Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ulannn sen neyine güvenipte böyle konuşuyun sen bizim cüsseyi görmedin herhall ..silindir gibi üstünüzden geçeriz gözleme gibi yapar yeriz sizi cokacimcoook cokacimcoook

ulannn sen neyine güvenipte böyle konuşuyun sen bizim cüsseyi görmedin herhall ..silindir gibi üstünüzden geçeriz gözleme gibi yapar yeriz sizi cokacimcoook cokacimcoook

aha ahaaaa bu da kendini dev aunasında görüyo gördük annem cüsseni sanki atlan deve ohooo olay cüssede değil güzeliiim işlev işlev sen totonu kaldırana kadar ben seni 38 kere turlarımalsanaalsanasmile

YA KISLAR SAAT 5 OLMUŞ ÇIKAYIOM ARTIK SABAHTABN BERİ BURDAYIZ HERALDE BİZİM KIS GECE GELİR .... BÜTÜN AKRABALARINA HAMİLE OLDUĞUNU SÖLESİN EN SON BİZE SÖLER NAPALIM BEN BURAYA KADAR BEKLEDİM KISLAR HADİ İYİ AKŞAMLAR SİZLERE...... :gitme:

kankaaa ya ben yemek yapıcam yoksa gelince toce hacamat edecek beni daha markete gidicez bie sen şu yurcanı elden geçir yetşirsem ben devam ederim he olar mı

güle güle kankaaaaa öpüyorum haydi selametleolumunekankayizsmile

bak şu yurcana hiç bişe demeden gitmiş.neyse bende kaçar toce aradı market olaykna giricez.öpüyorum hepiciğinizi yurcanım seni deöpüyom he hadi görüşürüz inşallah

güle güle leydim
sevdam bu tubiş seni bahane etti gizem yapıyo ....beni sinir ettiğinin farkında değil
klava: geliyo kafasına haberi yok
canımın içi bahane ettim tabi ama inan tam zamanıydı muhabbeti değişmenin
yaa boşverin nasılsa gelicek tuba o zaman hesabını görürüz,magazin haberleri gibi oldu az sonra şok şok şok flaş flaş umarım iyice kızdırmadan gelir de kendini de kurtarır

ya hadi boşverin başka şeyleren konuşalım ben konuyu dağıtmaya uğraşıyom haydin bakalım sevda sen bi haber almaya mı geldim acık sohbet edek hojam

ohhhhhhhhhh bee wallaa tam sana söyleniyodumm ismini gördümmmmmmmmm
ayy quzummmmm kıs bu 1 hafta nasıl geçecekkk bize beaaa
inşalahh hayırlı sonuçç aldıkk aplamm ne bee olmasa 2 testtede pozirtiff çıkarr mııııııııııııııııııı
ayy quzummmmm yirim seniiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…