Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eşime söylicem eğer ufak bi bütçe ayırabilrse transfer öncesi aldırcam evdeyken nete girerim
senin adresini aldım canım eklicem

eşime söylicem eğer ufak bi bütçe ayırabilrse transfer öncesi aldırcam evdeyken nete girerim
senin adresini aldım canım eklicem

tamam canım innşallah ya valla özlüyorum inanır mısın bayramda bile nete girmeyi çok istedim ama ayıp olur millete diye vazgeçtim.yavrus ben ütülere başlıyım arada bakıyım yine nete olar mı gitmiyorum yani burdayım hemen dibimde zaten ütü dağı gözüm sende bilesin hi hi hi:jeyyar:

bir toce göyneği ütülenmiştir geçelim ikinciye zaten o koca dağda benim 3 parça şeyim çıkarsa ne ala,kolay gele kuzu sana da bu arada müzik de dinliyorum arada sana bakıyomm ooooh valla süper oluyor böle iş yapması geçenlerde de evi süpürmüştüm böyle hiç yorulmuyorum manyak oluyo valla böle.dur sana şarkı armağan edicem sıradkini ha ha şarkıya bak pamela spence istanbul seni mahvetmiş tırı nırı nınnnn

size söylemedim dün gece acile gittim yine tansiyonum fırlamış ağrı kesici yaptılar bu sevda yüzünden çıkacak yine :sinifsinif:
geçmişş olsunn quzummm dikkat et bebemmmmmm
nannn kısımm çatladımm wallahaaaaaa aboooooooooooooooooooo hayırlı haberler ver inşalahh
hoşgeldinn quzummmm seninde yerin ayrıı bebemmmmm sdeninde mübarek olsun canımm
inşalahh kazasız belasız gider gelirsiniz aplacımm
kokulu kokulu öpcüklerimi gönderiyorumm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

hahh şölee datlı datlııı

tubişin hamiş olduğunu düşünüyoruz melikecim
minnak sende benim gibisin bende bir tane sgk beyanı veriyorum sonra hoop burdayım

ya benim çıkmam lazım sonra görüşürüz geldiğimde tubişin mutlu haberini okumak istiyom hade görüşürüz....... boshayallersmile

hislerım bir kötü kazadan döneceğini söyluyor,bende bir kaç kez böle şeyler gördüm,ve gerçekten ölümden döndüm,hayır olsun canım,ama negatif oldum okuyunca,ama mahsum naz daha iyiler biliyosun,ama ağladığın için sonu güzel olcak gibi geliyor,valla sabah sabah o anı yaşadım tekrar,dua et
Alıntı:
endulus34 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
ama bilinçaltımı ıyı düşün,gerçi etkisinde çok kalınan rüyaların pek bilinçaltı olmadığını düşünürüm ben
ayy buz gibi oldumm ya Rabbim esirgesinn inşallahhhhh çok saol canım benimm
Alıntı:
nazsevda kullanıcısından alıntı Mesajı göster
canım ağlamak gülmektir inşallah bir konuyla ilgili çok üzüleceğin bir haber alacaksın aslında bu haberin kötü geleceğini kendinde bekleyeceksin yalnız beklediğin kötü haber bir süre sonra senin için bir ödül olacak bunu önce annenle kötü olarak konuşup sonrada iyi haber olarak vereceksin tam anlatamamış olabilirim sana kusura bakma yaşadığın zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın inşallah çok güzel haberci bir rüya bu

kıslarr rüyamın yorumuu ayy bi tuhaff oldum bennn

tubişin hamiş olduğunu düşünüyoruz melikecim
minnak sende benim gibisin bende bir tane sgk beyanı veriyorum sonra hoop burdayım
ayy inşalahh yaaaaaa çatlakk yaff hemenn gitmiş bişi demedennnn
ne olsun melikem meraktan çatlayoz tubişin haberini bekliyoz...... :umursamaz:
walla bende çatlıyorum şıu an quzuu
ya benim çıkmam lazım sonra görüşürüz geldiğimde tubişin mutlu haberini okumak istiyom hade görüşürüz....... boshayallersmile
inşalahh öptüm aplacımm görüşürüzzz

menikem hoş geldin kuzum takılma o kadar çok rüyalara çoğu zaman bilinçaltı olabiliyor zaten sen şimdi çift yönlü karmaşık heyecanlkı bir haldesin o yüzden çok ehemmiyet verme rüyalara boşuna ne moralini boz ne de bişe çıkıcak diye bekle.artı rğya yorumlatrında aynı rüyaya hem iyi hem kötü yönde yorum yapıyolar iyice kafa karışıyo iyisi mi boşver derim ben.hayır olsun de geç temam mı. hops bir göynek daha askıya gelsin yenisii.hımm bu arada ahmet kaya dinliyorum yakarım geceleri dinleyin bayılırıj ben bu parçaya

belkide aplamm emmee bi tuhaff oldumm yaa 1. de kötü oldum hayır olsun inşalahhhhhh
kolaqyy gelsinn bebemmm maşalahhhhhh
ben müzik dinlemeyi sevmiyorum sadece temzilik yaperken dinlerim başka yok bi de anten döndüysee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…