nişanlanınca haberimiz olsun amaaa sengözlerimebaksanab
boy sırıtmazda yaş sırıtır :1rolleyes:22 cm arada fark fazla sırıtmaz mı
hatice başladım canım bugün 4.iğnemi olucam inşallah şimdilik iyi gidiyo
varmı böyle bişey gerçekten, ben ilk defa senden duydumm CADIARZUhayırlı olsun canım kaça alıyosun gonalf leri bana hastanede bir abla normalde gonalf 1 kutu alana 1 kutu bedava demişti ama eczacılar malesef bedava kutuyuda parayla satıyolardı ben 275 e alıyodum hastanede 300 e satıyolardı
duru bence dünürümün ablasını abinle tanıştırmakta fayda varr başlarını bağlamanız lazım bunlarınn evlenmeye niyeti yoksa baksana
giza için durunun abisi büyük kanki ben bu evliliğe onay vermiyorum
çıtır bir gelinin peşinde koşmak kolay değil adam kalpten gitmesin kaydirigubbakcemile3
boy sırıtmazda yaş sırıtır :1rolleyes:
ne olaki acep bunurcanım bu topiğin en başında senin yazının altında face linki var gördünmü
varmı böyle bişey gerçekten, ben ilk defa senden duydumm CADIARZU
ne olaki acep bu
diğer topiklerde de var bildiğim kadarıyla
alllaaa allaaa :uhm:varmış canım o ablanın doktoru almış ilaçlarını eczacıyı aradığında bedava olanıda getir demiş 1 kutu aldık dedi 2. yi bdava verdiler dedi onun 6. denemesiydi senin anlıcağın o işin bütün puştluğunu öğrenmiş
haticem ben ilk defa senden duydum bir alana bir bedava olayını gonal f çok pahalı bir ilaç
bedava olmaz gibi geliyo ...ben ilaçlarımı eniştemden alıyorum ecz.deposunda çalışıyo
kendi personel hakkını bende kullanıyo sağolsun 240 veya 220 ye almıştık geçen sefer
bu sefer daha parasını vermedim gene aynıdır sanırım
evet şimdi baktım bir topiğe orda da varraaa öylemiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?