Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hatice başladım canım bugün 4.iğnemi olucam inşallah şimdilik iyi gidiyo

hayırlı olsun canım kaça alıyosun gonalf leri bana hastanede bir abla normalde gonalf 1 kutu alana 1 kutu bedava demişti ama eczacılar malesef bedava kutuyuda parayla satıyolardı ben 275 e alıyodum hastanede 300 e satıyolardı

varmı böyle bişey gerçekten, ben ilk defa senden duydumm CADIARZU

duru bence dünürümün ablasını abinle tanıştırmakta fayda varr başlarını bağlamanız lazım bunlarınn evlenmeye niyeti yoksa baksana

evet evlenmiyoooo kızıyom bendeeeee

giza için durunun abisi büyük kanki ben bu evliliğe onay vermiyorum
çıtır bir gelinin peşinde koşmak kolay değil adam kalpten gitmesin kaydirigubbakcemile3

benimki bayılırdaaaaa giza istemezzz

boy sırıtmazda yaş sırıtır :1rolleyes:

sırnaşık şey

varmı böyle bişey gerçekten, ben ilk defa senden duydumm CADIARZU

varmış canım o ablanın doktoru almış ilaçlarını eczacıyı aradığında bedava olanıda getir demiş 1 kutu aldık dedi 2. yi bdava verdiler dedi onun 6. denemesiydi senin anlıcağın o işin bütün puştluğunu öğrenmiş

haticem ben ilk defa senden duydum bir alana bir bedava olayını gonal f çok pahalı bir ilaç
bedava olmaz gibi geliyo ...ben ilaçlarımı eniştemden alıyorum ecz.deposunda çalışıyo
kendi personel hakkını bende kullanıyo sağolsun 240 veya 220 ye almıştık geçen sefer
bu sefer daha parasını vermedim gene aynıdır sanırım

alllaaa allaaa :uhm:

kızlar bana müsade işlerimi halledip geri gelirim...sizleri bulursam burada...kendinize iyi bakın....

ecz. deposunda çalışıyosa o biliyodur zaten ne bileyim o abla öyle söyledi ilaçlarıda gösterdi tabi ben o sırada tedavim zaten bitiyodu araştıramadım belki bilginiz vardır diye sordum

tubiş ne yapıyo ya inşallah hamiledir benimde geçenlerde kahverengi kanamam oldu tutunma kanaması mı diye dr. gittim hem ürolog hemde kadın doğumcu tedavinin ilk ayı hamile kalamazsın yumurtalar daha uyarılmadan çıkamadı kendilerine gelemediler dedi hatta bi de kist oluşmuş adetle akar inşallah dedi hatta kan tahlili yaptık dua etde negatif çıksın dedi niye diye sorduğumda dış gebelik tir eğer olmuşsa bile senin için çok zor olur dedi inşallah tuğbiş doktorları yanıltır

hatice tüpbebek tedavisinden sonraki bir kaç ay benimde öyle kahverengi akıntılarım olmuştu ilaçların etkisinden oluyormuşş
afiyet olsun canım görüşürzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…