Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Allah razı olsun bideenm seninde mübarek olsunn Allah analı babalı büyütsün ne güsell maşalahhhhhhhhhh
Rabbim sizlerinde yüzünüzü güldürsün inşalahhhhhhhhhhh

abowwwwww acayipp her tarafımm şiştii yaffff pıtır pıtır oldu hiç sevmiyorum bu epilasyon işini bu ne laa

slm canlarım nabersiniz geçmiş kandilinizi canı gönülden kutluyorum dualarımdaydınız hepiniz ayrı ayrı aklımdaydınız allah kabul etsin tüm ibadetlerimizi tüm dualarımızı...
gelemedim bi türlü unutmadınız beni dimiii

melikem minikimmmm caniş nabersin

meşlim ben çıkıyorum tatliş masayı hazırlamam lazım iftar yaklaştı neo kız istenmeyen tüy muhabbeti galiba
soğuk suyla yıka hemen üstüne vücut losyonun varsa sür olmadı krem çek sıhhatler olsun ooh pambık gibi olmuştur bizim hatuncuk şimdi opuyorumnanaktan

Allah razı olsun aplam senşinde kandilin mğbarek olsunnn kıs seni unuturmuyuk hiçç
çok şükürr quuzuu
tamam bebekimm kolayy gelee walla nefrett ediyomm epilasyondan da kılandaa hea mis gibim olduuu soğuk suyla yıkayınca kabarmıyo mu quzuuu nasıl şişti anlatamam görmen kazımmm
hea losyon yasakladıı koca krem sürüyüm hemen

evliliiğimizin 3 yılı çıktığımız zamanıda sayarsak 5 yıldır birbirimi tanıyoruz ben karakter olarak hep aynıydım ama eşim artık bana kızdığında sen anlayıssın diyo bilmem ne diyo çoçuğum olsaydı bunları duymmayacaktım bliyorum ama ne yazıkki duyuyorum allahım banada çoçuk ver artık hor görülmekten bıktım mafoldumben

KIZLARRRRRRRRR CANIM ÇOK SIKKINNNNNNNNNN MORALİM BOZUKKKKKKKKKK adetim 5 gün gecikmişti...güya arife günü eşime ve sizlere süpriz yapacaktım...o müjdeli haberi verecektim...olmadııııııııı olmadıııııııııııııı rabbim nasip etmedi...inanın ki kızlar yoruldum her ay aynı ümitle başlayıp böyle yıkılmak...rabbim görüyorsun yaşadıklarımızı bizlerinde geceleri artık sabah ettttttttt ne olur...yavrularımıza kavuşturrrrrrrr...insanlarda bir telaş yavrularını süslemek için bizlerrrrrrrr bizler iseeeeeeeee başkalarının yavrularına iç geçirmekten başka bir şeyyyyyyyy yapamıyoruzzzzzzzzzz

RABBİM BAYRAMLARIMIZI BAYRAM ETTTTTTTTTTT BİZLERE TEZ VAKİTTE BEBELERİMİZİ GÖNDERRRRRRRRRRRRRR...İÇİMİZDEKİ HASRETTTTTTTTTTT BİTSİNNNNNNNNNNNNNNN
KIZLAR CANIM ÇOK ACIYORRRRRRRRRRmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

merabalar kızlar nasılsınız hazır maç var bu akşam kociş takılıyo bende fırsat bu fırsat bisize bakem dedim nasılsınız tatlişler yarın arife bu ramazanda bitti sağlıkla çok şükür boshayallersmile
bu mukaddes mübarek aya veda ediyoruz malesef :çok üzgünüm:
önümüzdeki yıla bebişlerimizle geçiririz inşallah canlarım :Saruboceq:
kimseler gelmemiş bugün sitede sorunmu vardı acaba
neyse tatlişler hepinizi çok seviyorum kocemen öpüyorummmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bulutum ne demek mahfoldum yaa böle yıkılmak yok demedik mi tamam haklısın her ay bir hayalkırıklığı yaşamak hepimiz için zor ama biliyorsun en önemli şey moral.Hem demiyor muyuz bunu verecek olan Rabbim o yüzden böle kendini başarısız gibi hissetmen çok yanlış o zaman hepimiz birer beceriksiziz,yok artık:umursamaz: hadi fıstıkım topla kendini sadece zamanı var o yüzden olmadı henüz bunu sende biliyorsun ,o zaman gelince her laf uçup gidecek bu üzüntülerin hepsi sönecek inan bana.Bayramı kendine zehir etme.hem çabuk topla kendini bir hafta içinde ben deregl olucam ben ağlarken sen de beni teselli edicen alooooooo:mymeka:

