biz zaten kaynaşıktık kaydirigubbakcemile5 :lepi:
çok bilmiş :dilcikar:
eee arkadaşımm kimmm şutarafagitti
toce aradı ondan susuştum ben yarın gidip bakıcaz birlikte okula innşallah toce ok der de ben de başlarım
tabi doğru kedersizle arkadaşsın
üzerine alınmasanda bu topiğin bilmişi sensinn bikeremm :1closedeyes:
herşeyi kocanıza bırakmayın biraz dişli ol :jeyyar: bu dünyanın binbir türlü hali var kadın kendi ayakları üzerinde durmasınıda bilecek kaydirigubbakcemile2 ikna et bi şekilde bence ve devam et bu fırsatları sonra bulamazsın :a015:
ipem ben antalyadaykende ölydi bi alana bir hediye banada verdiler 260 liralık iğnenin yanına diğeri hediye geldihaticem ben ilk defa senden duydum bir alana bir bedava olayını gonal f çok pahalı bir ilaç
bedava olmaz gibi geliyo ...ben ilaçlarımı eniştemden alıyorum ecz.deposunda çalışıyo
kendi personel hakkını bende kullanıyo sağolsun 240 veya 220 ye almıştık geçen sefer
bu sefer daha parasını vermedim gene aynıdır sanırım
aboooo hakkatmi ya bide kist endişesimi başladı aaa nekötüü sol kasığımda batma var gecede karnımın az altı çok ağrıdı olabilirmi acaba bıktım artım dr gidip açıp bakılmaktan ama yaaa...canım geçmiş olsun sanada inş adetle defolur gider bi dahada gelmezztubiş ne yapıyo ya inşallah hamiledir benimde geçenlerde kahverengi kanamam oldu tutunma kanaması mı diye dr. gittim hem ürolog hemde kadın doğumcu tedavinin ilk ayı hamile kalamazsın yumurtalar daha uyarılmadan çıkamadı kendilerine gelemediler dedi hatta bi de kist oluşmuş adetle akar inşallah dedi hatta kan tahlili yaptık dua etde negatif çıksın dedi niye diye sorduğumda dış gebelik tir eğer olmuşsa bile senin için çok zor olur dedi inşallah tuğbiş doktorları yanıltır
zönkk aay biri beni tutsun bana bişey oliyyykafamçokkarıştıakannehirsizden sonra mesaim devame ettiii :kedi: geç yattım şimdi acısı çıkıyii amaa yok bitkinimmm -tatlicadiarzu-
akşamsdan kalma durum hatta gecenin sanaha doğum sancıları çektiği saatlerden kalma muhabbet kaydirigubbakcemile3affınıza sığınaraktan şunu söyliycemmmm
bişi anladımsa arap oliiimmmmmmmmmmmmm sempatiksalakcinnikafamçokkarıştıdelikafadulden
doğum günün kutlu olsun mutlu huzurlu nice sağlıklı yıllara canımmmmsağol canııımmm dün arkadaşımın doüum günüydü benimkiyle bir kutluycaaz dışarda yicezzzz
:1shok:nası yani yaaa:1shok:
ne olsun bende derman yok bacaklarımın üstünde duramaz haldeyimtuğbişimm ne yaptı acabaaa eyvahedigeldismile
:1shok::1shok::1shok::1shok:sevda bana tecavüz ettiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
zaten sen bu yoğum çalışmalarla beşi bi yerde getirirsen şaşmam vallaolsun be ipemmm hayırlısıyla sağlıkla olsunlarda 3 ü beşi dert etmem kaydirigubbakcemile3
minnak sağlık olsun ikna etmeye çalış ii yönlerini biliyodur da sen yinele bakalım olmazsa düşme üstüne onunda içine sinsinki seninde için rahat etsinof ya of ben bu toceyi napıcam ya delirmek üzereyim.yarım saat önce mebden aradılar bi okulda açık varmış ok dedim,bi lise ama yeri biraz uzakmış ve sanayinnin içindeymiş bizim toce navigasyondan açıp bakmş arıyo beni olmaz orası diye ya dedim ben sanayide tamirci mi olucam gidicem okuluma.olmaz diye tutturdu bende nekadan sevinmiştim yaaaa
ipem ya bişi sorcam son denemenden sonra ne kadar ara verdin yani ben 3 adet geçirmiş olcam dr yeterli dedi ama bilmiyorumkismiletüp bedbek yıldızıcım amin inşallah ...sen neler yapıyosun
hayrola ikna etmek için daha etkili olacağını düşündün galibahoşbulduk sevdacıgım bi ara şu teceviz olayını öyret bana emi
amiiin inşallah canım hepimiz o haberleri peş peşe verelim inşş...duygular ımm şey karışık dostum ya ( duygumu kaldıki)selam arkadaşlar, ben de ipeğe katılıyorum, inşallah burası sırf hamile haberleriyle dolar... bekliyoruz duygularınızı paylaşın lütfen!
