Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam canım sizleri üzmeye daha hakkım yok çıkayım biraz kendimi toparlayayım...sonra yine gelirim şuan klavyedeki yazıları göremiyorum gözümdeki yaşlardannnnnnnnnn...melikem kendine iyi bakkkkkkkkkkkkk

Yaaa bak tocende üzülür tabi yapma böle sadece sana belli etmiyordur.Amaan milletin sorularını hiiiç sallama sen bu beişi millet için mi istiyorsun yooo millet laf etmesin diye mi yapmak istiyorsun yoooo eee salla gitsin yaa herkes kendi derdine yansın.mis gibi tocen yanında ohh sen dik dur ve kimsenin seni üzecek bişe sölemesine izin verme söleyenleri de bi güzel tersle.senin doğuracağın bebişin derdi millete mi düştü canım.kendi üzüntün yetmiyo bide elalem için üzül oh iyi valla üç günlük dünyada.bayramı güzel güzel geçirmeye bak güzel giyin süslen çifte kumrular gibi çıkın gezin,istemiyorum yok insanların arasına girince kafan dağılır hem

tamam canım sizleri üzmeye daha hakkım yok çıkayım biraz kendimi toparlayayım...sonra yine gelirim şuan klavyedeki yazıları göremiyorum gözümdeki yaşlardannnnnnnnnn...melikem kendine iyi bakkkkkkkkkkkkk

tamam canım git rahatla biraz olmadı uzan azıcık hem hastasın onun psikolojisi de var zaten.yarına moral depola emi.ben biraz daha buralardayım ama sonra çıkıcam annemlere gidicez gebzeye yani 5 saatlik bi yolculuk beni bekliyor.görüşemezsek hayırlı bayramlar bulutum alllaha emanet ol ve dediklerimi unutma olar mı hadi öpüyorum :teselli:

he heyyyy ipekböcüü gelmiiiiş hoşgeldin yavrus ayh ben de sıkıl sıkıl geziniyodum öle bi başıma

iyidir ne olsun ipeeem ben açtım bugün tükkanı sabah kimse yoktu ben bugün yolcuyum o yüzden gitmeden kimi görü bayramını kutşarsam kardır dedim iyi etmişim dimi. sen de öğlen kaçıcan zaten.yaptın mı tatlı

sağol canım benim seninde bayramın kutlu olsun şuan yoldasındır belki iyi yolculuklar hayırlı bayramlar şimdiden

bulutum yapma böyle :teselli:
bizde üzgünüz bi yanımız yarım içimiz buruk ama napalım RABBİM daha izin vermiyor demekki anne olmamıza bende isterdim şimdi kucağımda yavrum olsun öyle gideyim memlekete cici şirin giysiler giydireyim dedesinden bayram bahşişi alsın düşmeseydi yavrum şimdi 2 aylık olcaktı hep aklımda acaba nasıl bi bebek olucaktı hayal edip duruyorum bazen başka bişey elimden gelmiyor napiiim mafoldumben
canım üzme kendini nolur aynı duyguları paylaşıyoruz çok zor ama bizde yaşıcaz bigün o duyguları sonra bu günlerimize gülücez kendimize tamammı yeterki RABBİM hayırlısını sağlıklısını versin inşallah :Saruboceq:

bu arada herkesin bayramını şimdiden kutluyorum ben buralardayım gerçi biz 3. günü gidicez 1 hafta kalıcaz eşim iznini öyle ayarlamış
kimseler yok pek topikte neyse canlar öptüm epinisi opuyorumnanaktan

canım benimm zor bu durum ama hor görenler dengesizz adam akıllı düşünebilseler bunu yapamazlarr ne çektiğini bi,lemezlerkii Rabbim onları ıslah etsin bu gübnlerde bitecekk canımm
canımm benimm yaaaaa inşalahh bu hasrette bitecekk ne olur kendinii yıpratma yazık etme kendinee geceçekk tatlımm vardır bundada bi hayırr ben ne kadar teselli etmeye çalışsamda boş ama nolur bizide üzmee

ohh şükürlerr olsunn düzelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

dünürümm canım benimmm üzülme ne olurrr kısmet değilmiş hem bu bayram arefesi yaptığına bak böyle ağlamakla geçiriyorsun, iyi etmiyorsun ben sana diyimm.. ağlamayı bırakıp kendine ve bizlere dua et inşallah mu mübarek ayın som gününde RABBİM duyacak sesini ..

inşallah çok yakında hepimiz tadacaz o duyguyu belkide seneye bu vakitlerde bebişlerimiz kucağımızda olacak güzel şeyler düşn lütfen olumsuz olma moralini yüksek tut sağlığımız yerine olsun yeterkii ..gerisi kolayyy olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…