oooşgeldin guzuuuukıslar ben geldim opuyorumnanaktan
kızlar bizden gelcek belkimde ondandır ne dersin bebimm..oğlanlara hatun lazım dimi amasempatiksalakcinnibugün biraz yoğundum giremedim kuşlarım şöle b, azcık geçmişe baktım....
durucum tatile gidiyomuş yolu açık olsun canım iyi tailler......
melaikemmmmmm canım oğluşumuz mu oliiiiiii RABBİM hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inş........
YAW BİZİM TOPİKTE OLANLARDA HEP OLAN DOĞİRİİ HEÇ KIS DOĞURMİİİİİİİİ neden acep sempatiksalakcinni
canım benim ya:çok üzgünüm: rahat sakin ve geniş geniiş düşün derim..ağrılarını sakın ihmal etme mutlaka görün derim..dondurulmuş konusu tamamen sizin kararınız tabi ama sevonunda dediği gibi lab.embriyolog konusunda şuanki merkzinden memnunsan devam et derim ama içime sinmicek maddi imkanım müsait hatta o sürece girmeyi göze alıyorum diyosan içine sinecekse start ver tabi ama ii düşün geri adım atmıcağın şekilde sağlıklı karar verki pişmanlık duyma inş..inşallah allah en hayırlı kararı aklına yerleştirecek bi vesile yollar bebimm.bunca zaman beklemişiz azcık daha bekleyin madem iice toparlanın kolay şeyler yaşamadın canım sende..eşinide az çok anlayabiliyorum keşke birbirimiz için bişeyler yapabilsek inanın hepiniz için canla başla uğraşırdım ama sadece dua edebiliyorum..allah yardımcımız olsun leydim meleğimmm:çok üzgünüm:kıslar daha öncede bahsetmiştim kasıklarımda ağrı var diye rahmimde su toplanmıştı iltihap vardı ilaç almıştım ama fayda etmedi galiba ağrılarım hala devam ediyo ve son adetimde çok ağrılı olmuştu o yüzden tüp bebek doktoruma gözükeyim diyorum kısmetse yarın arıycam cumartesiye randevu versin hafta içi dersten kalıyorum.... ama bana dicekki dondurulmuşları deneyelim ama ben hala hazır değilim istemiyom zatende olmuyo yaşadığım olumsuzluklardan sonra artık tüpbebeğe olan inancım da bitti.. ki dondurulmuşlarla hayatta olcağını düşünmüyom..... o yüzden doktora tekrar hayır diycem bu arda hala eşimin tahlilleri yapılmadı ona göre iğne tedavisine başlıycaktık oda kaldı eşim yanaşmıyo kıslar dinlenelim diyo bende zaten 4 ay iğne kullanan o ara dinlenelim diyom ama eşim şu an hiç bişeye yanaşmıyo.... ne yapsam ya adamcağız haklı bişey diyemiyom 1.5 senede 1 düşük 3 negatig tedavi ..... söylencek söz bulamıyo hep hayal kırıklığı yaşadık bide diyorum doktorumu değiştirsek eğer değiştirirsek umut tüp bebek merkezini düşünüyorum orası erkek ınfertilesinde iii diyolar... bilmiyom kıslar ya.. napıcam nasıl edicem... yeni tedavi için hayır diyorum ama şu kasık ağrılarımdan dolayı tüp bebek doktoruma gitmek istiyorum bu konuda çok iii aslında doktorumdan da çok memnunum bırakmam istemiyorum ama diyorum başka yerdedir belki kısmetimiz kıslar yardım edin ya ne olurrrrr boshayallersmile
sorma fatmagülün suçu ne varya ebem ağladı kemikleirm sızladı resmen..aile dizisi değil ama yapcak bişey olmayınca izledik ne yapalımneyse kıslar ben çıkyım malum yeni diziler başladı o yüzden topikte kimse yok sonra görüşürüz sizleri seviyorum opuyorumnanaktan
haydinn kızlar diziler bitti gelin gececilerrrr boshayallersmile bu arada aşkı memnu bitti şim fatmagül başladı izlemedende yapamadımm ağladıımmm çokk yaa yazıkkk kızaaabilmiyorumkismile
aynen bende bi hayal kurduğu zaman ağladım benim evim perdem mutfağım vs.muhabbetinde birde o son sahnede o adamlara ne diyim kıvrılsınlar emii ellerinde kalsın pipileri tövbe ya
bu olayın çok benzeri çok yakın tanıdığım birinin başına geldi etkilenmedim değil o kişide ist.da kaçırıldı 36 gün 8 erkek tarafından maddeler verilerek her türlü kötü muamele yapılmıştı görünce tanıyamamıştık ve biliyomusunz sonu hep ağlatır beni
bi gece fırsatını bulup vini arıyo baba beni kurtarın derken kız yakalanıyo el kol yine bağlanıyo vs.
