hele o bi gelsin evire çevire dövecem onu ...burda hepimiz meraktan tepiniyoruzx valla delikafaduldendelikafaduldenvalla bu tubiş dayağı hakediyo ama.... :mymeka:klava:
kankiii ses ver tatlımmm öldünmü kaldınmıı
burdayım minnak ....duru hoşgeldin
Allah uzun ömürler versin kankime Allah seni başımdan eksik etmesinn oyyy bir tanem benimmmm canımın içiiiii sen benim herşeyimsinnnn :1hug:hayla ölmedim delikafadulden
durucuk adaşım hoşgeldin bacım... nerelerdesin kuzu ösledik seni.... şimdi okuyunca neler kaçırdığına üzülecen tubişimiz galiba hamile....
burdayım minnak ....duru hoşgeldin
bir tek seni tanırım bu topikte kanki bir tek senii
sevda bunları okurken küplere binsin kaydirigubbakcemile3
yok ben kankimle mutluyum başkasını istemem :1closedeyes:bizde gümbürtüye gidiyoz yurcaaan gel tanışalım önceeeee ben kısaca menikeeeeeee ama sen bana uzun uzun ne diyosan deeeeeeeee:sm_cool:
ya eklemesine eklerimde şu edit butonu yok nasıl yapıcamm bilmiyorumkismilekedersiz bence sen şimdiden tubişi hamileler listesine ekle bacım gelince o bize değil biz ona sürpriz yapalım bizim çatlak arkadaşımıza..... aklinialirimsmile
Allah uzun ömürler versin kankime Allah seni başımdan eksik etmesinn oyyy bir tanem benimmmm canımın içiiiii sen benim herşeyimsinnnn :1hug:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
inşallahh yaaa inşallah hamiledirde topiği inletiriz onun haberiylee buna hepimizin çok ihtiyacı var ne zamandır böyle güzel haber alamıyoruzkıs nurcan sabah ki rüyamı tubişee yoruyorum bacım....... hani karnımda bebek kımıldıyoduya... aklinialirimsmile
tubişim oleyyyy tubişim oleyyy tubişim oleyyyyyyyyyy hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytTUBİŞ BURAYA YUMRUK HAVAYA TUBİŞ BURAYA YUMRUK HAVAYA
sositososito sositososito sositososito sositososito
çok gıcıksınbir tek seni tanırım bu topikte kanki bir tek senii
sevda bunları okurken küplere binsin kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk adaşım bende sizleri özledim işler çok yoğun
tuğba bekletiyoo sonlara baktım biraz olsun hamile olsunda bence emin olmak için kan tahlili yaptırmaya gitti
hoşbulduk ipekcim nasıl gidiyo tedavi iğneler başladımı düğününüz oldumu
yok ben kankimle mutluyum başkasını istemem :1closedeyes:
peki peki bu dediğini unutma ama gün gelir sen beni istersin ama o zaman bende sana hıh dicem bilesin:umursamaz:
huyum kurusunn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinniçok gıcıksınklava: klava:
yok ben kankimle mutluyum başkasını istemem :1closedeyes:
peki peki bu dediğini unutma ama gün gelir sen beni istersin ama o zaman bende sana hıh dicem bilesin:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?