Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kıs tuba eğer hamileysen eğer hamileysen sölemeden çıktığın için sana bidaha selam falan vermiycem taaaammı :mymeka:

ben ütülerimi yaptım dün minnakçım bu sabah baktım eşim takım elbiselerinden birini çıkardı
giymek için ağlıcaktım nerdeyse bütün gün ütüsü bozulacak diye mafoldumben

kıs tuba eğer hamileysen eğer hamileysen sölemeden çıktığın için sana bidaha selam falan vermiycem taaaammı :mymeka:
eğer hamile değilsede ve bizi bu kadar merakta boşuna bıraktıysa benden çekeceği var o çatlağınn kötükedihüso

öle peğim öle kesin misafirler bizimkilerdir.. bide bize anadan babadan daha yakın lduğumuz sölenir gidiyolar bize sölemeden halayı dayıyı arıyolar ........ neyse napalım artık geç öğrenecem olsun da hamile olsun arkadaşımızın biri kurtulsun ben böle kıvranmışım meraktan çatlamışım önemli değil napalım kaderim bölemiş.... :umursamaz:

ben ütülerimi yaptım dün minnakçım bu sabah baktım eşim takım elbiselerinden birini çıkardı
giymek için ağlıcaktım nerdeyse bütün gün ütüsü bozulacak diye mafoldumben

ayyy sorma yavrus yaaa aynen öle oluyo bana da hele bir gün giyiyo gelince rastgele çıkarıyo ay deli oluyorum düzgün koy 3 gün giy ama yok adam işe değil defileye gidiyo her gün ayrı,diyorum zaten kadın olaymışın tocenin iki yakası bir araya gelmezdi diye

bakkk yaa sölemeden nereye çıktı bu tuğbiş hem beni niye mazaret ediyonn söylesene tuğbiş sabahtan beri işkence çektirmişsin kızlara kaydirigubbakcemile

sevdacım hoşgeldin nurcanım güle güle banada yol gözüktü terk-i diyer ediyom arkadaşlar sonra görüşürüz....

benim garibimde eskiden hergün başka giyerdi şimdi bazen bir hafta
aynı takımı giyiyo

güle güle leydim
sevdam bu tubiş seni bahane etti gizem yapıyo ....beni sinir ettiğinin farkında değil
klava: geliyo kafasına haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…