alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisGerçek aşk sevdiğini anınca yanmak...Yandıkca sevdireni anmaktır...!''hz.mevlana
a.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sGünahlara kefarettir gönüldeki keder..Niyetler halis olunca, Ameller
olmaz heder.Biraz sabreyle bak.Neler göreceksin neler..Mevlam ihmal
değil; İMTİHAN eder..! '
tühhh kızmadınmııı desen bütün planlarım suya düştünan iki dakka boş bırakmaya gelmiyoooooo sizii
iş çıkıyooo okumam yarım kalıyoooo o arada bi bakıyorumki çevrimdışı olmuşum
bu arada GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
öncelik ipeğim ve bulutum teşekkür ederim
nurcan karısı benden ne ajanı olur nasıl olur çok güldüm bunaaaaaaaa:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
öncelikle hayırlı bir kısmetin çıksın sonra hayırlı evlatlarınn olsun canımmBen çocukları çokkk severim.Hele de kız çocuklarınıı..ikiz kızlarım olsun isterim
Tabi öncesinde evlenmem lazım kaydirigubbakcemile2
ınının ınınınnn ajan duru geldi he he hoşgeldin durucum.neyse hatun güzelleri ben kaçar şimdilik hijyen bayramı ilan ettim bugünü gidip en afillisinden kutlama yapıyım ara ara gelirim belkim
tühhh kızmadınmııı desen bütün planlarım suya düştü
durudan hayır yok bugünn
kankii siper al sırada sen varsınnn kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
ben demiştim durudan ajan olmaz ...günaydın duru
pardon bulut demişti ben ona katılmıştım
ben demiştim durudan ajan olmaz ...günaydın duru
öncelikle hayırlı bir kısmetin çıksın sonra hayırlı evlatlarınn olsun canımm
nereye gidiyon onamııı :dilcikar:kızmadım salon kadın çizgimden çıkamam canım bayanssulusmile
üstelik yarından itibarende yokum bakalım o zaman bensiz napcannnn
az önce msnde öyle demiyordun amaa :jeyyar: :jeyyar:]
ipeğim facede kendini dışarıya kapatabiliyosun istemediğin kişileride engelleyebiliyosun
varmı adayy canımm yerimsenibenTabi şekerim..Hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?