Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canıııııımmm ilaçlardan galiba

o haberini bi versin ben kalkar göbek tatarım hiç önemli değil
bütün ağrılarım geçer :teytey::teytey::teytey:

bak şimdi göbek atıyoooooookaydirigubbakcemile3

kanki n harfini unutunca çok komik olmuş :roflol::roflol:
bu arada katılıyorum sana ne demek o gripsin öpme
kankilik ölümüne olur ölümüne olumunekankayizsmile
sonradan farkettim kankii bu editin olmamamı gerçekten kötü yaa benneyaptımki

ya kıslar resim nasıl eklşiycem ben ya aaaaaaaaaaa
canım kulanıcı paneline gir orda resim ve albümler seçeneği olacak ordan ekliyebilirsin resdimlerini haden 4 gözle bekliyoruzzz sein resimlerii :lepi:

ya anlaşıldı kuzummm biz senle kanka olamıycaz kendine iiiii bak kuzu dilerişm gönlüne göre bi kanka bulursun yawrum ALLAH yolunu açık etsin bacımm.......
kanki görüyormusun 2 dakkada satılar birbirlerini
bak görüyormusun herkes kanki olamıyorrr

ya anlaşıldı kuzummm biz senle kanka olamıycaz kendine iiiii bak kuzu dilerişm gönlüne göre bi kanka bulursun yawrum ALLAH yolunu açık etsin bacımm.......

hah gördün mü hemen geldi gaza kuzucum ama olmuyo dirensene acık hemen sönme böle sen beni tanımıyon daha ohoooo şşşt gel bakim yamacıma olumunekankayizsmile

pardon kedersizim canişim resim değil grafik eklemek istedim şöle alışayım die tubiş gelince nasıl dansöz oynatıcam bilmiyom senide hevese getirdim bacım yawwwwwww kussura bakma :kedi:

evet durum ilaçlardan prospektüsünde yazıyo zati....
tubişim için oynarım hem daha yumoş küçüktür bi tane iğne oldumbi günde
büyümez nasılsa zaten ben kutlamalara katılamam baksana saat 4 oldu tbiş gelmedi daha

hah gördün mü hemen geldi gaza kuzucum ama olmuyo dirensene acık hemen sönme böle sen beni tanımıyon daha ohoooo şşşt gel bakim yamacıma olumunekankayizsmile

gel gellll gelllll melikeye gel melike ile yasemin kankardeşlerrrrrrrr :teytey: olumunekankayizsmile

pardon kedersizim canişim resim değil grafik eklemek istedim şöle alışayım die tubiş gelince nasıl dansöz oynatıcam bilmiyom senide hevese getirdim bacım yawwwwwww kussura bakma :kedi:
hımmm demek kendini göstermeyenlerdensin sende neyse öyle olsunn
bak şimdi netten bulduğun resmi sol tıkla url adresini kopyalıyorsun burdaki grafik ekle seçeneğini tıklıyorsun bu yazıyı ( http:// ) sil sonra kopyaladığın adresi yapıştır bu kadar
dene bakalım yapabilecekmisin

yawwwwwwwwwww kıslar beni duyannnnnn yokmu yaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwww grafik nasıl ekliycem ben yawwwwwwwwwwwwww alsanaalsanasmile

gel gellll gelllll melikeye gel melike ile yasemin kankardeşlerrrrrrrr :teytey: olumunekankayizsmile

hah şööle yavrum benim sen gelme gaza sakın ben bırakmam seni ellere zatş kualkın biri tıkalı tıka diğerinide bu laflar emi sen gönül kulağını açbana gerisini salllaaaaaopuyorumnanaktan

aha dur bekle şinci akcak gözlerin önüne töbe tbe allah korusun kıs şaka didim inanmıyom kötsün ama okdan deel heral

ne bileyim sende beni yanlış anlayıp topiği terkeder merkedersin şimdi neme lazım
herkeş beni yanlış anlıyo zatiii mafoldumben
ooo dostluğunuz daim olsun kankiliğinz benim ve ipekin gibi olsunn
bayramınız mübarek olsunnnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tişkür ederiz yurcanım iyi dileklerin için innşallah sizin gibi olamasakda peşinizden geliriz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…