o sırada sisteme düşen adresten yola çıkılıyo ekipler kızı buluyolar ve ifade sırasında kız bi polise aşık oluyo
poliste o psikolojideki kızı kırmamak destek olmak için bi kaç ay yalnız bırakmıyo görüşüyo arıyo filan derken kız deli divane adamda öle tabi uzun mücadeleler sonucu evlendiler şimdi bi bebeleri var
çok uzattım ama fatmagül muhabbeti onu hatırlattı bana inanın kemiklerim sızladı izlerken veeee paso küfrettim o heriflere kötükedihüso
bitanemm o günlerde gelecek Rabbimin izniylee inşalahhkıslar bu arda arkadaşınız bugün iğne oyası kursuna yazıldı inş.. artık çarşamba günleri orda olurum yaptıklarımı sizlere gösteririm artıkın ..... ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh hamiş olsaydım nevomuz gibi bende örgü kursuna giderdim meleklerime bişeyler örürdüm... kısmet değilmiş başka baharlara artık............... boshayallersmile
bende ösledimm yaaaaaaaabu arada BEN NEVOYU ÇOKKKKKKKK ÖSLEDİMMMMMMMMM YAAAAAAAAAAA mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ben enlemesine kilo aldım şekerr bi de nurcan aplamın gördüğü rüyadan çok etki,lenmiştim o yüzden kız diyordumm hayırlısı olsun bakalımm inşalahh hayırlısıyla alırım kucağıma Rabbim sizede nasib etsinb inşalahhhaydinn kızlar diziler bitti gelin gececilerrrr boshayallersmile bu arada aşkı memnu bitti şim fatmagül başladı izlemedende yapamadımm ağladıımmm çokk yaa yazıkkk kızaaabilmiyorumkismile
melikemmm demek erkekimizz geliyo bi dene daha hadi sağlıcakla kucağına alırsın oğluşunu inş. canım benim de içime erkek doğuyodu şahsen ama sen kzı diyince bişiy demedim zemuszemus
leydimm eğerki doktorundan memnunsan ona git ama insan da şu oluyo yapsaydı bu tedavilerde yapardı (tabi sadece doktorda değilde işte insan öle düşünüyoher ne kadar iyi bir doktor olsada bu konularda laboratuar ve embriyolog çokkk öenmli canım ona göre karar ver.. benim eşimin de tüp bebekte hiç inancı yok canım..hayırlı olsun demek kursa gitcen ne güsell..
bende nevomu ösledimmmm
çok saol canımgeçmiş olsun canımmmm
a.s.a.s.a.s.
