Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

durum eşimde geçen gün istersen kayıt ol diyodu olursam haber veririm canım

tamam beklerim

çöpçatan duru

kaydirigubbakcemile3

hadi şimdiden iyi tatiller ...benim sonuca kadar gelmiş olucaksın

yetişcem sonuca pozitif olcakkkkk:lepi:

Kimmiş o bakim :ecrin_bebek:

merakmı ettinnn yaşın kaç bakiiimmmm

kanki kesin duru kızını beğenmediii oğluna gizayı alacakk

kaydirigubbakcemile3bilemediinnnnnnnn

kaydirigubbakcemile3 kovulmaszın canım

kankii gerçekten öyle facede zaman nasıl geçiyo anlamıyorsun gerçi ben uzun zamandır girmiyorumm geçen gün girdim durunun oğluşun resimlerine baktım yorum yazdım gitmedii benim facenin ayarları bozuldu ne video paylaşabiliyorum nede arkadaşlarımın paylaştıkları videoları görebiliyorum ..bence sen boşver faceyii

evet kanki doğru diyosun ama kızımı değilde beni beğenmedi bence
doğmamış yavrumun nesini beğenmicek duru benden tırstı bu çok bilmiş
oğlumu yer bitirir dedi herhal :sm_cool:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: korkmadım canım çocuklar aralarında anlaşmışlar eeee bizede onaylamak düşer ben gelini idare etcem sende benim oğlanı :roflol: :roflol: :roflol:

kim o zaman duru bu delikanlıı gizadan daha çok heyecan yaptımmm kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: korkmadım canım çocuklar aralarında anlaşmışlar eeee bizede onaylamak düşer ben gelini idare etcem sende benim oğlanı :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:benim kız artık nasıl bir zilli olacaksa daha gelmeden senin oğlunu ayarttı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bia kocişle ortak kullanıoz genelde oyun oynuyooo
nurcan benimde öyle olmuştu mesaj gitmiyodu sonra düzelmiş

kim o zaman duru bu delikanlıı gizadan daha çok heyecan yaptımmm kaydirigubbakcemile3

giza cevap vermediiiii amaaaaaaaaa

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:benim kız artık nasıl bir zilli olacaksa daha gelmeden senin oğlunu ayarttı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: doğru wallaaaaa benim oğlanda bayıldı kızına abuuuuuuuuuu çekim kuvveti var aralarında :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bia kocişle ortak kullanıoz genelde oyun oynuyooo
nurcan benimde öyle olmuştu mesaj gitmiyodu sonra düzelmiş
benim uzun zamandır öylee .birde durucumm tanımadığım kişiler beni arkadaş olarak kabul etmiş (çoğuda erkek) nasıl oluyoo bu bir bilgin varmıı :uhm:

benim uzun zamandır öylee .birde durucumm tanımadığım kişiler beni arkadaş olarak kabul etmiş (çoğuda erkek) nasıl oluyoo bu bir bilgin varmıı :uhm:

öyle banada geliyooooo bence arkadaş listende ortak arkadaşların varsa arkadaşlık gönderiyolar ben siliyorum sende sill kabul etme ve o kişiye engel koy

durucuğum abine benim ablamı verelim oda 38 yaşında hiç evlenmemiş...hemşire....anlamıyorum bunları üzümün çöpüüüüüüüüüüü armutun sapııııııııııııııııııııı diyeekten evde kalıyorlar...

bizim topiktee yakında düğün var deseneee :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ne iş yapıyo oğlunuzzz :hulya:

oooooooo bulutum süpermişşşşş
walla neden evlenmiyolar bende bilmiyorum evi var arabası var işi var kendisi silahlı güvenlik görevlisi kulede

bende kocişin faceden bahçe yapmıştım...farmvillede ama ektiklerim hep çürüyor...benim gibi tenbelllllll çiftçi olursa ne olur.....gerçi hangi ektiğimizi topluyoruzki...ektiklerimizin meyvesini toplasaydık şimdiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kadar dünya futbol takımını kurardık...o çalışmalara...daha evdeki takımı kuramadıkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…