Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aplammmm bizde seni çok seviyokk bebemm çatladımm komşum vardı giremedimm ikindide geçmek üzere namaz kılmadan daldımm burayaaaaaühamilesinn inşaşahhhh
yaa düşünsenee olmasaa çıkmazdı kii ki 2 testte yalan mı söylücekkkkk hadi 1inde çıkmasa 1inde çıksa tamam yanlışlık var dicezz de ikisindede pozitiffffffffffffffff

yaqq kısımmmm benii koskaca melikeyi görmedinn mi ne çıktınnnnnnnnnn(((((((((((((((((((((((((((
ağladımm işteeeeeeeee

ya kızlarrr aniden misafirim geldi çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın
yeni kankiler benim korkup kaçtığımı düşündüyseniz yanılşımsınız Allahtan başka kimseden korkmam sizinle yarın görüşürüzzz

tubişimm hepimiz çatladık burda meraktannn nasıl heyecanla bekledik haberini .canım hakkında hayırlı olsun inşallah idrar testlerin yanılmıyordur hamilesindir inan Allah şahidimm bunu bütün kalbimle istiyorum Allahtan ümit kesilmez hiç belli olmaz canım belkide meleğin şuanda seninle ve gizleniyordur hemen kendini belli ettirmek istemiyordur güzel şeyler düşünelim dimi

tubişim canım benim meraktan burda çatır çatır çatladık kardeşim .....her ne kadar hakkım varsa hepsi misli misli helal olsun ne demek ... burda yitirmek üzere olan umutlarımızı yeşertmeye çalıştık doktorların olmaz dedğini tersine çevirmek için için inatlaştık ben can-ı gönülden inanıyorum ki birgün hepimiz anne olacağız... RABBİM çok büyük..... senide çok öpüyorum canım 2 gün sonra testini tekrarla bacım..... 2 ye katlarsa inş. hamilesin canım........ morelini yüksek tut bebem..... 2 gün sonra burda dansözleri oynatıcaz inş....... olumunekankayizsmile

kedersizim tahminimiz doğru çıkmış bacım.. tuba arkadşımız ALLAH ın izniyle inş. hamile RABBİM tamamını erdirir inş.... :Saruboceq:

kıslar 1 saat önce arkadaşım aradı bizim kurstan ortak bi arkadaşımız vardı onun görümcesinin 11 yıldır bebeği olmuyodu.... geçen sene tüp bebekle hamile kaldı malesef ikizlerini 6 aylıkken kaybetti.. şimdi öğrendimki kendiliğinden hamile kalmış..... şu an 6 haftalık hamileymiş..... çok sevindim.. bide o arkadaşı düşünsenize.... bir kişi daha kurtulduğu için çok seviniyorum.... inş. tubişimizde sonra ipeğimizde hamile kalıcaklar inş.... inanıyorum... BİRGÜN HEPİMİZ ANNE OLUCAZ inş......... olumunekankayizsmile

tuğbacımm demek tam dediğim gibi oldu eee içim temiz bacımm çamaşır suyla yıkarım herzaman içimi kaydirigubbakcemile3 hissettimm ben öle olduğunu. gelelim olaya doktor tabi daha iyi bilir ama o ilaçların pozitif çıkarma şansının bukadar etkili olduğu beni tatmin etmedi açıkçası.Yani ben tedaviden sonra da yaptım ıhıhh çıkmayınca çıkmadı..belki diyorum geç döllenme olabilirmi tuğbişim yaa ne bilim 4.6 tam sınırda 5 ten aşağı olursa gebelik yoktur biliyoruz ama ne bilimm yaa umarım doktor yanılır ve 1 hafta içinde adet olmayıp inşallahhhh sonucun pozitif olurrr kalpten istiyorumm inşallah sonuç böle olur.

yazan şılakcı kaydirigubbakcemile3

leydimm ne güzell yaa okadar yıldan sonra kendiliğinden olmuş darısı hepimizeee hayırlısıyla kucağına alır inşallahhh

iyi akşamlarrr ben kaçarrr

Allahım innşallah kesindir yaa ben geldikten sonra ilk hamile olacaksın bakalım ,ne kadar heyecanlanıyor insan yaa sanki kendim olmuşum gibi off çok heyecanlı bu bi hafta nasıl geçer
önce sana bodur böcüküm sonra hepimize sabır innşallah.Allahım innşallah tüm soru işaretleri puf diye uçar gider ve tubicik bayrak elinde önümüzde biz arkasında sıraya gireriz ohhh süper olar..

bilmiyorum miniğim ya içim yine soğuk ümitlenme diyor ama hiçte böle olmadım biliyosunuz bir yıla yakındır burdayım hiç böle bi sorunum olmamıştı sorun diyorum çünkü üç gündür bulantı o parfüm kokusu aklıma geldikçe içim kalkıyoo ama belimde ağrı var aman ya valla kafam yoruldu umudum yok aslında ama yinede düşünüyorum işte bakalım ne olcak hoş bu şans bendeyken biraz zor ama allahın mucizelerine sığındım artıkboshayallersmile

ya acaba davamı açsam o testin firmasına duygularımla oynuyo dengemi bozuyo ama ya hem burda hepimiz tüp bebek yaparız kız aldığımız paraylan ayy bi düşünim hele sempatiksalakcinni

tubişin snei yesin olarmı şeker
düşünelim bakalım güzel şeyler belki olu hı ya ben niye böle robotluğa programlanmış gibiyim anlamadım tepki sıfır
sanırım tüp bebek tedavisinde yumurtalar toplanırken duygularım falanda toplanmışş

