Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersiz sultanım ben demedim mi bizim topik brezilya dizilerini geçti diye bak duyan gelmiş.... reytıng rekorları kırcaz yakında... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

melike ütüyü biterdin demek kuzu iyi günlerde kullan bacım.... :hulya:

çok şükür cankuş sağol da keşke bi tütğlenince bidaha gerekmese yaa aklıma geldi hani şu naylon iplerden örülen örtüler bi ütülüyon bidaha gerekmiyo ay kıyafetlerde öle bi kumaştan olsa ne süper olur bee.sen nerelrde sürttün bakim kaç saattir

VALLA BENİM DERSE GİTMEM GEREKTİ AMA ŞU TUBİŞİN YÜZÜNDEN GİTMEDİM AKLIM BURDA KALCAK O YÜZDEN GİTMEDİM BACIM EVDEYİM OYALANIP DURUYOM İŞTE.... boshayallersmile

kıs kedersiz tubiş hastaneye gidiyoz dedğine göre kesin hamile üstüne falan mı gördü acep ya ne kadan kötü bi kıs bu yaw anladık hamilesin bari sölede öle çık çatlıycam meraktan yawwww sempatiksalakcinni

cadıı çatlak bişey demediki suratıma kapatır gibi kapadı telefonu alsanaalsanasmile

durucuk adaşım hoşgeldin bacım... nerelerdesin kuzu ösledik seni.... şimdi okuyunca neler kaçırdığına üzülecen tubişimiz galiba hamile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…