Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bir tek seni tanırım bu topikte kanki bir tek senii

sevda bunları okurken küplere binsin kaydirigubbakcemile3

durucuk adaşım hoşgeldin bacım... nerelerdesin kuzu ösledik seni.... şimdi okuyunca neler kaçırdığına üzülecen tubişimiz galiba hamile....

hoşbulduk adaşım bende sizleri özledim işler çok yoğun
tuğba bekletiyoo sonlara baktım biraz olsun hamile olsunda bence emin olmak için kan tahlili yaptırmaya gitti

burdayım minnak ....duru hoşgeldin

hoşbulduk ipekcim nasıl gidiyo tedavi iğneler başladımı düğününüz oldumu

kedersiz bence sen şimdiden tubişi hamileler listesine ekle bacım gelince o bize değil biz ona sürpriz yapalım bizim çatlak arkadaşımıza..... aklinialirimsmile

kıs nurcan sabah ki rüyamı tubişee yoruyorum bacım....... hani karnımda bebek kımıldıyoduya... aklinialirimsmile

bizde gümbürtüye gidiyoz yurcaaan gel tanışalım önceeeee ben kısaca menikeeeeeee ama sen bana uzun uzun ne diyosan deeeeeeeee:sm_cool:
yok ben kankimle mutluyum başkasını istemem :1closedeyes:

kedersiz bence sen şimdiden tubişi hamileler listesine ekle bacım gelince o bize değil biz ona sürpriz yapalım bizim çatlak arkadaşımıza..... aklinialirimsmile
ya eklemesine eklerimde şu edit butonu yok nasıl yapıcamm bilmiyorumkismile

kıs nurcan sabah ki rüyamı tubişee yoruyorum bacım....... hani karnımda bebek kımıldıyoduya... aklinialirimsmile
inşallahh yaaa inşallah hamiledirde topiği inletiriz onun haberiylee buna hepimizin çok ihtiyacı var ne zamandır böyle güzel haber alamıyoruz

TUBİŞ BURAYA YUMRUK HAVAYA TUBİŞ BURAYA YUMRUK HAVAYA

sositososito sositososito sositososito sositososito

bir tek seni tanırım bu topikte kanki bir tek senii

sevda bunları okurken küplere binsin kaydirigubbakcemile3
çok gıcıksın klava:klava:

tedavi bol ağrılı sinirli ve durgun geçiyo ....düğünümüz bu haftasonu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…