Amin serapçım güzel duaların için ben de senin nezdinde buradaki tüm arkadaşlarımın mübarek ramazan bayramını kutluyorum,bugün yola çıkıcam o yüzden gelemezsem dileklerim bende kalmasın. sitede sorun vardı canım o yüzden dün hiçbişey yazılmadı yoksa kimseler yok sanma kapısını epey aşındırdık ama içeri giremedik napalım.:1no2:

AHHHHHHH CANIM İNŞALLAHHHHHH..AMA NE BİLEYİM BU SEFER ÇOK BAŞKAYDI...YAŞADIKLARIM...İNŞALLAH SEN OLMAZSINDA GÜZEL HABERLERİ VERİRSİNNNNNNNNNNolumunekankayizsmile

buradayım canım..şuan varya gözlerimden boncuk boncuk yaşlar dökülüyor...ben çocukkuen bayram sabahı yaşadığım heycanı hatırlıyorum..annemin yaşadığı mutluluğu..bizi öyle görünce..giderdik annemizin yanına kucaklardı koklardı bizi....şimdiki bayram sabahını düşünüyorum tüm anneler öyle bizler iseeeeeeeeeher bayram olduğu gibi göz yaşlarıyla karşılıyoruz bayramı...nedendir bilmiyorum bu bayram çok tuhaf oldum ..yavrumun yokluğu bu bayram çok zor geldi....bu sefer göz yaşlarım arife gününden başladııııııııı....canlarım sizi üzmek istemem ama inanıyorumki beni tek anlayan sizlersiniz...

AHHHHHHH CANIM İNŞALLAHHHHHH..AMA NE BİLEYİM BU SEFER ÇOK BAŞKAYDI...YAŞADIKLARIM...İNŞALLAH SEN OLMAZSINDA GÜZEL HABERLERİ VERİRSİNNNNNNNNNNolumunekankayizsmile

Biliyorum tatlım inan bana her ay bu sefer başka diyoruz çünkü her geçen ay umut biraz daha artıyor biz vücudumuzun nokta hareketine anlam yüklüyoruz ve bı yüzden giderek daha üzülüyoruz ama kendimize yazık ediyoruz değil mi bu bebişler bir gün aniden çıkıp gelecekler zaten o yüzden biz umut etmeye devam edicez ama üzüntümüzü çabuk atlatarak.normalde bu kadar gecikiyor muydu canım.benim de geçen ay 33. gün oldu o yüzden bu ay 33. güne kadar umut yok,desemde inanma tabiki boshayallersmile Ama lütfen bayramı kendine zehir etme olur mu bak tocene de ayzık o da üzülür seni böyle görünce.Ben artık olmayınca toceye kızıcam zaten tutturamadın bu ay da diye aaa yeter sanki ben bi başıma mı yapıyorum az da o sorumluluk alsın dimi....hadiiiii gül bakıyım şimdi dişlerin gözüksün tatlı bişeyler ye mutluluk hormonu stokla bayram için olumunekankayizsmile canım benimmm

tamam ağla biraz ama sonra git elini yüzünü yıka kendine gel olur mu.Bebeğim ölümden başka herşeyin çaresi var nolur yıkılma bu kadar aklına getirme böyler dramatik olaylar.bak ben sana bişey söyliyim mi bu yalnız bayramların tadını çıkar bence tocenle bebişler arka arkaya gelince sen saçını taramaya biler vakit bulamıcan bayramlarda elin ayağına dolanacak biri kolunda biri bacağından çekiştirecek sende ayyy bi nefes alıyım daha üzerimi giyinmedim misafirler gelecek aman allahım yetiştiremedim hiçbişeyi diyeceksin.haksızmıyım cevap veriyorum değiliiiiiiiim o gün gelince bugünü hatırlarsın umarım ve melike demişti dersiiiinlumunekankayizsmile

canım çok iyisin...saten canım kocişime kıyamam..o benim bitanem...rabbim inbşallah mutluluğumuza utluluk katar...inaanki yarın hiçbiryere gitmek istemiyorum..o insanların bakışları soruları beni daha çok üzecek ama eşim için hepsine katlanacağım...onaaaaaaaaaa kıyamam ben yaaaaaaaaaaa...

ahhhhhhhhhh melikem görürmüyüm acep o günleriiiiiiii inşallah hepimiz görürüzzzzzzzz...bayram sabahı eşimle yavrularımla beraber uyanıppppppppp hep beraber yaşarmıyım o mutluluğuuuuuuu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…