canım çok iyisin...saten canım kocişime kıyamam..o benim bitanem...rabbim inbşallah mutluluğumuza utluluk katar...inaanki yarın hiçbiryere gitmek istemiyorum..o insanların bakışları soruları beni daha çok üzecek ama eşim için hepsine katlanacağım...onaaaaaaaaaa kıyamam ben yaaaaaaaaaaa...
tamam canım sizleri üzmeye daha hakkım yok çıkayım biraz kendimi toparlayayım...sonra yine gelirim şuan klavyedeki yazıları göremiyorum gözümdeki yaşlardannnnnnnnnn...melikem kendine iyi bakkkkkkkkkkkkk
gitmedimki burdayım nerden çıkardın gittiğimi
12 ye doğru çıkarım sabah ben geldim mesaj paneli yoktu sen ne zaman gidiyosun
sağol canım benim seninde bayramın kutlu olsun şuan yoldasındır belki iyi yolculuklar hayırlı bayramlar şimdidenBulutum ne demek mahfoldum yaa böle yıkılmak yok demedik mi tamam haklısın her ay bir hayalkırıklığı yaşamak hepimiz için zor ama biliyorsun en önemli şey moral.Hem demiyor muyuz bunu verecek olan Rabbim o yüzden böle kendini başarısız gibi hissetmen çok yanlış o zaman hepimiz birer beceriksiziz,yok artık:umursamaz: hadi fıstıkım topla kendini sadece zamanı var o yüzden olmadı henüz bunu sende biliyorsun ,o zaman gelince her laf uçup gidecek bu üzüntülerin hepsi sönecek inan bana.Bayramı kendine zehir etme.hem çabuk topla kendini bir hafta içinde ben deregl olucam ben ağlarken sen de beni teselli edicen alooooooo:mymeka:
Amin serapçım güzel duaların için ben de senin nezdinde buradaki tüm arkadaşlarımın mübarek ramazan bayramını kutluyorum,bugün yola çıkıcam o yüzden gelemezsem dileklerim bende kalmasın. sitede sorun vardı canım o yüzden dün hiçbişey yazılmadı yoksa kimseler yok sanma kapısını epey aşındırdık ama içeri giremedik napalım.:1no2:
bulutum yapma böyle :teselli:buradayım canım..şuan varya gözlerimden boncuk boncuk yaşlar dökülüyor...ben çocukkuen bayram sabahı yaşadığım heycanı hatırlıyorum..annemin yaşadığı mutluluğu..bizi öyle görünce..giderdik annemizin yanına kucaklardı koklardı bizi....şimdiki bayram sabahını düşünüyorum tüm anneler öyle bizler iseeeeeeeeeher bayram olduğu gibi göz yaşlarıyla karşılıyoruz bayramı...nedendir bilmiyorum bu bayram çok tuhaf oldum ..yavrumun yokluğu bu bayram çok zor geldi....bu sefer göz yaşlarım arife gününden başladııııııııı....canlarım sizi üzmek istemem ama inanıyorumki beni tek anlayan sizlersiniz...
canım benimm zor bu durum ama hor görenler dengesizz adam akıllı düşünebilseler bunu yapamazlarr ne çektiğini bi,lemezlerkii Rabbim onları ıslah etsin bu gübnlerde bitecekk canımmevliliiğimizin 3 yılı çıktığımız zamanıda sayarsak 5 yıldır birbirimi tanıyoruz ben karakter olarak hep aynıydım ama eşim artık bana kızdığında sen anlayıssın diyo bilmem ne diyo çoçuğum olsaydı bunları duymmayacaktım bliyorum ama ne yazıkki duyuyorum allahım banada çoçuk ver artık hor görülmekten bıktım mafoldumben
canımm benimm yaaaaa inşalahh bu hasrette bitecekk ne olur kendinii yıpratma yazık etme kendinee geceçekk tatlımm vardır bundada bi hayırr ben ne kadar teselli etmeye çalışsamda boş ama nolur bizide üzmeeKIZLARRRRRRRRR CANIM ÇOK SIKKINNNNNNNNNN MORALİM BOZUKKKKKKKKKK adetim 5 gün gecikmişti...güya arife günü eşime ve sizlere süpriz yapacaktım...o müjdeli haberi verecektim...olmadııııııııı olmadıııııııııııııı rabbim nasip etmedi...inanın ki kızlar yoruldum her ay aynı ümitle başlayıp böyle yıkılmak...rabbim görüyorsun yaşadıklarımızı bizlerinde geceleri artık sabah ettttttttt ne olur...yavrularımıza kavuşturrrrrrrr...insanlarda bir telaş yavrularını süslemek için bizlerrrrrrrr bizler iseeeeeeeee başkalarının yavrularına iç geçirmekten başka bir şeyyyyyyyy yapamıyoruzzzzzzzzzz
RABBİM BAYRAMLARIMIZI BAYRAM ETTTTTTTTTTT BİZLERE TEZ VAKİTTE BEBELERİMİZİ GÖNDERRRRRRRRRRRRRR...İÇİMİZDEKİ HASRETTTTTTTTTTT BİTSİNNNNNNNNNNNNNNN
KIZLAR CANIM ÇOK ACIYORRRRRRRRRRmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?