ayyyy sevsinlr sizin kankiliğii .Çok üzgünüm çoookayyy ne kadannn güsel mamincikler onlar öle bizmiyiz şimdi onlar ha ha ha ne şirinik demi kankim
ay bu da kadırgalıya bağladı hemen sakşn ol bacım ne saldırıyon yaa sen çok hareket etme çok istersen ben döverim kendimide kankimiide hevsin kalamsın nasılsa ölümüne kankayız birbirimizi döverik de severik de sen yorma kendini
böyle korkusuzca davranmaya devam edersen salon kadını çizgimden
çıkmak zorunda kalıcam kötükedihüso
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kime yapıyorsun o hareketi sıkıysa kankine yapıyorum de
ayyyy sevsinlr sizin kankiliğii .Çok üzgünüm çoook
birmiz birmiz için... birimiz birimiz için :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:minnak tırsmış gördüm seni .....beni düşünüyo havalarında sen zahmet etme ben ikimizide döverim diyosun merak etme anam yoruulmam ben kankim yardım eder
minnak tırsmış gördüm seni .....beni düşünüyo havalarında sen zahmet etme ben ikimizide döverim diyosun merak etme anam yoruulmam ben kankim yardım eder
bana bakk nasıl konuşuyon sen benim kankimle gelmiyim oraya çizerim adamıı Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookbak anam bak tahriğe bak iyilik istismar demekki düşünmüyom valla çekirge gibiyim bi atlarım üstüne şincik sen beni görüp tutup dövene kadar ben seni hacamat ederim heeyttt kiyaaaa huuuuyyyÇok üzgünüm çoook
kime yapıyorsun o hareketi sıkıysa kankine yapıyorum de
bana bakk nasıl konuşuyon sen benim kankimle gelmiyim oraya çizerim adamıı Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
bana heee alsanahayır kankine diiilllllllll SANA SANA SANA SANA SANA SANA SANA SANA SANA SANA SANA :ROFROL: :rofrol: :rofrol:
kedersiz bu kankigillerin canı fena halde dayak istiyo :roflol:
benim çıkma vaktim geliyo şimdi bunlar korktu da kaçtı diyecek kankim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?