Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

doğru valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bazen diyorum o barzey denen üye haklıydı bir yandann , sevgili kraliçemizi savunmak için hepimiz kadının üstüne nasıl çullanmıştık nasıl seferber olmuştuk

günaydın kedersiz .....dünde yazmıştım duru klasiği geliyo hatun geçmişi
okumak için çabalarken işi çıkıyo sonra bi bakıyoki akşam olmuş iyi akşamlar diyo ve çıkıyo

yok yurcanım 25 gün sonraya kaldı benimn dişi dolduracak olanın düğünü varmış beklicez bakalım.ama iyi oldu gittim toce çıkıta yemeke götürdü beni.sen nassın

günaydın yurcan sultan selam yok mu bakıyım
selam verdim yaa lmaz:

günaydın kedersiz .....dünde yazmıştım duru klasiği geliyo hatun geçmişi
okumak için çabalarken işi çıkıyo sonra bi bakıyoki akşam olmuş iyi akşamlar diyo ve çıkıyo
ömrü bizim geçmişi okumakla geçecek garibimin sempatiksalakcinni

yok yurcanım 25 gün sonraya kaldı benimn dişi dolduracak olanın düğünü varmış beklicez bakalım.ama iyi oldu gittim toce çıkıta yemeke götürdü beni.sen nassın
hımmm olsun geç olsun güzel olsun dişlerin:))
iyiyim canım saol sen nasılsınn bitmedimi şu temizliğin

minişin kangurusu er kişi çıkacakmış he ayyyy ne güsel bu sene er kişi senesi herhal.seneye de kızları sıraya sokalım inşallah kk nesli çoğalsın

çokta azimli okumadan bırakmıyo lülülülülülü
dün bana sordu kim alay etmiş topğiğinle cevap verdim bişey demedi benden sonra melike yazmış ona cevap verdi bu duru ajannmı diye düşünmüyo değilim :1ninca: :1ninca: bizden yanamı yoksam ondan yanamı anlamadım

duruu bu mesajıma cevabını dört gözle bekliyorum :dilcikar:

eğer ajansa kendine mezar beğensin Çok üzgünüm çoook

demek bugünün olayı belli oldu nurcan duruya taktı bugün
kızım nurcan nedir la senin bu durumun mahallenin arıza delikanlısı gibi
hergün birine sarıyon kötükedihüso

dünürüm maiberf siz nasılsınız...

kızlar durunun boşuna günahını almayın ondan ajan olmazzzzzzzzz o kadar yoğunkiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…