Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kezban kıyak gop merkez cami nin oraya klinik açmış
finansbank üstüymüş tel 4182233 bulut bana mesaj gelmişti hastaneden
numaramı almışlar sanırım istersen ara

yok ipek canım özele gitmek istemiyorum..benim kendi doktorumun özeli var ama muyaneler 150 tl den aşağı değil..ben g.o.p. gitmek istiyorum...oradaki kadın doğumculardan kim daha iyi diye öğrenmeni istiyorum senden...bir araştır bakalım...oradaki hemşire kızlardan...

kız benim doktorumda garantinin üstünde...kız bu garantiyle finansbank yanyanamıydı...oda caminin karşısındaydı..garanti..anam bunlar aynı binada olmasınlar...

kızlar düşünsenize kaç senedir gittiğim doktorum beni beni diğer kadın doğumcunun odasına girerken görüyor....asla ben nesrin hanımın hakkını ödeyemem onun yeri bende başka...artık benim doktorum değil..ablam gibi olmuştu gecenin 10 nunda dahi rahatlıkla arayıp kafama takılanı soruyordum...bitaneydi doktorum.....

gıss gardaşımm bizim net kapanınca bu artık gelmiyo diye beni unutursanızz adımı silersenizz sizi öldürürmm haa bilginizz olsunnnnnnnnnnnn tehlikeliyimdir

gitte dinlen melikem...birazcık birşeyler yemeye bak...geçmiş olsun..kız seni uuturmuyuz..arada gelir bakarsın olmazsa başkasından....

Valla ben polikliniğe gitmiyorum 4.kata tüp bebek merkezine çıkıyorum canım
pek bi bilgim yok onun için yanlız tüp bebekteki hüseyin bey polikliniktede hasta
kabulüne başlamış onu sana önerebilirim

kızlar bu arada valla melikeye ye dedikçe benimde karnım acıktı kahvaltı yapmadım...yapmakta pek huyum değildirde..birşeyler atıştırırım...

tüp bebek bölümündeki hemşirelerden öğrene bilirsin..poliklinikteki doktorları...neyse canım artık şansımıza kim çıkarsa...

ipek dün sevdaya banyo dekoru için ne yapabilirm diye sormuşsunnn ..eğer yapabilirsen sakkalı ipten banyo takımları var çok hoş. sık kullanılanlara eklemiştim bir sürü model var bende bir dakka göstereyim sanada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…