herkes bilgiyi doktorundan alıyo canım buraya morl bulmaya geliyo
bilgi isteyenede zaten dilimiz döndüğünce bilgi veriyoruz heee o bitkisel bilgilerden
bahsediyosa onu geçsin kendisi başta olmak üzere verdiği bilgiler hiçbirimize yaramadı :roflol::roflol::roflol:
selam verdim yaagünaydın yurcan sultan selam yok mu bakıyım
ömrü bizim geçmişi okumakla geçecek garibimin sempatiksalakcinnigünaydın kedersiz .....dünde yazmıştım duru klasiği geliyo hatun geçmişi
okumak için çabalarken işi çıkıyo sonra bi bakıyoki akşam olmuş iyi akşamlar diyo ve çıkıyo
hımmm olsun geç olsun güzel olsun dişlerin:))yok yurcanım 25 gün sonraya kaldı benimn dişi dolduracak olanın düğünü varmış beklicez bakalım.ama iyi oldu gittim toce çıkıta yemeke götürdü beni.sen nassın
selam verdim yaalmaz:
ömrü bizim geçmişi okumakla geçecek garibimin sempatiksalakcinni
dün bana sordu kim alay etmiş topğiğinle cevap verdim bişey demedi benden sonra melike yazmış ona cevap verdi bu duru ajannmı diye düşünmüyo değilim :1ninca: :1ninca: bizden yanamı yoksam ondan yanamı anlamadımçokta azimli okumadan bırakmıyo lülülülülülü
dün bana sordu kim alay etmiş topğiğinle cevap verdim bişey demedi benden sonra melike yazmış ona cevap verdi bu duru ajannmı diye düşünmüyo değilim :1ninca: :1ninca: bizden yanamı yoksam ondan yanamı anlamadım
duruu bu mesajıma cevabını dört gözle bekliyorum :dilcikar:
gelsin bakalımmm eğer öyleyse vayy halinee alsanaalsanasmileeğer ajansa kendine mezar beğensin Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?