SRP 16 canım çok güzel şeyler yazmışsın ağzına yüreğine sağlık...elimden olmadan yıpratıyorum kendimi farkındayım...bakıyorum benim yaşımdakilere..ben daha büyük duruyorum...bir teyzemiz var yavrummmm seninde kucağında bebeğinle geldiğini görürmüyüm acaba diye tuturdu içeri girince....yaa saten ben doluyum..ben istemezmiyim eşimle yavrularımla beraber gezmeyi...
RABBİM DUY SESİMİ NE OLUR DİNDİR YÜREĞİMİZDEKİ ACILARIIIIIIIIIII...DOLDUR KUCAKLARIMIZI TEZ VAKİTTEHAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARLA....AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
amin canım inşallah kurban olduğum rabbim bizlerede nasip edecek....hayırdır canım eşin nerde...aman boş ver meleğinle evde oturun...rabbim bana o günleri göstersin evde bebeğimle durmaya razıyım..konuş onunla....
hiç iyi değilim canım...bu ay adetim gecikmişti..hayal kurmuştum arife günü test yapıp bayram günü herkese o müjdeyi verecektim..ama arife günü benimki geldi..hayallerim altüstoldu...bitanem...
onu bıraktım...mahalleye çıktık eşimle yaşlı bir teyze içeri girdim yavrummmm varmı birşeyin yokkkkkk niye olmuyorki...düşükten sonra hemen olur diyorlardı..sseninde görürmüyüm acaba bayramlarda eimi öpmeye gelirken yavrunla geleceğin günleri...saten benim içim dolu birde o ..yaşlı birşey diyemiyorsun...çıkana kadar tekrarladı...
eve geldik eşime dedim ben bir yere gitmek istemiyorum kendimi iyi hissetmiyorum sen biraz dışarıda takıl..akşam belki akrabalara geçeriz dedim..adamı gönderdim..o da fark etti...durumu onunda canı sıklıdı...
sanki bizler istemiyoruz ellerimizde çocuklarımızla dolaşmayı gezmeyi...ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh rabbim gösterirmi acaba o günleri annanesine dedesine giderken torunlarıyla gitmeyi...rabbim duy bizleri...koyma ellerimizi koynumuzda....
kız sopalıksın nasıl olsa benden küçüksün alsanaalsanasmilealsanaalsanasmileklava: klava: ...neden sıkılıyorsun ..çok şükür bir sorunun yok..yarın eşinle dolaşırsın...az öncede yazdımya keşke hamile olsaydımda şuan dışarı çıkmasaydım...inanki o zaman evim bana cennet olurdu...şimdide öylede o zaman daha farklı olurdu....onun için bizleri gözünün önüne getir...haline şükret ..otur kocişine yemek hazırla...güzelce...yarın çıkar dolaşırsınız...
TAMAM CEZAN BİTMİŞTİR...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaklinialirimsmileaklinialirimsmileŞeniz:1hug: canım güzel dileklerin içinde ALLAH razı olsun ....inşallah bitanem o günler yakındır...inamazsın annemler tatil için memleketteler...kaynanamlarda ama hiç kimseyi arayıpta konuşmadım...içimden gelmiyor konuşmak...neyse birazcık uzanayım belki kendime gelirim...görüşürüz canım...burda daha çok kalıp senide minik meleğinide üzmemeyeyim...rabbime emanet olun.....
aboo kjimse uğramamışşşşşşşşşşşşş
bayrammm yaa ondan a.s:1shok::1shok: aaa gerçekten öyle mühürlenmişmi ne bizim topik bilmiyorumkismile
hele şükür şifam yüzdün yüzdün kuruğuna geldin ..şimdidien hayırlı olsun yeni mekanınızz ...kızlar bana müsade bugün eve dönüyoruzzz inşş bu hafta içi beklediğimiz kararname gelir de yeni eve taşınabiliriz net bulduğum an sizi haberdar etmeye çalışacağım duaaaaaa edin kızlar Rabbime emanetsiniz hepiniz kalın sağlıcakla selametle benide çokkkkkkk özleyin)) hepinizi ayrı ayrı öpyorum cici bakın kendinize selam ve dua ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?