Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm kizlar ne yapiyorsunuz ne var ne yok
ya benim net gene bozuldu gelemedim
kizlar ya ben meryem suressinii okuyordum ama net bozulunca turkce mealini okudum sizce kabul olur mu

melikeciğim o zaman o gün acildekiler yanlış bakmışlardır..senin sürekli gittiğin doktorun bilir doğrusunu...ayyyyyy canım inşallah tez vakitte atlatırsın....sıvı şeyler tüketmeye çalış...oğluşumuzu aççççççççççç bırakma tamammı....

umudunukaybetme canım herzaman niyetler önemlidir...bir işin yapmasanda yapacam diye içinden geçirsen dahi niyetin içtense o kabul olurmuş...inşallah kabul olurda...niyetin neyse en kısa vakitte kavuşursun....

bilmiyorum canım ya hayırlısı olsun bakamm
walla zar zor yiyom bebem gı anam ağlıyo ama çiğneyip yutana kadar ne zormuş ya Rabbimö kimseye vermesin diş ağrısını çok zorrrrrr

ipeğimizde geldiiiiiiiiiiiiiii hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anlat bakalım nerelerde kaldın...seni göremiyince merak ettik...eee geldiğimizde seni görüyordukkkkkkkkkkkk şimdik olmayıncaaaaaaaaaaa ....

melikem derlerki birisine sinirlenince kötü bir söz söylemek istersen dişin ağrısın de derlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o yetermişşşşşşşşşşşş

Günaydın hayırlı cumalar
biraz geç kaldım bugün bulutum sirkeci trafiğine takıldık
kontrole öğleden sonra gidicem

hiç sorma ipeğim bu trafiği ...helekide az bir yağmur yağarsa tamam istanbul iptalllllll

canım sen şimdi gonal f ye başlıyalı kaç gün oldu..kaç yumoşun olduğu bellimi..haaaaaa bu arada sen nereye gidiyordun...inşallah rabbimmmmmmmmm gönlündeki muradını bu sefer verecekkkkkkk

neden melikem..eeeee sen ne yapacaksın..seninle daaha görüşemiyeceğiz...minik oğluşumuzun haberlerini kimden alacağız....kocişmi kapattırıyorrrrrrrrrr...

günaydınnnnnnn gününüz hergünden daha güzel olsunnn şelerlerrrr.

leydim eğer kendini hazır hisetmiyorsan tedaviye başlama zatenn önce senin şu ağrılarına bakılsın nedir neyin nesidir önce onun tedavisini gör bakalım sonra sakin kafayla dondurulmuşmu veya tekrardan tüp tedavisimi eşinle düşünür taşınırsınız şuanda senin için önemli olan tüp tedavisi değil bedenin sağlığı önce bedenini dinlendir bakalımmm ...

tubişimmmm o arkadaşına çok üzüldümm inşallah eşiyle mutlu yaşıyorlardırrrr .

gardaşım nasıl oldun diş ağrın geçtimiii

dünür seninde dün başın ağrıyordu bugün daha iyisinn umarımmm

kızlar dün akşam fatmagülün suçu ne adlı dizi yüzünden eşimle tartıştık..melikem interneti kapatıyoruz deyince aklıma geldiiiiiiii...kocişte haklı anammmmmmmmm bu kızcağızda hep kötü sahnelerde oynuyor..ne güzel izliyorduk anam sonradan dizi karıştı.

neden melikem..eeeee sen ne yapacaksın..seninle daaha görüşemiyeceğiz...minik oğluşumuzun haberlerini kimden alacağız....kocişmi kapattırıyorrrrrrrrrr...

evet canım hiç sormaa yaa araba çıktıı birsürü masrafı çıktıı dün yine 150 bayıldık geldikk
inşalah fikrini değiştirir inşalah kapattırmaz bi kaç ay önce kapattıracaktı bu kadar oyalayabildim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…