bayramınız mübarek olsun canlarımm
rabbim tekrarını nasip etsin inşallah
kucağımızda bebeklerimizle büyük bir aile olarak karşılarırız inşallah seneye ramazanı hayırlısıyla
saol tatlım seninde mübarek olsunn inşalahhhbayramınız mübarek olsun canlarımm
kucağımızda bebeklerimizle büyük bir aile olarak karşılarırız inşallah seneye ramazanı hayırlısıyla
uyy uyy otobüsteyken bile aklındayızz şekerrr uu kıyamam kıssben nerdeyim biliyormusunuz otobustee.tocenin telden girdimm.hic aklima gelmedi kac saattir simdi akil ettim.zor oluyor yazmasi ama tingir mingir ugrasiyorum iste
ay walla gardaşımm yaaa gelmedi bi edittttmesajımın devamı :))
beri uğraşıyorlar editi geri getiremediler yahuuu
merhaba allah duanızı kabul etsin iyi bayramlar dilerim
bu ne yaa bi gelinn hadi artık ama beeeeeeeeeeeeeeeee
canım sonradan gördüm kusura bakma msjını :kedi:serap goruyorum galiba
amin yelizim inşallah keşke RABBİM bu mübarek akşam dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:bayramınız mübarek olsun canlarımm
hoşgeldin canım seninde bayramın kutlu olsun opuyorumnanaktanmerhaba allah duanızı kabul etsin iyi bayramlar dilerim
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim melikem nerdesinnnnnnnnnn :uhm:bu ne yaa bi gelinn hadi artık ama beeeeeeeeeeeeeeeee
bis iyiyiz datlum sen nasılsın bayramın kutlu olsun opuyorumnanaktanherkese ıyı bayramlarr arkadaslarrrr yıne kımselerr yokk yaa gercı fazla gelemıyrm ama gelıncede kımseyıı bulamıyrmm...herkes ıyıdır ınsalhlhhh...
canım benim öncelikle hoşgeldin evimize..5 yıldır aynı karakterde değilsindir yeni tecrübeler yeni keşifler biz farkında olmadan işleniyor içimize ve hatta karakterimizi bile etkileyebiliyor bunun farkına değilsin belki .. insanı içinde bulunduğu yaşam koşulları ,acı diye tabir ettiğimiz duygular bizden gidenler yada bize gelener çok değiştiriyor çoook.. eşin anlayışsız olduğunu söylemiş bence karşılıklı oturup iki medeni insan gibi tartışın ne istediğini,seninde beklentilerini rahat bişekilde dile getir iletişim tamamsa aradaki sorun mutlaka çözüülecektir inanıyorum.. bu durumu çocuğa bağlayıp kendinide harap etme derim hatta kendine haksızlık etme bu hor görülecek bişey değil hemde aslaa...evliliiğimizin 3 yılı çıktığımız zamanıda sayarsak 5 yıldır birbirimi tanıyoruz ben karakter olarak hep aynıydım ama eşim artık bana kızdığında sen anlayıssın diyo bilmem ne diyo çoçuğum olsaydı bunları duymmayacaktım bliyorum ama ne yazıkki duyuyorum allahım banada çoçuk ver artık hor görülmekten bıktım mafoldumben
KIZLARRRRRRRRR CANIM ÇOK SIKKINNNNNNNNNN MORALİM BOZUKKKKKKKKKK adetim 5 gün gecikmişti...güya arife günü eşime ve sizlere süpriz yapacaktım...o müjdeli haberi verecektim...olmadııııııııı olmadıııııııııııııı rabbim nasip etmedi...inanın ki kızlar yoruldum her ay aynı ümitle başlayıp böyle yıkılmak...rabbim görüyorsun yaşadıklarımızı bizlerinde geceleri artık sabah ettttttttt ne olur...yavrularımıza kavuşturrrrrrrr...insanlarda bir telaş yavrularını süslemek için bizlerrrrrrrr bizler iseeeeeeeee başkalarının yavrularına iç geçirmekten başka bir şeyyyyyyyy yapamıyoruzzzzzzzzzz
RABBİM BAYRAMLARIMIZI BAYRAM ETTTTTTTTTTT BİZLERE TEZ VAKİTTE BEBELERİMİZİ GÖNDERRRRRRRRRRRRRR...İÇİMİZDEKİ HASRETTTTTTTTTTT BİTSİNNNNNNNNNNNNNNN
KIZLAR CANIM ÇOK ACIYORRRRRRRRRRmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
buradayım canım..şuan varya gözlerimden boncuk boncuk yaşlar dökülüyor...ben çocukkuen bayram sabahı yaşadığım heycanı hatırlıyorum..annemin yaşadığı mutluluğu..bizi öyle görünce..giderdik annemizin yanına kucaklardı koklardı bizi....şimdiki bayram sabahını düşünüyorum tüm anneler öyle bizler iseeeeeeeeeher bayram olduğu gibi göz yaşlarıyla karşılıyoruz bayramı...nedendir bilmiyorum bu bayram çok tuhaf oldum ..yavrumun yokluğu bu bayram çok zor geldi....bu sefer göz yaşlarım arife gününden başladııııııııı....canlarım sizi üzmek istemem ama inanıyorumki beni tek anlayan sizlersiniz...
