Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

s.a kızlar nasılsınız

hoşgeldin günaydın
çöpçatanlık yapıyoss

bizim topiktee yakında düğün var deseneee :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kaydirigubbakcemile3

Ben de 160lık selviyim kaydirigubbakcemile3

İnşallah hayırlı bir kısmet çıkar karşısına :))

inşallah canım seninde karşına hayırlı iyi insanlar çıksın:Saruboceq:

oooooooo bulutum süpermişşşşş
walla neden evlenmiyolar bende bilmiyorum evi var arabası var işi var kendisi silahlı güvenlik görevlisi kulede

mesleği güzelmiş boy desen boyda varr gizayı verdim gitti :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ]

hatice hoşgeldin ......demek yakında düğünümüz var bulutun ablasıyla durunun abisini mi everiyoruz :teytey::teytey:

duru bence dünürümün ablasını abinle tanıştırmakta fayda varr başlarını bağlamanız lazım bunlarınn evlenmeye niyeti yoksa baksana

giza için durunun abisi büyük kanki ben bu evliliğe onay vermiyorum
çıtır bir gelinin peşinde koşmak kolay değil adam kalpten gitmesin kaydirigubbakcemile3

bu arada giza çeyizlerin hazırmı canım ben çok güzel şeyler yapıp satıyorumm eğer istersenn yaptıklarımı gösterebilirmm :)))

mesleği güzelmiş boy desen boyda varr gizayı verdim gitti :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ]

giza küçük aralarında yaş farkı olurr anlaşamazlarrrr

takip etmek lazım kociş takip ediyoooooo

çıtır bir gelinin peşinde koşmak kolay değil adam kalpten gitmesin kaydirigubbakcemile3

Bence de :ecrin_bebek:

bu arada giza çeyizlerin hazırmı canım ben çok güzel şeyler yapıp satıyorumm eğer istersenn yaptıklarımı gösterebilirmm :)))

Çeyizi nişanlanınca alıcam ben sempatiksalakcinni

amaaan valla bırakın bekarları hayat onların hayatı ne oluyo evlenince anadan babadan ayrı evladın olur dert bizim gibi olmaz daha büyük dert çocuk derdine evlilikten hiç bi şey anlamıyosun yatıyon kalkıyon çocuk valla bekarlık daha iyi ne giydiğine karışan var ne gezdiğine çocuk var mı diye soran yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…