grip olacan yinee bilmiyorumkismilekıslar benim şu anda sağ kulağım tıkanmaya başladı ne oluyo yaaa eyvahedigeldismile
selam fıstıklargeçmişi okuyayım dedim oku oku bitmedi bende bıraktımkafamçokkarıştı ne var ne yok
mesajımı düzeltiyorum :)grip olacan yinee bilmiyorumkismile
melike ütüyü biterdin demek kuzu iyi günlerde kullan bacım.... :hulya:
valla yaa ne meraklı bir milletiz öylee boshayallersmilekedersiz sultanım ben demedim mi bizim topik brezilya dizilerini geçti diye bak duyan gelmiş.... reytıng rekorları kırcaz yakında... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
grip olacan yinee bilmiyorumkismile
çok şükür cankuş sağol da keşke bi tütğlenince bidaha gerekmese yaa aklıma geldi hani şu naylon iplerden örülen örtüler bi ütülüyon bidaha gerekmiyo ay kıyafetlerde öle bi kumaştan olsa ne süper olur bee.sen nerelrde sürttün bakim kaç saattir
Allah senii AN NE etsin emii :roflol: :roflol::roflol:ayh dur çikilota çıkaralım ya da yokmu klomen ganaphene falan ikram edeydik hemide makbule geçerkaydirigubbakcemile3
kızz düzeltim mesajımı yanlış telafüz etmişimOLAMAZZZZZZZ akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir :1shok:
selam fıstıklargeçmişi okuyayım dedim oku oku bitmedi bende bıraktımkafamçokkarıştı ne var ne yok
cadıı çatlak bişey demediki suratıma kapatır gibi kapadı telefonu alsanaalsanasmilekıs kedersiz tubiş hastaneye gidiyoz dedğine göre kesin hamile üstüne falan mı gördü acep ya ne kadan kötü bi kıs bu yaw anladık hamilesin bari sölede öle çık çatlıycam meraktan yawwww sempatiksalakcinni
Allah senii AN NE etsin emii :roflol: :roflol::roflol:
amiiiin yurcanım cümlemizi etsin innşallah:Saruboceq: ipeeeek nerelere gitti bu sesi kesildi
selam canım hoşgeldinn .demek geçmişi okuyamadın ama çok şey kaçırdın haberin olsunn
hoşgeldin duru bacım iyiyiz sen nasılsın paşazade nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?