günaydınn bidenemmmm çok şükürr bebemmmm kocişi gönderdimm uyumadımm ayaktayım bilgisayarla başbaşayımm sen nasılsınn quzummmgünaydın kangurucuk hoşgeldin nasılsın bakim
günaydınn yavyummmmgünaydın hayırlı sabahlar
tubişim inşallah bir hafta sonra hamileliğin kesinleşir canım ilaçların etkisi olsa geçen ayki
adetinle gecikme yaşaman gerekirdi gibi geliyo inşallah doktor temkinli davrandığı için ilaçların
etkisidir demiştir inşallah hamilesindir canım
melikeler yeşil ışıklarınız yanıyo ne yapıyosunuz nerelerde geziyosunuz bakim
günaydınn bidenemmmm çok şükürr bebemmmm kocişi gönderdimm uyumadımm ayaktayım bilgisayarla başbaşayımm sen nasılsınn quzummm
iyi demek adet olmuş yavrum be gözlerim şişti ağlamaktan uykusuzluktan bi pcye bakıyom bi koltuk siliyom ben de bilmiyom naptığımı anlayacağın.sen niye uyumadın bşraz daha
ben kaynana sorunlarına katkıda bulunoyurm he he
günaydınn bidenemmmm çok şükürr bebemmmm kocişi gönderdimm uyumadımm ayaktayım bilgisayarla başbaşayımm sen nasılsınn quzummm
iyi demek adet olmuş yavrum be gözlerim şişti ağlamaktan uykusuzluktan bi pcye bakıyom bi koltuk siliyom ben de bilmiyom naptığımı anlayacağın.sen niye uyumadın bşraz daha
ayy kıyamam aplammmm bide yorma kendinii hadi yüzünü falan yıka da uyu biraz uyumamışsında dinlenirsinn birazzz
akşam erkekn uyuyumm die uyumadım yarın 7 de çıkacaz evden hastaneye gitçez ya
amann quzumm gıı hayırdır bidenemm
boşver be minişim hiç açmıyım yoksa topic amacını aşar zaten cuma günü geleceklermiş iyice sinir yapmıyım kendşme şimdi nötr olmam gerekiyor mümkün olduğunca :dilcikar:
günaydınnnnnnnnnopuyorumnanaktan
ayy kıyamam aplammmm bide yorma kendinii hadi yüzünü falan yıka da uyu biraz uyumamışsında dinlenirsinn birazzz
akşam erkekn uyuyumm die uyumadım yarın 7 de çıkacaz evden hastaneye gitçez ya
yok annem bu halde zaten uyku tutmaz yatsam da neyse boşver onu da yarın belli olacak dimi kangurucukumuzun cinsiyeti minnak güsel bir afeti devran gibi geliyor bana ama hadi bakalım hayırlısı inşallah
iyi diyelim iyi olalım melikeler ne olsun işte bildiğiniz gibiyim
yok annem bu halde zaten uyku tutmaz yatsam da neyse boşver onu da yarın belli olacak dimi kangurucukumuzun cinsiyeti minnak güsel bir afeti devran gibi geliyor bana ama hadi bakalım hayırlısı inşallah
kendini toparla ama işlede yormaaaaa
hee datlumm yarın belli olacak bakalım hayırlısı olsun emme en çok 3lü için heyecanlanıyomm
günaydınnnnnnnnnopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?