belkide aplamm emmee bi tuhaff oldumm yaa 1. de kötü oldum hayır olsun inşalahhhhhh
kolaqyy gelsinn bebemmm maşalahhhhhh
ben müzik dinlemeyi sevmiyorum sadece temzilik yaperken dinlerim başka yok bi de anten döndüysee:)
aç şimdi şöle en oynakından müzik at kafandan evham yüklü bulutları hafif hafif çok hoplatmadan kıvır bakıyım ooooh iyi düşünürsen iyi olur felsefe bu.kendini müneccim ilan etme olmaz rabbimin izniyle kötü bişe rahat ol :teselli:
hiç kafana takma melike düşünme bile minnak haklı senin şimdi rüyaların karmaşık olur
melikemmm ne oldu kuzummm sana beaa
ha ben geldim nasılsınız kızçelerrr
hoşgeldinn datlummmm yavv gördüğümm rüyanın etkisinden kurtulamadımm bide yorumlattımm iyice berbatt oldum bennn
canım bende kolay kolay kurtulamam hadi kalka namazını kıl dua ettt allahıma sığın canım
haaa banada duaaa ettteee bende iyi olayımmmm kaç gündür hiç keyfim yok
bide hapım bitince 4 sonra adet olucam doktora gidicem tiroit değerlerim ne alemde die inşallahhhhh şöyleeee 2 lereeeeee düşmürtür pufffff:dance:
güle güle menikem allah kabul etsin dularımızı unutma emiiiii muah hadi güzel düşün heee
ayşe hoşgeldin
bende iyiyim ayşe eğer troit değerlerin daha önce çok yüksek değilse
2 lere düşmüştür canım benim son 3-4 aydır 2 lerde baya düştü
canım en son haziranda 6.76 dıydı inşallah düşmüştür
levotiron içiyom günde 1 buçuk senağlama
hoşgeldin ayşe melike ben, tanışmadık henüz ben ilk kez karşılaşıyorum seninle memnun oldum
hb canım bende seni ilk kez gördüm topikte valla nasılsın
ben kendimi tanıtayım önce sana 24 yaşındayım
6 senelik evliyim
hiç hamile kalamdım
sebeb bende dolayı olmuyor
hem haşimato hem pko hastasıyım
allah benim kocama sabır versin derim
peki ya sennsırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?