yesinlerr teyzesii datlum görüştüm ağrı kesici ve antibiyorik verdi dün başladım antibiyotiği kullanmaya inşalah hemen geçerr amin bebemm inşalahh Rabbim bütün kardeşlerime nasib etsin inşalahhcanım doktorunla bi görüş bakalım hamişlikte ne yapılması daha uygundur çekilmez ama öle ya ...oyyy onun pipişini yesinlerrr maşallahh anasına benzer inşallah anası gibi dünya şekeri bi tosuncuk olsun inş...hadi hayırlısı canım allah hayırlısıyla kucağına alıp en güzel günlernide görmeyi nasip etsin miniğimmmm
[
amin bidenemm Allah razı olsun inşalahhh Rabbim en kısa zamnada sizede tattırsdın inşalahhbugün biraz yoğundum giremedim kuşlarım şöle b, azcık geçmişe baktım....
durucum tatile gidiyomuş yolu açık olsun canım iyi tailler......
melaikemmmmmm canım oğluşumuz mu oliiiiiii RABBİM hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inş........
YAW BİZİM TOPİKTE OLANLARDA HEP OLAN DOĞİRİİ HEÇ KIS DOĞURMİİİİİİİİ neden acep sempatiksalakcinni
bidneemm Rabbim hakkınızda hayırlısını versinnn bu konularda da hiç bişi bilmiyom ki quzum pek cahilimmkıslar daha öncede bahsetmiştim kasıklarımda ağrı var diye rahmimde su toplanmıştı iltihap vardı ilaç almıştım ama fayda etmedi galiba ağrılarım hala devam ediyo ve son adetimde çok ağrılı olmuştu o yüzden tüp bebek doktoruma gözükeyim diyorum kısmetse yarın arıycam cumartesiye randevu versin hafta içi dersten kalıyorum.... ama bana dicekki dondurulmuşları deneyelim ama ben hala hazır değilim istemiyom zatende olmuyo yaşadığım olumsuzluklardan sonra artık tüpbebeğe olan inancım da bitti.. ki dondurulmuşlarla hayatta olcağını düşünmüyom..... o yüzden doktora tekrar hayır diycem bu arda hala eşimin tahlilleri yapılmadı ona göre iğne tedavisine başlıycaktık oda kaldı eşim yanaşmıyo kıslar dinlenelim diyo bende zaten 4 ay iğne kullanan o ara dinlenelim diyom ama eşim şu an hiç bişeye yanaşmıyo.... ne yapsam ya adamcağız haklı bişey diyemiyom 1.5 senede 1 düşük 3 negatig tedavi ..... söylencek söz bulamıyo hep hayal kırıklığı yaşadık bide diyorum doktorumu değiştirsek eğer değiştirirsek umut tüp bebek merkezini düşünüyorum orası erkek ınfertilesinde iii diyolar... bilmiyom kıslar ya.. napıcam nasıl edicem... yeni tedavi için hayır diyorum ama şu kasık ağrılarımdan dolayı tüp bebek doktoruma gitmek istiyorum bu konuda çok iii aslında doktorumdan da çok memnunum bırakmam istemiyorum ama diyorum başka yerdedir belki kısmetimiz kıslar yardım edin ya ne olurrrrr boshayallersmile
oooşgeldin guzuuuu
kızlar bizden gelcek belkimde ondandır ne dersin bebimm..oğlanlara hatun lazım dimi amasempatiksalakcinni
canım benim ya:çok üzgünüm: rahat sakin ve geniş geniiş düşün derim..ağrılarını sakın ihmal etme mutlaka görün derim..dondurulmuş konusu tamamen sizin kararınız tabi ama sevonunda dediği gibi lab.embriyolog konusunda şuanki merkzinden memnunsan devam et derim ama içime sinmicek maddi imkanım müsait hatta o sürece girmeyi göze alıyorum diyosan içine sinecekse start ver tabi ama ii düşün geri adım atmıcağın şekilde sağlıklı karar verki pişmanlık duyma inş..inşallah allah en hayırlı kararı aklına yerleştirecek bi vesile yollar bebimm.bunca zaman beklemişiz azcık daha bekleyin madem iice toparlanın kolay şeyler yaşamadın canım sende..eşinide az çok anlayabiliyorum keşke birbirimiz için bişeyler yapabilsek inanın hepiniz için canla başla uğraşırdım ama sadece dua edebiliyorum..allah yardımcımız olsun leydim meleğimmm:çok üzgünüm:
sorma fatmagülün suçu ne varya ebem ağladı kemikleirm sızladı resmen..aile dizisi değil ama yapcak bişey olmayınca izledik ne yapalım
bu berende varya nerde elleşmeli öpüşmeli rol var yataklı yorgansız orda yazık gençliği heriflerin elinde çürücek
neyse o sanat yapıyo emeğe ve sanata saygı dimi
haydinn kızlar diziler bitti gelin gececilerrrr boshayallersmile bu arada aşkı memnu bitti şim fatmagül başladı izlemedende yapamadımm ağladıımmm çokk yaa yazıkkk kızaaabilmiyorumkismile
aynen bende bi hayal kurduğu zaman ağladım benim evim perdem mutfağım vs.muhabbetinde birde o son sahnede o adamlara ne diyim kıvrılsınlar emii ellerinde kalsın pipileri tövbe ya
bu olayın çok benzeri çok yakın tanıdığım birinin başına geldi etkilenmedim değil o kişide ist.da kaçırıldı 36 gün 8 erkek tarafından maddeler verilerek her türlü kötü muamele yapılmıştı görünce tanıyamamıştık ve biliyomusunz sonu hep ağlatır beni
bi gece fırsatını bulup vini arıyo baba beni kurtarın derken kız yakalanıyo el kol yine bağlanıyo vs.
o sırada sisteme düşen adresten yola çıkılıyo ekipler kızı buluyolar ve ifade sırasında kız bi polise aşık oluyo
poliste o psikolojideki kızı kırmamak destek olmak için bi kaç ay yalnız bırakmıyo görüşüyo arıyo filan derken kız deli divane adamda öle tabi uzun mücadeleler sonucu evlendiler şimdi bi bebeleri var
çok uzattım ama fatmagül muhabbeti onu hatırlattı bana inanın kemiklerim sızladı izlerken veeee paso küfrettim o heriflere kötükedihüso
bencede yani nerden bulacazz güzel cici kızları sizinkileri alacazzzz tabi ki inşalahhhhhhhhhh rabbimm arka arkaya hayırlı haberler almayı nasib etsinn
günaydınn datlummmmmmmgünaydınlarrrrrrrrra.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. kaydirigubbakcemile5
melikemmmmmmm ğoluşumuz olacak haaaaaaaaa rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat olmasını nasip etsinnnnnnnnnn...kız çin takviminde ne ıkmıştı sana doğrumu çıkmıştı şimdi merak ettim...
kız bu çinliler işi biliyor galiba..kafama takıldı...kime baktıysam doğru çıkıyorrrrrrrr .....bazende diyorum rabbimden başkası bilemez..bu çinlilerin takvimindede böyle çıkınca diyorum nasıl gerçek oluyor....akıllı adamlar...o çekik gözlüler....
canım dün çok başım ağrıyodu...nerdeyse tüm günü uyuyarak geçirdim....demekki iyi almışım uykumu...şuan çok iyiyim baş ağrısı ve diş ağrısından kurtuldum...bu arada seninde dişin ağrıyormuş geçmiş olsun...senin işin daha zor ilaç alamıyorsun...banada diyorlar hamile kalmadan çürük dişler varsa çektir...hep ihmal ediyorum..şu an sadece hayırlısıyla hamile kalmayı düşünüyorum...sonradan başıma gelecekleri düşünmüyorum....
evet ipeğimiz yok..belki kontrolü vardır..iğne kullanıyor ya yumoşlara baktırmaya gitmiştir...
bilmiyorumki canım demekki pazartesi günü yanlış bakılmış...gerçi sen bilirsin..en son gittiğinde kaç haftalıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?