Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipeğim gider ayak yine çok güldümkaydirigubbakcemile3:roflol: karşımdaki kızda bakıyoooo kendi kendime gülüyom diye :roflol:

kim dalga geçti ayoollll
her telden konuşuyozzzzzzz
ARMUTGÜZELİ DALGA GEÇMİŞİTİİİİİalsanaalsanasmile
SENİN TOPİĞE GELEN ÇIKIYOR GELEN ÇIKIYOR GELENLERE MORAL VERMEKTEN BAŞKA BİŞEY YAPMIYORSUN BİRAZ BİLGİ VER DEMİŞTİİ NEYSEEE

aboo maşalahh bana ne hızlıymışımm öğleyi ikindiyi kıldımmmm
evleri süpürdümm yatağı topladımm ve buraya geldimmmmmmmmmmmmmmmm

yaa melike bu kadar işi ne arada yaptın kızım bir yavaş ol senin dinlenmen lazım
çıktım ben byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

walla yaptım bittiiiii şimcik elişi yapacammmmm çok pis değildi zaten ev yalandan çekiverdimm öğleyi kılarkende ikindi okundu:)) yakalandım yaneee
öptüm aplammmmmmmmm

hanımlar nabersiniz gelemedim bugün yani bi ara geldim ama baktım duramıcam sessiz sedasız yok oldum üşüttüm galiba heryanım ağrıyo en kötüsü kulağım feci ağrıyo yatak yorgan durumdaydım bugün şimdi daha iyiyim azcık ataşım var onuda aldırırım kendime gelince
büyük melike mesajını aldım sağol şeker opuyorumnanaktan
minik melikem sen hastasın galiba ben gibi yanlış okumadıysam dişin ağrıyomuş canım kıyamam saaa minik anneeemmm geçmiş olsun tez elden şifa versin allah sana ..sakın dr kontrolü dışında ilaç filan alma diş dr ilaç verirsede kendi dr una mutlaka sor bizim nohuta ii bak olarmı bebişimm yarında cinsiyet öğreniyoruz galiba hmm dur tahmin yürüteyim bence yarın ultrasonda bir adet minicik pipicik görcen gibi hissettim ama tabi hayırlı sağlıklı olsun inş..
kedersizim mesajları almış oooh keyifler yerinde kıskanan çatlamasın tabi çalışsın onunda olsun dimi ama bayanssulusmile
eee mekanın güzelleri herkes iimi
çok öpüyorum hanımlar allaha emanet olun yarın görüşürüz inşş

herkes bilgiyi doktorundan alıyo canım buraya morl bulmaya geliyo
bilgi isteyenede zaten dilimiz döndüğünce bilgi veriyoruz heee o bitkisel bilgilerden
bahsediyosa onu geçsin kendisi başta olmak üzere verdiği bilgiler hiçbirimize yaramadı :roflol::roflol::roflol:

günaydııın

tubiş geçmiş olsun opuyorumnanaktan
melike sen de komiksin valla ya panik halindesin ya temizlik halinde
birden bire arka arkaya hiç dinlenmeden bütün işini bitiriyosun sonra yorgunluktan
ağrın oluyo bu seferde panik halinde doktora gidiyosun kaydirigubbakcemile3
durum valla faceye gelmek istiyorum bu aralar ama bir yandan da bulaşmak istemiyorum
çevremde faceye çok fazla takılan rahatsız olduğum insanlar var açıkçası onlardan çekiniyorum

ipeğim kolay gelsin nasılsın bakalımmmmmmm..tedavi nasıl gidiyor..duyduğuma göre minik egemiz damat adayıymış..hayırlı olsun....

günaydın bulut iyiyim canım sen nasılsın.... evet canım duru çok ısrar etti nooolur kızını :roflol:
bana ver dedi bende kabul ettim daha yakıışıklısnı nerden bulucaz

çok işim var çooook ama burada az sürtmeden yapamıyorum huyum kurusun.bi balkon camı sildim ve balkonu yıkadım kahvaltı yapıyorum şimdi sonra devam.sen nasılsın bakim halsiz misin yine

olur o kadar olur salma kendini canlan bakim azıcık müzik falan dinle deicem ama iş yerindesin,en kötü günün bu olsun canikom rabbim halsizlikten başka sıkıntı vermesin.eee onunda sebebi var ama beklemedesin heyecan var stres var umut var endişe var e malum sende armagedon değilsin illa etkileniyosun fücudunda yoruluyo hepiciğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…