s.a kızlar nasılsınız
bizim topiktee yakında düğün var deseneee :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Ben de 160lık selviyim kaydirigubbakcemile3
İnşallah hayırlı bir kısmet çıkar karşısına :))
a.S hatice hoşgeldinn nasılsın
oooooooo bulutum süpermişşşşş
walla neden evlenmiyolar bende bilmiyorum evi var arabası var işi var kendisi silahlı güvenlik görevlisi kulede
hoşgeldin selsebilllllllll nasılsın
bizde iyiyiz çok şükür keyifleimizr yerindee çok şükür :teytey::teytey:iyiym allaha şükür sizleri sormalı
hoşgeldin günaydın
çöpçatanlık yapıyoss
kaydirigubbakcemile3
inşallah canım seninde karşına hayırlı iyi insanlar çıksın:Saruboceq:
hatice hoşgeldin ......demek yakında düğünümüz var bulutun ablasıyla durunun abisini mi everiyoruz :teytey::teytey:
giza için durunun abisi büyük kanki ben bu evliliğe onay vermiyorum
çıtır bir gelinin peşinde koşmak kolay değil adam kalpten gitmesin kaydirigubbakcemile3
mesleği güzelmiş boy desen boyda varr gizayı verdim gitti :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ]
bende kocişin faceden bahçe yapmıştım...farmvillede ama ektiklerim hep çürüyor...benim gibi tenbelllllll çiftçi olursa ne olur.....gerçi hangi ektiğimizi topluyoruzki...ektiklerimizin meyvesini toplasaydık şimdiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kadar dünya futbol takımını kurardık...o çalışmalara...daha evdeki takımı kuramadıkkkkkkkkkkkkkkk
çıtır bir gelinin peşinde koşmak kolay değil adam kalpten gitmesin kaydirigubbakcemile3
bu arada giza çeyizlerin hazırmı canım ben çok güzel şeyler yapıp satıyorumm eğer istersenn yaptıklarımı gösterebilirmm :)))
nişanlanınca haberimiz olsun amaaa sengözlerimebaksanabBence de :ecrin_bebek:
Çeyizi nişanlanınca alıcam ben sempatiksalakcinni
mesleği güzelmiş boy desen boyda varr gizayı verdim gitti :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?