kız saçmalama ne oynaması ayakta durmaya halim yok
eklem yerlerim fena ağrıyo :gitme: ellerime ayaklarıma kramp giriyo
ayaklarımızın üstünde ince kemikler var ya tarak kemikleri hepsinin tek tek ağrıdığını
hissediyorum ohaoldumsmile
o haberini bi versin ben kalkar göbek tatarım hiç önemli değil
bütün ağrılarım geçer :teytey::teytey::teytey:
sonradan farkettim kankii bu editin olmamamı gerçekten kötü yaa benneyaptımkikanki n harfini unutunca çok komik olmuş :roflol::roflol:
bu arada katılıyorum sana ne demek o gripsin öpme
kankilik ölümüne olur ölümüne olumunekankayizsmile
canım kulanıcı paneline gir orda resim ve albümler seçeneği olacak ordan ekliyebilirsin resdimlerini haden 4 gözle bekliyoruzzz sein resimlerii :lepi:ya kıslar resim nasıl eklşiycem ben ya aaaaaaaaaaa
ne biçim kankasın diyecektimm pardon yaaa :kedi:
kanki görüyormusun 2 dakkada satılar birbirleriniya anlaşıldı kuzummm biz senle kanka olamıycaz kendine iiiii bak kuzu dilerişm gönlüne göre bi kanka bulursun yawrum ALLAH yolunu açık etsin bacımm.......
ya anlaşıldı kuzummm biz senle kanka olamıycaz kendine iiiii bak kuzu dilerişm gönlüne göre bi kanka bulursun yawrum ALLAH yolunu açık etsin bacımm.......
iki gözüm önüme aksınki istemeden yazdımm :umursamaz:he he içinden öle geçti elinede öle geldi dimi yalançıııkaydirigubbakcemile
iki gözüm önüme aksınki istemeden yazdımm :umursamaz:
hah gördün mü hemen geldi gaza kuzucum ama olmuyo dirensene acık hemen sönme böle sen beni tanımıyon daha ohoooo şşşt gel bakim yamacıma olumunekankayizsmile
hımmm demek kendini göstermeyenlerdensin sende neyse öyle olsunnpardon kedersizim canişim resim değil grafik eklemek istedim şöle alışayım die tubiş gelince nasıl dansöz oynatıcam bilmiyom senide hevese getirdim bacım yawwwwwww kussura bakma :kedi:
gel gellll gelllll melikeye gel melike ile yasemin kankardeşlerrrrrrrr :teytey: olumunekankayizsmile
aha dur bekle şinci akcak gözlerin önüne töbe tbe allah korusun kıs şaka didim inanmıyom kötsün ama okdan deel heral
ooo dostluğunuz daim olsun kankiliğinz benim ve ipekin gibi olsunngel gellll gelllll melikeye gel melike ile yasemin kankardeşlerrrrrrrr :teytey: olumunekankayizsmile
kolay değil tabi bu işler siparişle kanki olmaya çalışıyolar
ne bileyim sende beni yanlış anlayıp topiği terkeder merkedersin şimdi neme lazım
herkeş beni yanlış anlıyo zatiii mafoldumben
yok annem ben yargısız infaz yapmıyorum hem o kadan hatırımız yok mu ohooo yoksa her gğn küsüp gitsek bitmiş olayımız zaten
ooo dostluğunuz daim olsun kankiliğinz benim ve ipekin gibi olsunn
bayramınız mübarek olsunnnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?