ne yapıyım kankii:kedi: topiğim neden 1. sırada sanıyorsun kaydirigubbakcemile3demek bugünün olayı belli oldu nurcan duruya taktı bugün
kızım nurcan nedir la senin bu durumun mahallenin arıza delikanlısı gibi
hergün birine sarıyon kötükedihüso
dünürüm maiberf siz nasılsınız...
kızlar durunun boşuna günahını almayın ondan ajan olmazzzzzzzzz o kadar yoğunkiiiiiiiiiiii
şüpheleniyorummmCADIARZUduru ajanmıymııış abauuuuvvv duruuuuu sen ajan mısııııın.puhahahaa
dünürüm maiberf siz nasılsınız...
kızlar durunun boşuna günahını almayın ondan ajan olmazzzzzzzzz o kadar yoğunkiiiiiiiiiiii
benimde bazen öyle oluyor yürürken ve oturup kalkarken sallanıyor içinde sanki o baloncuk :))kızlar yaaaa benim sağ kasığımda 2 aydır değişik birşeyler oluyor..hafif ara ara ağrı gibi oluyor..sanki orada baloncuk varmış gibi hissediyorrum...neden olabilir acep...korkuyorum...bugün kocişle doktora gidecektik ..sabahleyin bir üşengeçlik çöktü vaz geçtim..cumartesi evdesin dedim..o zaman gideriz..
inşallah önemli bir şey değildir...
ne yapıyım kankii:kedi: topiğim neden 1. sırada sanıyorsun kaydirigubbakcemile3
bir ara o işareti kazene söyliyecem kaldırsınn dün söylemeyi unuttummhe valla geçmişi okudum öleymişiz pek sevindim ala ala yakışır ama şu kırmızı eli de bi deniştirsen tam süper olacah
kızlar yaaaa benim sağ kasığımda 2 aydır değişik birşeyler oluyor..hafif ara ara ağrı gibi oluyor..sanki orada baloncuk varmış gibi hissediyorrum...neden olabilir acep...korkuyorum...bugün kocişle doktora gidecektik ..sabahleyin bir üşengeçlik çöktü vaz geçtim..cumartesi evdesin dedim..o zaman gideriz..
inşallah önemli bir şey değildir...
yok ben korktumm ismini aşağıda görünce bile titriyorum korkudann eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileduru hakkında söylenen lafların altında kalma bence
ver cevabını .....bizde kavga görelim vakit geçsin sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?