günaydın gardaşımmgünaydınnnnnnn gününüz hergünden daha güzel olsunnn şelerlerrrr.
leydim eğer kendini hazır hisetmiyorsan tedaviye başlama zatenn önce senin şu ağrılarına bakılsın nedir neyin nesidir önce onun tedavisini gör bakalım sonra sakin kafayla dondurulmuşmu veya tekrardan tüp tedavisimi eşinle düşünür taşınırsınız şuanda senin için önemli olan tüp tedavisi değil bedenin sağlığı önce bedenini dinlendir bakalımmm ...
tubişimmmm o arkadaşına çok üzüldümm inşallah eşiyle mutlu yaşıyorlardırrrr .
gardaşım nasıl oldun diş ağrın geçtimiii
dünür seninde dün başın ağrıyordu bugün daha iyisinn umarımmm
kızlar dün akşam fatmagülün suçu ne adlı dizi yüzünden eşimle tartıştık..melikem interneti kapatıyoruz deyince aklıma geldiiiiiiii...kocişte haklı anammmmmmmmm bu kızcağızda hep kötü sahnelerde oynuyor..ne güzel izliyorduk anam sonradan dizi karıştı.
eğer evlendiğinizden beri hiç böyle bir sorununuz olmadıysa doktora gidincanım hoşgeldin hazır ol sorulara
1 ne kadaerlık evlisin
2 dr a gittinmi
3 ne sıklıkta ilişkiye giriyosun
4 ilişkide kendini çok kastığın oluyomu
CEVAP VERİYORUM 1) 14 AYLIK EVLİYİZ
2) HAYIR HİÇ DOKTORA GİTMEDİM
3) SIK SIK DİYEBİLİRİM YANİ HİÇ UZUN ARA VERMEDİK
4) HAYIR HİÇ KASMAM GAYET RAHATIMDIR ASLINDA
YA HİÇ BUGÜNE KADAR OLMADI İLİŞKİDEN SONRA AKINTI İLE KARIŞIK ÇOK AÇIK KIRMIZI PEMBE DİYEBİLİRİM YANİ KAN GELDİ ARA ARA KARIN AGRIM VAR NEDEN OLDU ANLAYAMADIM CNM YA ?
benimde aklıma tubişin soruları gelmişti yeni evliyseniz olabilir diye düşünmüştüm ama daha önce bir şikayetiniz yoksa belki yara veya iltihap gibi bir şey olmuştur geçmiş olsun
:1shok::1shok::1shok: :1shok: nasıl yaşıyorsunn pekii bu ağrılarlaaa sempatiksalakcinnigünaydın gardaşımm
yok bebemm ilk güne göre daha iyi ama 1 dudaklar uçukladı 2 dudaklar şiş 3 öenemin altında beze oluştu 4 boğaz şiş 5 sağ taraf tamamen iptal şimdi bide sol tarafta da acı başladıı yani anlıcan bende iptalim quzumm
hayırlı cumalar aplamm amin inşalahhhhhhbu arada hayırlı cumalar kızlar RABBİM bugünü hürmetine muratlarımızı versinn
Allah razı olsun aplamm buraya gelmezsem ben naparım bea acayip alıştım buraya sizi aplam gibi seviyorum sizden habaer alamazsam naparım ki ben yaa aff inşalahh kapatmazzz ya amann yaa biraz ucuz olsa net keşkee bide tel geliyo yanınaa affffffMELİKEM İYİYİM CANIM BENDE ÜZÜLDÜM NETİNİZİN KAPANMASINA KÜÇÜK ANNENİN YERİ AYRIYDI ARAMIZDA ......BULUTUM BUGÜN 5.GÜN OLACAK KAÇ TANE OLDUĞU NE DURUMDA OLDUĞU
BUGÜN BELLİ OLUR CANIM GAZİOSMANPAŞA HASTANESİNE GİDİYORUM YARIŞMACILARA BAŞARILAR DİLERİM kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok::1shok: :1shok: nasıl yaşıyorsunn pekii bu ağrılarlaaa sempatiksalakcinni
o derecemi kötüydün :1shok: canımm boşuna dememişler herşeyin başı sağlık Allah sağlığımızı bozmasınnçok şükür yiyim dünürüm..ayyyyyyy neydi dünkü ağrı öyle kociş işten geldi..ne bu hal suratın benbeyaz olmuş....rengin canın çekilmiş..bende dedimkiiii aşkımmmmmmmmmmm ben ölecemmi neeeeeeeee sen şimdiden başının çaresine bak..bakkkkkk bakkkkk o arada düşündükleime.....bana bir kızdıııııııı sen ne saçmalıyorsun diyeeeeeeeee kalk doktora gidiyoruzzzzzzzzzzz...yattım dinlendim hani dünürümmmmmmm
çok şükür yiyim dünürüm..ayyyyyyy neydi dünkü ağrı öyle kociş işten geldi..ne bu hal suratın benbeyaz olmuş....rengin canın çekilmiş..bende dedimkiiii aşkımmmmmmmmmmm ben ölecemmi neeeeeeeee sen şimdiden başının çaresine bak..bakkkkkk bakkkkk o arada düşündükleime.....bana bir kızdıııııııı sen ne saçmalıyorsun diyeeeeeeeee kalk doktora gidiyoruzzzzzzzzzzz...yattım dinlendim hani dünürümmmmmmm
öptüm bebemmmmm kocaman hemideeöp gardaşım öp belkimmm banada bulaşırrrrr (hamileliğinn )):))
walla gardaşım kesin kapatacam diyoo olmaz falan dedim de yetişemiyorum diyo e adam da haklı 800 tl maaş kirası var alışveriş hastane masrafları çıkıyobu arada gardaşşş eşin gerçekten kapatacakmı netti((
inşalahh kapattırmaz datlum ya ben sizsiz ne yaparımmmmbu arada gardaşşş eşin gerçekten kapatacakmı netti((
sınırlı değilmi sizin nett ,ayda ne kadar yapıyorkii.öptüm bebemmmmm kocaman hemidee
walla gardaşım kesin kapatacam diyoo olmaz falan dedim de yetişemiyorum diyo e adam da haklı 800 tl maaş kirası var alışveriş hastane masrafları çıkıyo
sınırlı değilmi sizin nett ,ayda ne kadar yapıyorkii.
sen alışacakmısın pekii bizsiz yapabilirmsinnn :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?