canımmm niye böle harap bitap ettin kendini üzme bizleride lütfen allah ummadığın bi anda o yavruyu nasip edicek çok inanıyorum azıcık rahat ol lütfen şükür canınız sağ eşin yanında yuvan huzurlu inşallah mutluluğun tamamlanacak ama vakti yada zamanı değil belki ne demişler vakti gelmemiş gül açmazmış bizim güllerinde azıcık zamanı var lütfen üzmemeye çalış kendini haklısın hepimiz bir günümüz geçse umutla heyecanla üç gün daha geçsinde pozitifi göreyim diye dua ediyoruz bu çok yıkıcı bi durum ama dua etmekten daha çok yalvarmaktan başka yapacak bişey yok bebimm bak bayram geldi yılda bir defa gelen bayramın tadını çıkarmaya çalış ...ahhhhhhhhhh melikem görürmüyüm acep o günleriiiiiiii inşallah hepimiz görürüzzzzzzzz...bayram sabahı eşimle yavrularımla beraber uyanıppppppppp hep beraber yaşarmıyım o mutluluğuuuuuuu....
çok şükür bidenemmm iyi gidiyo sen nasılsın ne var ne yokcanımmm ne yapıyosunn nasılsınn hamıslık nasıl gıdıyorrrr...
gıı bebemmm geç gelmişsinn emme o saatlerde ağzım 3 metre açılıyodu esnemekten yaf çok uykucu oldummcanım sonradan gördüm kusura bakma msjını :kedi:
amin yelizim inşallah keşke RABBİM bu mübarek akşam dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:
seninde bayramın kutlu olsun opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım seninde bayramın kutlu olsun opuyorumnanaktan
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim melikem nerdesinnnnnnnnnn :uhm:
bis iyiyiz datlum sen nasılsın bayramın kutlu olsun opuyorumnanaktan
aminn bebemm inşalahhh Rabbimmm kucağımızı doldursunnnn ösledim bilee kızzz hayırlı bayramlarr bayramanız mübarek olsunnmekanın güzeller güzeli hatunları nabersiniz sitede tadilat vardı neyseki düzelmiş..
canlarım ALLAH TUTTUĞUMUZ ORUÇLARI KABUL ETSİN MÜKAFATI HAYIRLI SAĞLIKLI ANALI BABALI BÜYÜTEBİLECEĞİMİZ GÜZEL EVLATLAR OLSUN İNŞAALLAH ...
hepimizin bayramı mübarek olsun herşey gönlümüzce olsun hayırlı sağlıklı bol huzurlu mutlu bayramlar şekerler...
hmm bu arada ben 2. günü memleketime gidiyorum iki gün yokum özleyin beni taaammııı hoşça ve dostça kalın şekercikler opuyorumnanaktan
doğru wallaa dünyaya bi defa geliyokk onuda doya doya yaşayalım sevdiklerimizlee beraberrHEPİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN KIZLARR
HER BAYRAM OLDUĞU GİBİ BU BAYRAM HÜZÜNLÜ OLMUYACAM KEYFİMDE BOZMUYCAMTUBİŞİMİNDE DÜNÜRÜME DEDİĞİ GİBİ BU DÜNYAYA BİR KERE GELİYORUZ. a.s
TUBİŞİM BU ARADA NE GÜZEL MEMLEKETİNE GİDİYORSUN KEŞKE BENDE ŞUANDA ANNEMLERDE OLSAMM BİZİM ORALARDA BAYRAM BİR BAŞKAAA :sinifsinif:
AAA NURCAN HANİ ÜZÜLMEK YOKTUUU :mymeka:
YOK YOK İYİYİM BEN
HADEN HEPİNİZ KALIN SAĞLICAKLAAA BAYRAMINIZ KUTLU ŞEKERİNİZ TATLI OLSUNN
BİR TANE DAHAA kaydirigubbakcemile3
KARNINIZ ŞEKERLE DOLSUN ,YANAKLARINIZ ÖPÜCÜKLE SOLSUNN:asigim:CÜZDANINIZI BÜCÜRLER SOYSUNN :lepi:
hayırlı bayramlarr quzummmmmmmmmmmm
herkese ıyı bayramlarr arkadaslarrrr yıne kımselerr yokk yaa gercı fazla gelemıyrm ama gelıncede kımseyıı bulamıyrmm...herkes ıyıdır ınsalhlhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?