Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben ütülerimi yaptım dün minnakçım bu sabah baktım eşim takım elbiselerinden birini çıkardı
giymek için ağlıcaktım nerdeyse bütün gün ütüsü bozulacak diye mafoldumben

benim garibimde eskiden hergün başka giyerdi şimdi bazen bir hafta
aynı takımı giyiyo

bizim takım zorunluluğu falan yok ya rahatız allahtan arada jean giyiyo aslında yasak ama bişe demiyorlar. hiç sevmiyorum ütü yapmayı yaa

güle güle leydim
sevdam bu tubiş seni bahane etti gizem yapıyo ....beni sinir ettiğinin farkında değil
klava: geliyo kafasına haberi yok

bencede beni bahane etti vur oklavayı poposuna haketti..ben çıktıktan sonra yazmış benim haberim yokki bişey söyleyeceğinden sen mesaj çekmesen haberim olmayacaktı

Ayyy ben hamile olsam yeminle önce burada şöle en süslüsünden koca koca puntolarla yazıcam.hatta dayanabilirsem toceden önce burda size sölerim kesin.feci sabırsızım ben yaa

neyse kızlar ben çıktım yine gelip beni mazaret ederse haber verirsiniz bana..benim yüzümden söylememezlik olmasın..

yaa boşverin nasılsa gelicek tuba o zaman hesabını görürüz,magazin haberleri gibi oldu az sonra şok şok şok flaş flaş umarım iyice kızdırmadan gelir de kendini de kurtarır

bende nefrert ederim

bişe söliyim de gülün ben soğan doğramayı çok seviyorum manyak mıyım diye düşündüm ama evet cidden seviyorum-tatlicadiarzu-

ya hadi boşverin başka şeyleren konuşalım ben konuyu dağıtmaya uğraşıyom haydin bakalım sevda sen bi haber almaya mı geldim acık sohbet edek hojam

merak etme sevdam gelirse sadece seni değil kedersizide bahane eder
nurcanda çıkmak zorunda kaldı tubiş bizi oynatmak istiyo bende onu oynatıcam görücek o

al sırayla gidiyo hepsi zati yurcanımla da hasbihal edemedik bögün sevda da gidiyo yine demirbaş ipeğimlen kalıcaz neticede,leydiiiii görüntü var ses yyok nerelerde geziniyorsun

minnak ama şimdi siyah elbiseye en uygun tamamlayan siyah rugan oldu
ondan aldım çantayı 30 liraya aldım o da rugan kare el çantası şeklinde ....bu arada sende çatlaksın
soğan doğramak işkence gibidir benim hayatım mutfakta geçtiği halde sevmem gözlerim akar burnum akar

merak etme sevdam gelirse sadece seni değil kedersizide bahane eder
nurcanda çıkmak zorunda kaldı tubiş bizi oynatmak istiyo bende onu oynatıcam görücek o

şşşşt relax bakıyım sana sinir stres yassah bilmiyon mu şaşkın yeter kızmayın o da heyecan olsun istiyo heralde ama yazık başına geleceklerden habersiz

melikem çok işim var gerçekten yetiştirmem lazım işlerimi bide dışarda işlerim var onları erteliyorum hep vergi dairesi sgk ya gitmem gerek bakalım ne zaman gitcem..

bence kızlar tuğbiş evde test yaptı pozitif çıktı kan testi verdi cevabını almaya gitti o yüzden oyaladı bizi benceee

yok senin zaten siyah alman gerekiyordu canım ben kendim için diyorum bir türlü isyah beğenemiyorum ne çanta ne ayakkabı..soğan olayına gelince hastalık oldu bende şu aşçılar gibi tık tık tık tek vuruşta doğrama denmeleri yapıyorum bide ince olacak suyunu çıkarıcam yakında o yüzden kimseye doğratmam soğan.ama gözlerin sulanmaması için doğrarken ağzına su al beklet doğrarken ya da sakız çiğne ya da yanmamış kibriti al apzına siyah tarafı dışarda kalcak şekilde tutu dişlerinin arasında canımcım emi tavsiye olsun az da azaltoır eziyetini

tamam sevda kolay gelsin sana ben iş güç yok ya istiyorum herkes benim gibi gelsin sohbet edelim canım sen işine bak hadi tutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…