- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
eşime söylicem eğer ufak bi bütçe ayırabilrse transfer öncesi aldırcam evdeyken nete girerim
senin adresini aldım canım eklicem
geçmişş olsunn quzummm dikkat et bebemmmmmmsize söylemedim dün gece acile gittim yine tansiyonum fırlamış ağrı kesici yaptılar bu sevda yüzünden çıkacak yine :sinifsinif:
nannn kısımm çatladımm wallahaaaaaa aboooooooooooooooooooo hayırlı haberler ver inşalahhama yeşil ışık yanıyo ya ama niye böle olduki ooo desene nazımız geçip kimseye bişey diyemicez
ne var bundahepimiz birbirimizi biliyoruz en özellerimizi açıyoruz birbirimize ( şılak)herşey bittide bumu derdimiz bea sevdaaaa okuyosan ses ver çokta büyütülecek bişey değil bebim kadersiz gacisi hamile olsunda hiçbirimize sölemesin ne yapak sanki şaka yaptı şakaaaa olmasın sonu kakaaaaaaa
kızlar arkadaş gelcek az sonra kuaföre gidicez sevda gelseydi size bi haberim vardı hemde bomba haber çok mutlu olup çokta şaşırcaktınız kurban olduğum allah nelere kadir bakın ama sevo gelmeden kedersize selam çakmadan hiçbirinize sölemicem bende heyecan içinde tıpiği açmıştım size müjde vereyim diye en iisi çekilip gitmek
hoşgeldinn quzummmm seninde yerin ayrıı bebemmmmm sdeninde mübarek olsun canımmslmm kıslarr bennn gedlımm memeleketteydımmm dun geldımm gıremedım kusuraa bakmayınn olurmuu sıze hbr veremedım sımdıı cıkmamm lazım eltıyee gıdecemm hepınızıı cokk sevıuyorumm hepınız benım için degerlısınızzzzz bu aradaa gecmıs bayramınız mubarek olsunnnn
inşalahh kazasız belasız gider gelirsiniz aplacımmay kızlar ya bu hafta çok yorucu geçecek
görümcemin cuma kınası cumartesi nikahı pazar balıkesirde düğün var
bütün izinlerimi transfer sonrası kullanmak istediğim için izinde almıyorum
düğünden işe gelcem zaten halsizim nasıl geçicek bilmiyorum çok gözümde büyüyo
dua edin kazasız belasız sıkıntı çekmeden gidip gelelim
kokulu kokulu öpcüklerimi gönderiyorumm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
kıslar karnım aç canım bişi istemiyooooooo ne yesem ne yapsam acep..... cokacimcoook
ayy inşalahh yaaaaaa çatlakk yaff hemenn gitmiş bişi demedennnntubişin hamiş olduğunu düşünüyoruz melikecim
minnak sende benim gibisin bende bir tane sgk beyanı veriyorum sonra hoop burdayım
walla bende çatlıyorum şıu an quzuune olsun melikem meraktan çatlayoz tubişin haberini bekliyoz...... :umursamaz:
inşalahh öptüm aplacımm görüşürüzzzya benim çıkmam lazım sonra görüşürüz geldiğimde tubişin mutlu haberini okumak istiyom hade görüşürüz....... boshayallersmile
hayır olsun melikecim
menikem hoş geldin kuzum takılma o kadar çok rüyalara çoğu zaman bilinçaltı olabiliyor zaten sen şimdi çift yönlü karmaşık heyecanlkı bir haldesin o yüzden çok ehemmiyet verme rüyalara boşuna ne moralini boz ne de bişe çıkıcak diye bekle.artı rğya yorumlatrında aynı rüyaya hem iyi hem kötü yönde yorum yapıyolar iyice kafa karışıyo iyisi mi boşver derim ben.hayır olsun de geç temam mı. hops bir göynek daha askıya gelsin yenisii.hımm bu arada ahmet kaya dinliyorum yakarım geceleri dinleyin bayılırıj ben bu parçaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?