Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

belkide aplamm emmee bi tuhaff oldumm yaa 1. de kötü oldum hayır olsun inşalahhhhhh
kolaqyy gelsinn bebemmm maşalahhhhhh
ben müzik dinlemeyi sevmiyorum sadece temzilik yaperken dinlerim başka yok bi de anten döndüysee:)

aç şimdi şöle en oynakından müzik at kafandan evham yüklü bulutları hafif hafif çok hoplatmadan kıvır bakıyım ooooh iyi düşünürsen iyi olur felsefe bu.kendini müneccim ilan etme olmaz rabbimin izniyle kötü bişe rahat ol :teselli:

melikemmm ne oldu kuzummm sana beaa
ha ben geldim nasılsınız kızçelerrr

hiç kafana takma melike düşünme bile minnak haklı senin şimdi rüyaların karmaşık olur

inşalahh şekerlerr ama bi daha rüya yorumlatmıcamm deli gibi etkisinde kalıyorum atamıyorum ondan sonra uğraş melikeee
neyse şekerlerr çıkımm namazımı kılayımm barii çok öptümm sizii

hoşgeldinn datlummmm yavv gördüğümm rüyanın etkisinden kurtulamadımm bide yorumlattımm iyice berbatt oldum bennn

canım bende kolay kolay kurtulamam hadi kalka namazını kıl dua ettt allahıma sığın canım
haaa banada duaaa ettteee bende iyi olayımmmm kaç gündür hiç keyfim yok
bide hapım bitince 4 sonra adet olucam doktora gidicem tiroit değerlerim ne alemde die inşallahhhhh şöyleeee 2 lereeeeee düşmürtür pufffff:dance:

kurban olduğumm esirgesinn hepimizi
tamam canım ederimm inşalahhh 2 lere düşmüştürrr Allah gönlüne göre versin canımm

öpüldünüz kıslarr çıktımm benn

bende çıkım ya sırtım fena ağrıdı yine uğrarım inşallah
tuğba arakdışımızdanda güzel haberler alırızı inşallahhhhhhhh

bende iyiyim ayşe eğer troit değerlerin daha önce çok yüksek değilse
2 lere düşmüştür canım benim son 3-4 aydır 2 lerde baya düştü

bende iyiyim ayşe eğer troit değerlerin daha önce çok yüksek değilse
2 lere düşmüştür canım benim son 3-4 aydır 2 lerde baya düştü

canım en son haziranda 6.76 dıydı inşallah düşmüştür
levotiron içiyom günde 1 buçuk senağlama

hoşgeldin ayşe melike ben, tanışmadık henüz ben ilk kez karşılaşıyorum seninle memnun oldum

hb canım bende seni ilk kez gördüm topikte valla nasılsın
ben kendimi tanıtayım önce sana 24 yaşındayım
6 senelik evliyim
hiç hamile kalamdım
sebeb bende dolayı olmuyor
hem haşimato hem pko hastasıyım
allah benim kocama sabır versin derim
peki ya sennsırnaşık şeysırnaşık şey

hımm ben 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim ben de hiç hamile klamadım ne tesadüf sorun yok bizde görünen üzre ama zaman sorunu var sanırım bekliyoruz bakalım.tekrar memnun oldum ben ramazanın başında transfer oldum buraya he he ama bından kelli burdayım hep görünücem yani.sana geçmiş olsun diyorum tez elden sıraya giersin innşallah ipekimden sonra :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…