Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

demek bugünün olayı belli oldu nurcan duruya taktı bugün
kızım nurcan nedir la senin bu durumun mahallenin arıza delikanlısı gibi
hergün birine sarıyon kötükedihüso
ne yapıyım kankii:kedi: topiğim neden 1. sırada sanıyorsun kaydirigubbakcemile3

kızlar yaaaa benim sağ kasığımda 2 aydır değişik birşeyler oluyor..hafif ara ara ağrı gibi oluyor..sanki orada baloncuk varmış gibi hissediyorrum...neden olabilir acep...korkuyorum...bugün kocişle doktora gidecektik ..sabahleyin bir üşengeçlik çöktü vaz geçtim..cumartesi evdesin dedim..o zaman gideriz..
inşallah önemli bir şey değildir...

dünürüm maiberf siz nasılsınız...

kızlar durunun boşuna günahını almayın ondan ajan olmazzzzzzzzz o kadar yoğunkiiiiiiiiiiii

haklısın aslında durunun çalıştığı şirket yoğun ...hem ajanlık durya göre değil
hemen güler duru belli eder kaydirigubbakcemile3

benimde bazen öyle oluyor yürürken ve oturup kalkarken sallanıyor içinde sanki o baloncuk :))

bulut sevda da senin gibi kasığımda bir şey hissediyorum diyodu kist çıktı
biliyosun cumartesi doktora git bakalım ne diyecek eğer kist falan varsa soğan suyu içmeye başlarsın
geçmiş olsun canım

duru hakkında söylenen lafların altında kalma bence
ver cevabını .....bizde kavga görelim vakit geçsin sempatiksalakcinni

dünürüm 2 gündür annemlerin ordaydım...dün annem memleketten geldi..ondan önceki günde kız kardeşimle annemin evini temizledik ama canımız çıktı...a dan z ye tüm temizliğini yaptık...o gece kardeşimle beraber kocişleri kendi evlerine gönderdik biz annemlerde kaldık...yıllar sonra ilk defa kardeşimle beraber orda kaldık...sabahleyin de kalktık onları karşıladık...hep beraber kahvaltı yaptık...yani çok yoğundum...benim babam emekli memlekete ev yaptırdılar...yazları gidip orda kaıyorlar kardeşlerinde okulu açılınca geliyorlar...

hımm dr ya git bulutum geçen yıl bende de öle bişe oldu ama elimle dokunduğumda bi yumru gibi bişe vardı gittim doktora iltihaptan olabilir dedi ilaç verdi ama ilacı içmeye başlamadan yok oldu bile.bende idrar yolları iltihabı ver belki ondandı bilmiyorum ama ihmal etme kasık bu hassas bölge mahali

duru hakkında söylenen lafların altında kalma bence
ver cevabını .....bizde kavga görelim vakit geçsin sempatiksalakcinni
yok ben korktumm ismini aşağıda görünce bile titriyorum korkudann eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

evet ipeğim bende benim de aklıma kist geliyor...bir defa denedimde soğan suyunu midemi çok fena yaptı tek içimde...ne yapalım artık katlanırım...nelere katlandıkki..buna katlanmayalım değilmi kızlar...

Günahlara kefarettir gönüldeki keder..Niyetler halis olunca, Ameller
olmaz heder.Biraz sabreyle bak.Neler göreceksin neler..Mevlam ihmal
değil; İMTİHAN eder..! '

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…