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cavüzcü geldiii haaanııııııımmm aklinialirimsmile bi kasa gazozum vaaaaar haydin gelin içek haaaaaannnııııııımaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
iii şeker sen nasılsın asıll korkuyorum zatüre olcan allah esirgesin bari duştayken kulaklarına pamuk tukada benim gibi kulak ağrısı yaşama anladın sen onutuğbişimm nassın kuzumm
canım kaynana gacisi ço mu kalcak ?inşallah gönlünün istediği gibi gelişir herşeyinşallah ipekim ya dua edinde toce pürüz çıkarmasın valla süper olar tam zamanı kaynana gelecek evde olmam günün yarısı kafam rahat olur
fırsat konusunda haklısın şekercim de bu dişiliği nasıl kullancak bu kız mesela kaynananın bastonunu alsa eline onun etrafında dans etse stpriz gibi işte anlayın ve şöyle mayışık bir cümle kursa " sen şimdi bana izin vercekmisin yoksa beni üzcekmisiiiiiiiinnn toceeeeem herifim şuyum buyum filan işte onun gibi bi dişilikmi aman bendeki dişiliğe bakın hele ne fantezi beaa öö herif donunu kaptığı gibi kaçarherşeyi kocanıza bırakmayın biraz dişli ol :jeyyar: bu dünyanın binbir türlü hali var kadın kendi ayakları üzerinde durmasınıda bilecek kaydirigubbakcemile2 ikna et bi şekilde bence ve devam et bu fırsatları sonra bulamazsın :a015:
ne dedinki önerilerimi diyosun oysa eğer bu akşam denemeye çalışcam bakalım beceremem amatuğbişimm gerçektende yaa kulağımm hep su içindeee aklinialirimsmile
demek beşi bi yerde yaparımm bi taneyede razıyımmm kaydirigubbakcemile3
sen dediğimi yaptınmı CADIARZU
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnitubicik hoşgeldin kuzum nasılsın ay sorma ya cavüz olayını öncesinde üdşünüyodum ama şimdi aklıma karpuz kabuğu düşürdün bak ebet hiç fena fikir değil dicem amma tüh be daha işbaşı yapmadımki ben yarın akşam başlıcak mesaim vay anasını hiç aklıma gelmedi ya neyse
hmm 4 adet geçmiş oluyo üstyünden ben erkenmi davranıyorum dedim aradım dr 1 adetten sonrada olurdu dedi benim 3 geçiyo içim rahatladı saol ipem ha bu arada bu akşam kenzül arş ve yasin okuyorum allah kabul edersetubişim benim transferim 22 nisanda yapılmıştı 3 ay falan oldu yani
benim doktorumda bir kaç ay yetiyo demişti hatırlarsan biz temmuzda başlamak istemiştik
çok sıcaklarda tavsiye etmemişti başarı düşüyo demişti ağustosa kaydırdık sonra yani asıl
istediğimiz zamanı kabul etse 2 ay sonra başlamış olacaktık
kıyamam canişşimeee no şifre gayet şeffafız ablammm gidiyosun galiba ii akş.allaha emanetimsin du sanada şifreyi söliyim içeriğini bilmiyon ama çaktırmaiyi akşamlar bu arada sevda ve tubiş şifreleri konuşuyosunuz bozuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?