Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayyyy sevsinlr sizin kankiliğii .Çok üzgünüm çoook

minnak tırsmış gördüm seni .....beni düşünüyo havalarında sen zahmet etme ben ikimizide döverim diyosun merak etme anam yoruulmam ben kankim yardım eder

minnak tırsmış gördüm seni .....beni düşünüyo havalarında sen zahmet etme ben ikimizide döverim diyosun merak etme anam yoruulmam ben kankim yardım eder
birmiz birmiz için... birimiz birimiz için :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bak anam bak tahriğe bak iyilik istismar demekki düşünmüyom valla çekirge gibiyim bi atlarım üstüne şincik sen beni görüp tutup dövene kadar ben seni hacamat ederim heeyttt kiyaaaa huuuuyyyÇok üzgünüm çoook

bana bakk nasıl konuşuyon sen benim kankimle gelmiyim oraya çizerim adamıı Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

bana bakk nasıl konuşuyon sen benim kankimle gelmiyim oraya çizerim adamıı Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

gel anam gel senden korkan senin gibi olsun çiz şöle güzelinden manazar olsun hh haaaaayyyy gıdıklanırım zannımca ancakkaydirigubbakcemile3

kedersiz bu kankigillerin canı fena halde dayak istiyo :roflol:

gelsen egelsene evet çok istiyo canımız hu haaa ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız beee taze kanız biz dumanımız tütüyo amma sağlamık okadanda yakarık alimallah hobaaaa ne duruyon hadi gelsene gelsene napcan kağıtlardan uçak mı yapıp vurcan bizi huhaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…