iiinşalllah leydim meleğim allah sesini duysun içini okusun ne diyim sadece dua bizimki o anasını saçına tükürdüğüm velet bi gelsin varya aah bilmiyorum artık ne yaparım içim cız ediyo ya gelcekse gelsin bea

ne mutlu ona alah hayırlı sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin rabbim o melekler yüzü suyu hürmetine el açıp isteyen herkese nasip etsin..inş oluruz bacımm

ben saa bişey diyimmi iç temizliğinden değil o kocaya hizmet ibadet sayılır ya (anladın sne onu )sen çok ibadet ettiğin için rabbim hissettirdi belkide çok meraklandın diye yoksa işin sırrı çamaşır suyu değil hizmette canımın içi açık konuşmak gerekirse bende inanmıyorum ilaçların etkisi olduğuna bir ay geçti regl oldum yaz ayındayız sürekli sıvı tüketiyorum gece gündüz guççük abdeste gidiyorum ne ilaçmışki bu hala etkili olsun anlamadım neden böle çıktı ve zaman geçmeden direk net çift cızgı oldu ikiside kalın diyebilirim üstüne altına görmüş olmam imkansız çok fazla sancılı ve bol kanamalı regl oldum bu üstüne görme olamaz bakalım ya kafamı karıştırmak istemiyorum zaten umut sıfır yine ama dikkat etmeye çalışcam bakalım
sevgili şılak şılak arkidişim isteğin tamamen karşılıklı bende hepimiz için aynı şeyi istiyorum bakalım bi sürpriz olurmu acaba seviyorum seni tatliş
inşallah canım benim inşallah dilediğin gibi olur ama dedim ya pek umudum yok o yüzden kendiminde sizlerinde kafasını yormak istemiyorum ama o cızıkları görmek helede ikisinide belirgin görmek varya inanılmaz mutluluk verici bi duyguymuş allahım hepimize nasip etsin inşş..bu arada saaa azıcık minicik kırıldım ben sölemesem içimde kalır çatlarım valla
diğer hanımlar merakla heyecanla beklediklerini ifade ederken sen boşverin nasılsa gelir filan gibi şeyler yazmışsın ya azıcık dudaklarımı uzattım bilmiş ol neyse şeker hamile olursam saa uşağımın patiğini ördürürüm ödeşiriz ne dersin vereliniortak

[QU

inşallah canım benim inşallah dilediğin gibi olur ama dedim ya pek umudum yok o yüzden kendiminde sizlerinde kafasını yormak istemiyorum ama o cızıkları görmek helede ikisinide belirgin görmek varya inanılmaz mutluluk verici bi duyguymuş allahım hepimize nasip etsin inşş..bu arada saaa azıcık minicik kırıldım ben sölemesem içimde kalır çatlarım valla
diğer hanımlar merakla heyecanla beklediklerini ifade ederken sen boşverin nasılsa gelir filan gibi şeyler yazmışsın ya azıcık dudaklarımı uzattım bilmiş ol neyse şeker hamile olursam saa uşağımın patiğini ördürürüm ödeşiriz ne dersin vereliniortak[/QUOTE]

Hİİİ aşkolsun yaaa işte yanlış anlaşılmak tam anlamıyla buna deniyor sanırım.Aslında açıklama bile yapmama gerek yok ama beni tam olarak tanımadığın için böle düşünmen normal,ben kızlar fazla üzerine gelmesinler beklesinler diyte dedim yoksa haberi havada bırakıp gittiğin için verip veriştiriyodu herkes heyecan sinire dönüşmeye başlıyodu bende öyle dedim mevzu dağılsın sen gelene kadar diye amma görünen üzre yanlış anlaşılmışım neyse.Ama dediğim gibi içimden geçeni direk tak tak söze dökemedim belki ama onca saat boşa beklemedik heralde haberi duyalım sevince ortak olalım diye.gece normalde açıp bakmam ama merak edip baktım ve inan içimden geçen aynen söylediğim gibiydi.neyse bukadar yeter sanırım dudakların boşa uzamış anlamışsındır bodur böcük bebikine değil önce sana öreyim patik koca bebek hemide öğrenmiş olarım örgüyü neyim sayende.

neyse ben şimdi gidiyorum haydi bakalım siftah benden bereketi allahtan ben açtım tükkanı,koltuk siliyorum sibieim geçsin diye akşam toce ile kapıştık bi lokma madem uyuyamadım kendimi hijyene vereyimde kafam dağılsın dedim,ama buralardayım irtibat sağlam merakta kalmayın

aplammmm hatırlıyomusun tedavideykenn çift çizgi çıkmıştı dr da sana ilaçların etkisinin 10 gün süreceğinii aradann ne kadar çok zaman geçtiii etki mi kalırr quzuu gııı bakk bu konularda bilgim olmadığı haldee bunları diyorumm bebemm haklısın ama hem umutsuz hemde tevekkül ediyosun ama umutlu ol nolurr sen bize bu güsel haberi verecennn
ha bide şuna gelelim bulantıda ağrıda psikolojik olacak değill ki sen bunun farkındasın düşündükçe bulanıyosunnn bence evet evet evetttt
kıss bebemm hayırdırr quzuu amann quzumm yorma kendiniii dikkat et hayatımm amannnn salla gıı akşam gelince dolanır peşindee
gardaş mutfaktaydım yaa yemeğe bakıyordum kaçırdım seniii
canın saolsun gardaşımm herkess benim gibii boşmuu benn sabahh akşamm burdayımm

inşalahhh o dansözler tek tekk göbecik atacakk burdaaa
olacaksınız bebemmm Rabbimin izniylee kurban olduğumun kerametii iştee bebemmm bende mucize diyodum sadece mucize peygamberlerimiz için geçerliymiş biz keramet dicekmişizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…