durum eşimde geçen gün istersen kayıt ol diyodu olursam haber veririm canım
çöpçatan duru
hadi şimdiden iyi tatiller ...benim sonuca kadar gelmiş olucaksın
Kimmiş o bakim :ecrin_bebek:
kanki kesin duru kızını beğenmediii oğluna gizayı alacakk
kızlar site yavaş olduğu için ben alıntı yapmadan cevap yazmaya başladım bilginize....
birde kızlar ben bu faceden tırsıyorum bütün gün zaten buıradayım birde ona takılırsam
işleri kim yapacak :roflol: sonunda mdür haklı duruma geçecek doğum yapınca ayrılırım derken
kovulucam :çok üzgünüm:
evet kanki doğru diyosun ama kızımı değilde beni beğenmedi bence
doğmamış yavrumun nesini beğenmicek duru benden tırstı bu çok bilmiş
oğlumu yer bitirir dedi herhal :sm_cool:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: korkmadım canım çocuklar aralarında anlaşmışlar eeee bizede onaylamak düşer ben gelini idare etcem sende benim oğlanı :roflol: :roflol: :roflol:
kankii gerçekten öyle facede zaman nasıl geçiyo anlamıyorsun gerçi ben uzun zamandır girmiyorumm geçen gün girdim durunun oğluşun resimlerine baktım yorum yazdım gitmedii benim facenin ayarları bozuldu ne video paylaşabiliyorum nede arkadaşlarımın paylaştıkları videoları görebiliyorum ..bence sen boşver faceyii
giza sen bekar bekar bu topiğe nasıl düştün bakim
nerden buldun bizi
merakmı ettinnn yaşın kaç bakiiimmmm
kim o zaman duru bu delikanlıı gizadan daha çok heyecan yaptımmm kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:benim kız artık nasıl bir zilli olacaksa daha gelmeden senin oğlunu ayarttı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benim uzun zamandır öylee .birde durucumm tanımadığım kişiler beni arkadaş olarak kabul etmiş (çoğuda erkek) nasıl oluyoo bu bir bilgin varmıı :uhm:bia kocişle ortak kullanıoz genelde oyun oynuyooo
nurcan benimde öyle olmuştu mesaj gitmiyodu sonra düzelmiş
Uzun süre önce hatırlamıyorum ne için gelmiştim siteye :)
Pek aktif değildim bu süre zarfında..Yeni yeni aktif olmaya başladım
23lük bi aday :hulya:
hıııııımmmmm CADIARZU CADIARZU
abime alacaktım seni ama yaşın küçük abim 38 yaşında
benim uzun zamandır öylee .birde durucumm tanımadığım kişiler beni arkadaş olarak kabul etmiş (çoğuda erkek) nasıl oluyoo bu bir bilgin varmıı :uhm:
ne iş yapıyo oğlunuzzz :hulya:hıııııımmmmm CADIARZU CADIARZU
abime alacaktım seni ama yaşın küçük abim 38 yaşında
bizim topiktee yakında düğün var deseneee :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:durucuğum abine benim ablamı verelim oda 38 yaşında hiç evlenmemiş...hemşire....anlamıyorum bunları üzümün çöpüüüüüüüüüüü armutun sapııııııııııııııııııııı diyeekten evde kalıyorlar...
evet neyse kendisi uzun boyludur (1.82 boy)
kısmet değilmiş ne yapalım
durucuğum abine benim ablamı verelim oda 38 yaşında hiç evlenmemiş...hemşire....anlamıyorum bunları üzümün çöpüüüüüüüüüüü armutun sapııııııııııııııııııııı diyeekten evde kalıyorlar...
ne iş yapıyo oğlunuzzz :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?