çok gıcıksınklava: klava:
tedavi bol ağrılı sinirli ve durgun geçiyo ....düğünümüz bu haftasonu canım
MELİKECİM CANIM ÜZÜLME BEN SENİNLE KANKİ OLURUM KUZUUUUUMMMMM olumunekankayizsmile
canım sinirli olman çok normalde ağrı konusuna birşey söyleyemiycem
düğünde öyle hoplayıp zıplayıp oynama sakın olurmu
minnak bu gıcık kedersizle kankşi olmaya ne meraklısın yahu
biz oldukta ne oldu sinir etmeden durduğu bi gün mü var kaydirigubbakcemile3
AÇTIM KOLLARIMI KANKAAAAAAAAA (MELİKE) vereliniortak
AÇ KOLLARINI SAR BOYNUMAAAAAAAA Şeniz
HAYIRLI UĞURLU OLSUN KANKAAAAAAAAA GEL SENİ ŞÖLE Bİ SARIP SARMALIYIM KANKAM BENİM MUCK MUCK Şeniz Şeniz
İPEĞİM CANIM BENİM BAK TUBİŞİMİZ MÜJDELİ HABERLERLE GELSİN NASIL COŞARSIN BACIM ..... İLAÇ GİBİ GELİR VALLAAAAA İLAÇÇÇÇÇÇ ........ a.s
ne biçim kakasın sen benim kankim grip olacak ve ben ona beni öpme diyecemm olmaz öyle şeyyyfazla muhabbet etz ayrılık getirir yavrucum yavaş gidelim hem sen grip falan olucaksan öle çok yapışma sonra öpüşerik olma mı olumunekankayizsmile hah şöle sarılak yeter sen iyice coştun bi sakin ol bikere :teselli: şşşt sakin sakin küçük harflere dön hadi kuzucum hadi
ne biçim kakasın sen benim kankim grip olacak ve ben ona beni öpme diyecemm olmaz öyle şeyyylmaz:
ne biçim kakasın sen benim kankim grip olacak ve ben ona beni öpme diyecemm olmaz öyle şeyyylmaz:
fazla muhabbet etz ayrılık getirir yavrucum yavaş gidelim hem sen grip falan olucaksan öle çok yapışma sonra öpüşerik olma mı olumunekankayizsmile hah şöle sarılak yeter sen iyice coştun bi sakin ol bikere :teselli: şşşt sakin sakin küçük harflere dön hadi kuzucum hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?