Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

EN BÜYÜK TUBİŞ BAŞKA BÜYÜKKKK YOKKKKKKKKKKKKK

EN BÜYÜK TUBİŞ BAŞKA BÜYÜK YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

OLEYYYYYYYYYYYY OLEYYYYYYYYYYY OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYY

:dance: :dance: :dance: :dance: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

minnak bu gıcık kedersizle kankşi olmaya ne meraklısın yahu
biz oldukta ne oldu sinir etmeden durduğu bi gün mü var kaydirigubbakcemile3

YAW ÇOKMU ABARTTIM ACEP AHHHHHHHHHH AHHHHHHHHHHHHH TUBA AHHHHHHHHHHHHHH Bİ
GELSENDE ŞU TOPİĞİ İNLETSEN BENİM GÜZEL KARDEŞİMMMMMMMM :teytey: :teytey: :teytey:

MELİKECİM CANIM ÜZÜLME BEN SENİNLE KANKİ OLURUM KUZUUUUUMMMMM olumunekankayizsmile

temam dur aç kollarını gösüne yaslıyım başımı hüüüü.tamam kendime geldim bak şimdi hayıllı uğullu olsun biz kanki olduuuuk ehekaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisolumunekankayizsmile ehe

canım sinirli olman çok normalde ağrı konusuna birşey söyleyemiycem
düğünde öyle hoplayıp zıplayıp oynama sakın olurmu

kız saçmalama ne oynaması ayakta durmaya halim yok
eklem yerlerim fena ağrıyo :gitme: ellerime ayaklarıma kramp giriyo
ayaklarımızın üstünde ince kemikler var ya tarak kemikleri hepsinin tek tek ağrıdığını
hissediyorum ohaoldumsmile

KISLAR BEN HIZIMI ALAMADIM YAWWWWWWWW

ÇABUK GEL TUBİŞ BEKLETMEEEEEE
GÖNÜLLÜYÜM BEN AKLIM SENDE........ :teytey: :dance: :hooray: :hooray: :teytey: :dance:

minnak bu gıcık kedersizle kankşi olmaya ne meraklısın yahu
biz oldukta ne oldu sinir etmeden durduğu bi gün mü var kaydirigubbakcemile3

aman yok zaten inanmıyom artıkın daha iki saat önce kanka diyodu bana da bak şinci tanımıyo herhal yüksek tansiyon böle gelgit yapıyo sempatiksalakcinni

AÇTIM KOLLARIMI KANKAAAAAAAAA (MELİKE) vereliniortak

AÇ KOLLARINI SAR BOYNUMAAAAAAAA Şeniz

HAYIRLI UĞURLU OLSUN KANKAAAAAAAAA GEL SENİ ŞÖLE Bİ SARIP SARMALIYIM KANKAM BENİM MUCK MUCK Şeniz Şeniz

İPEĞİM CANIM BENİM BAK TUBİŞİMİZ MÜJDELİ HABERLERLE GELSİN NASIL COŞARSIN BACIM ..... İLAÇ GİBİ GELİR VALLAAAAA İLAÇÇÇÇÇÇ ........ a.s

YA DİĞER KISLAR NERDE YAAAAAA BULUT, YELİZ, HATİCE, ŞİFA, NEBAHAR, FATOŞ, SRP16, EZGİM-EZ, DAHA İSMİNİ SAYAMDIĞIM DİĞER ARKADAŞLAR ASİ, NERLERLESİNİZ YAWWWWWWWWWW GELİN GELİN ASIL BAYRAM BUGÜN OLCAK BİZE İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ........ :içelim:

fazla muhabbet etz ayrılık getirir yavrucum yavaş gidelim hem sen grip falan olucaksan öle çok yapışma sonra öpüşerik olma mı olumunekankayizsmile hah şöle sarılak yeter sen iyice coştun bi sakin ol bikere :teselli: şşşt sakin sakin küçük harflere dön hadi kuzucum hadi

ne biçim kakasın sen benim kankim grip olacak ve ben ona beni öpme diyecemm olmaz öyle şeyyy lmaz:

ne biçim kakasın sen benim kankim grip olacak ve ben ona beni öpme diyecemm olmaz öyle şeyyy lmaz:

bak bak fesat senii
hem ne biliyon ondan dediğimi ben kankamıniyiliği için dedim o şuan mikroplara karşı hassas o yüzden onun sağlığı için dedim yoksam ben sati mikrobum grip bana nedecek huhahha kankam gelme tahriklere sen gel bana gel gel gel yavrumolumunekankayizsmile

ya anlaşıldı kuzummm biz senle kanka olamıycaz kendine iiiii bak kuzu dilerişm gönlüne göre bi kanka bulursun yawrum ALLAH yolunu açık etsin bacımm.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…