Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlı bayramalrr kardeşlerim Rabbim tekrarına erdirsinn inşaallahhh hayırlı evlatlar nasib etsin nolur keyfinizi bozmayın anınızın tadını çıkarınn öpüldünüzzzzzzzzzzzz
bakınnn kociillerinizle gezmeyee ben yalnızım 23 e kadar kocişim şimdi gitti işee

Kızlarrrrrr şuan kimsecikler yok ama hepinizin bayramı mübarek olsun...rabbim daha nice bayramlara sevdiklerimizle kavuşmayı nasip etsin...hepimize.....

SRP 16 canım çok güzel şeyler yazmışsın ağzına yüreğine sağlık...elimden olmadan yıpratıyorum kendimi farkındayım...bakıyorum benim yaşımdakilere..ben daha büyük duruyorum...bir teyzemiz var yavrummmm seninde kucağında bebeğinle geldiğini görürmüyüm acaba diye tuturdu içeri girince....yaa saten ben doluyum..ben istemezmiyim eşimle yavrularımla beraber gezmeyi...

RABBİM DUY SESİMİ NE OLUR DİNDİR YÜREĞİMİZDEKİ ACILARIIIIIIIIIII...DOLDUR KUCAKLARIMIZI TEZ VAKİTTEHAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARLA....AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

Kızlarrrrrrrrr kafam o kadar doluki teselli yazılarını yazan tuğbamız...srp16 yazmış sanıyorummmmmmmmmm....

Tuğbişim tekrar sağolasın canımmmmmmm

aminn canımmm Rabbim nasib edecekk quzum sabret nolur yıpratma kendinii olacak inşalahhh

kızlar çok bunaldımm ya vakit geçmiyo ne biçim bi bayramm yaaa Rabbim eşimi sevdiklerimi başımdan ayırmasınn çok zormuş ya kimsem yok gibi hissediyorumm

amin canım inşallah kurban olduğum rabbim bizlerede nasip edecek....hayırdır canım eşin nerde...aman boş ver meleğinle evde oturun...rabbim bana o günleri göstersin evde bebeğimle durmaya razıyım..konuş onunla....

emin ol görecenn bidenemmmm
eşim çalışıyorr işde bende evdeeeeee
vakit geçmiyooo quzummm ya walla çok bunaldım oturdum ağlıyommm

hiç iyi değilim canım...bu ay adetim gecikmişti..hayal kurmuştum arife günü test yapıp bayram günü herkese o müjdeyi verecektim..ama arife günü benimki geldi..hayallerim altüstoldu...bitanem...

onu bıraktım...mahalleye çıktık eşimle yaşlı bir teyze içeri girdim yavrummmm varmı birşeyin yokkkkkk niye olmuyorki...düşükten sonra hemen olur diyorlardı..sseninde görürmüyüm acaba bayramlarda eimi öpmeye gelirken yavrunla geleceğin günleri...saten benim içim dolu birde o ..yaşlı birşey diyemiyorsun...çıkana kadar tekrarladı...

eve geldik eşime dedim ben bir yere gitmek istemiyorum kendimi iyi hissetmiyorum sen biraz dışarıda takıl..akşam belki akrabalara geçeriz dedim..adamı gönderdim..o da fark etti...durumu onunda canı sıklıdı...

sanki bizler istemiyoruz ellerimizde çocuklarımızla dolaşmayı gezmeyi...ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh rabbim gösterirmi acaba o günleri annanesine dedesine giderken torunlarıyla gitmeyi...rabbim duy bizleri...koyma ellerimizi koynumuzda....

kız sopalıksın nasıl olsa benden küçüksün alsanaalsanasmilealsanaalsanasmileklava:klava: ...neden sıkılıyorsun ..çok şükür bir sorunun yok..yarın eşinle dolaşırsın...az öncede yazdımya keşke hamile olsaydımda şuan dışarı çıkmasaydım...inanki o zaman evim bana cennet olurdu...şimdide öylede o zaman daha farklı olurdu....onun için bizleri gözünün önüne getir...haline şükret ..otur kocişine yemek hazırla...güzelce...yarın çıkar dolaşırsınız...

canımm benimm inan bugünlerde geçecekkk ya böyle insanlara sinir oluyorum canının yandığını biliyosun ne demeye dile getiriyosunn
3 kuruşluk keyfin varsa o da gittii
canımm inşalahh o sürprizi bi adaha ay verirsin ki vereceksindeee inşalahh yüce Rabbim yanan yüreklerin ateşini söndürecek bugünlerde bitecek elllerinden tututpp büyüklerin elinden öpmeye gideceksinizz kendini yıpratma nolur bak sen demişsin yaşıtlarından büyük gösteriyomuşsun bu sters üzüntü adama herşeyi yapar hastalanıp ömür boyu çekmek daha mı iyi nolur canımm yapma bunu kendine eşine bak yazık eşininde canı sıkılmış sende öle bayram günü altüst olmuşsun

kıss acıdıı çok vurmaa datlummmm totomu acıttınnnnnn
ya nolur yapma quzum o günlerde gelecekkk bak bende öle diyodum uzakdı bugünleri düşünmek beklemediğim anda nasib oldu sizede olacak inşalahhhh
gece gitcezz kaynanamlara eşim işten geklince 23te geliyoo yarında annemlere gidecemm inşalahh
o cennet günler gelecekk bidenemmmmmm inançlı insanlarız sabırla beklicezx

TAMAM CEZAN BİTMİŞTİR...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaklinialirimsmileaklinialirimsmileŞeniz:1hug: canım güzel dileklerin içinde ALLAH razı olsun ....inşallah bitanem o günler yakındır...inamazsın annemler tatil için memleketteler...kaynanamlarda ama hiç kimseyi arayıpta konuşmadım...içimden gelmiyor konuşmak...neyse birazcık uzanayım belki kendime gelirim...görüşürüz canım...burda daha çok kalıp senide minik meleğinide üzmemeyeyim...rabbime emanet olun.....

mersii quzuuuuu
yakın canım bitecek bu günler sen kendine dikkat ett
canımmm dinlen biras kafanı toplaa Allah a emanet ol canımm görüşrüzz sen iyi olda aklım sende kalmasın canımm

:1shok::1shok: aaa gerçekten öyle mühürlenmişmi ne bizim topik bilmiyorumkismile

kızlar bana müsade bugün eve dönüyoruzzz inşş bu hafta içi beklediğimiz kararname gelir de yeni eve taşınabiliriz net bulduğum an sizi haberdar etmeye çalışacağım duaaaaaa edin kızlar Rabbime emanetsiniz hepiniz kalın sağlıcakla selametle benide çokkkkkkk özleyin )) hepinizi ayrı ayrı öpyorum cici bakın kendinize selam ve dua ile

hele şükür şifam yüzdün yüzdün kuruğuna geldin ..şimdidien hayırlı olsun yeni mekanınızz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…