kıslar ben geldim...... hepinizin geçmiş kandilini kutluyorum canlarım........ daha nice kandillere çoluğumuzla çocuğumuzla sevdiklerimizle geçirmek nasip olur inş.... :Saruboceq:
dün iftara gebzedeki halama davetliydik görümcemlerle oraya gittik.....teraviyi ve tesbih namazını orda kılmak nasip oldu..... hocanın da ağzına sağlık çok güzel dua okudu..... kıslar dünde mukabelemiz bitti ve hocamız ALLAH razı olsun çocuk isteyenler için özellikle dua etti..... hocamızında yengesinin 11 yıl sonra cumartesi günü bebeği dünyaya gelmiş..... çok sevindik... daha önceden tüp bebek yaptırmış olmamış sonra kendiliğinden olmuş bunları duyunca çok umutlunayırom kıslar.... RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmasın ve hayırlısıyla meleklerimizi çok beklettmeden yuvamıza göndörsin inş....... :Saruboceq:
kıslar dün geceki uykusuzluktan sonra daha yeni kalktım uykum anca kandı bir kırık yemeğim yok hemen yemek yapmaya başlamalıyım kıslar ...... mirmirmirmir
kıs
Allah razı olsun aplam senşinde kandilin mğbarek olsunnn kıs seni unuturmuyuk hiççslm canlarım nabersiniz geçmiş kandilinizi canı gönülden kutluyorum dualarımdaydınız hepiniz ayrı ayrı aklımdaydınız allah kabul etsin tüm ibadetlerimizi tüm dualarımızı...
gelemedim bi türlü unutmadınız beni dimiii
melikem minikimmmm caniş nabersin
tamam bebekimm kolayy gelee walla nefrett ediyomm epilasyondan da kılandaa hea mis gibim olduuu soğuk suyla yıkayınca kabarmıyo mu quzuuu nasıl şişti anlatamam görmen kazımmmmeşlim ben çıkıyorum tatliş masayı hazırlamam lazım iftar yaklaştı neo kız istenmeyen tüy muhabbeti galiba
soğuk suyla yıka hemen üstüne vücut losyonun varsa sür olmadı krem çek sıhhatler olsun ooh pambık gibi olmuştur bizim hatuncuk şimdi opuyorumnanaktan
KIZLARRRRRRRRR CANIM ÇOK SIKKINNNNNNNNNN MORALİM BOZUKKKKKKKKKK adetim 5 gün gecikmişti...güya arife günü eşime ve sizlere süpriz yapacaktım...o müjdeli haberi verecektim...olmadııııııııı olmadıııııııııııııı rabbim nasip etmedi...inanın ki kızlar yoruldum her ay aynı ümitle başlayıp böyle yıkılmak...rabbim görüyorsun yaşadıklarımızı bizlerinde geceleri artık sabah ettttttttt ne olur...yavrularımıza kavuşturrrrrrrr...insanlarda bir telaş yavrularını süslemek için bizlerrrrrrrr bizler iseeeeeeeee başkalarının yavrularına iç geçirmekten başka bir şeyyyyyyyy yapamıyoruzzzzzzzzzz
RABBİM BAYRAMLARIMIZI BAYRAM ETTTTTTTTTTT BİZLERE TEZ VAKİTTE BEBELERİMİZİ GÖNDERRRRRRRRRRRRRR...İÇİMİZDEKİ HASRETTTTTTTTTTT BİTSİNNNNNNNNNNNNNNN
KIZLAR CANIM ÇOK ACIYORRRRRRRRRRmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
merabalar kızlar nasılsınız hazır maç var bu akşam kociş takılıyo bende fırsat bu fırsat bisize bakem dedim nasılsınız tatlişler yarın arife bu ramazanda bitti sağlıkla çok şükür boshayallersmile
bu mukaddes mübarek aya veda ediyoruz malesef :çok üzgünüm:
önümüzdeki yıla bebişlerimizle geçiririz inşallah canlarım :Saruboceq:
kimseler gelmemiş bugün sitede sorunmu vardı acaba
neyse tatlişler hepinizi çok seviyorum kocemen öpüyorummmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
KIZLARRRRRRRRR CANIM ÇOK SIKKINNNNNNNNNN MORALİM BOZUKKKKKKKKKK adetim 5 gün gecikmişti...güya arife günü eşime ve sizlere süpriz yapacaktım...o müjdeli haberi verecektim...olmadııııııııı olmadıııııııııııııı rabbim nasip etmedi...inanın ki kızlar yoruldum her ay aynı ümitle başlayıp böyle yıkılmak...rabbim görüyorsun yaşadıklarımızı bizlerinde geceleri artık sabah ettttttttt ne olur...yavrularımıza kavuşturrrrrrrr...insanlarda bir telaş yavrularını süslemek için bizlerrrrrrrr bizler iseeeeeeeee başkalarının yavrularına iç geçirmekten başka bir şeyyyyyyyy yapamıyoruzzzzzzzzzz
RABBİM BAYRAMLARIMIZI BAYRAM ETTTTTTTTTTT BİZLERE TEZ VAKİTTE BEBELERİMİZİ GÖNDERRRRRRRRRRRRRR...İÇİMİZDEKİ HASRETTTTTTTTTTT BİTSİNNNNNNNNNNNNNNN
KIZLAR CANIM ÇOK ACIYORRRRRRRRRRmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
AHHHHHHH CANIM İNŞALLAHHHHHH..AMA NE BİLEYİM BU SEFER ÇOK BAŞKAYDI...YAŞADIKLARIM...İNŞALLAH SEN OLMAZSINDA GÜZEL HABERLERİ VERİRSİNNNNNNNNNNolumunekankayizsmile
buradayım canım..şuan varya gözlerimden boncuk boncuk yaşlar dökülüyor...ben çocukkuen bayram sabahı yaşadığım heycanı hatırlıyorum..annemin yaşadığı mutluluğu..bizi öyle görünce..giderdik annemizin yanına kucaklardı koklardı bizi....şimdiki bayram sabahını düşünüyorum tüm anneler öyle bizler iseeeeeeeeeher bayram olduğu gibi göz yaşlarıyla karşılıyoruz bayramı...nedendir bilmiyorum bu bayram çok tuhaf oldum ..yavrumun yokluğu bu bayram çok zor geldi....bu sefer göz yaşlarım arife gününden başladııııııııı....canlarım sizi üzmek istemem ama inanıyorumki beni tek anlayan sizlersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?