hafta sonu git diyecem ama malum o yaratığın düğünü varr ..yumurta toplama işleminden bir kaç gün önce gidersin canım dolabını doldurursunn .benimde pazar zamanım geldi ama vakit yok
dolap bomboş kaldı
evet çok kasıyo kendini kaynanası gelecek diyee .inş çok durmaz kaynanası ondayada kalan temizliği bitiriyo garibim o kadar kastıki kendini
kaynanası gerçekten iyi niyetli bile gelse o yanlış anlıcak
hoşgeldin minnak hayırlı uğurlu olsun senin eşinde benimki anladığım kadarıyla
sanki hiçbir şeye izin vermezmiş gibi görünüp her istediğini yapan
hayırlı olsun bebemmmmhayırlı cumalar güzel suratlar nasılsınız.daha yeni geldim eve bişeyler yiyorum pc başında,okula gidip baktık pazratesi başlıcam inşallah şimdilik 24 saat dersim salı günüm boş okul dağın başında resmen in cin bide ben ders yapıcaz zannımca neyse öyle işte sevdacıgım yurcanım ipekböcüküm hoşgeldim ben dimi
inşalahh hayırlısıyla gider gelirsin aplaa çok oynama taam mıııBende 3 gibi çıkıcam doktora gidicem oradan da eve geçerim akşama
kına gecesi var bana dua edin bu haftasonunu çok bunalmadan yorulmadan
geçireyim
ortaokulda çok yoruyo daha önce onlara da girdim türkçe dersine anammm insanlıktan çıkıyodum bi kere tokat bile attım sinirden birinin kafasına da sakız yapıştırmıştım çıkar diyorum hala çiğniyo napıyım vurmaktansa yapıştırdım güzelce ertesi gün tepe kırkılmış sakar inekler gibi geldi ehe ehe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?