Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam ipeğim bitek sen varsın hayırlı cumalar nasılsın alıgan bacım benim kaydirigubbakcemile5

bende eh işte allaha şükür
çalışıyom şimdide yemek bekliyom öğleden sonrada v.d. ve sgk ya gidicem tabii pazarada uğrarım o arada belki direk eve geçerim boshayallersmile

Bende 3 gibi çıkıcam doktora gidicem oradan da eve geçerim akşama
kına gecesi var bana dua edin bu haftasonunu çok bunalmadan yorulmadan
geçireyim

bol şans ipeğimm kendini kasmaa moralinide bozma güzelce vaktini eşinle geçir boşverrrrrr
görüşemezsek iyi yolculuklar hayırlısıyla git gel canım benim

hoşgeldin samyeli senin de canım

ben çıktım kızlar görüşürüzz

bu arada nurcanımın gösterdiği püsküllü paspaslardan bende krem olanı beğendim sizlerin beğendiği varya o sade ve şık

sağol sevdam sanada kolay gelsin ...zevklerimiz aynı hemen hemen genellikle sade şıklığı seviyoruz
samyeli hayırlı cumalar

hayırlı cumalar güzel suratlar nasılsınız.daha yeni geldim eve bişeyler yiyorum pc başında,okula gidip baktık pazratesi başlıcam inşallah şimdilik 24 saat dersim salı günüm boş okul dağın başında resmen in cin bide ben ders yapıcaz zannımca neyse öyle işte sevdacıgım yurcanım ipekböcüküm hoşgeldim ben dimi

hoşgeldin minnak hayırlı uğurlu olsun senin eşinde benimki anladığım kadarıyla
sanki hiçbir şeye izin vermezmiş gibi görünüp her istediğini yapan

hoşgeldin minnak hayırlı uğurlu olsun senin eşinde benimki anladığım kadarıyla
sanki hiçbir şeye izin vermezmiş gibi görünüp her istediğini yapan

aynen öyle cankuş komuşlar daşga geçiyo bazen kapıyı kitliyomu üstüne diye aslında hiç alakası yok varya şeker gibidir ama işte lise olunc bozuluyo e anam branşım edebiyat ama.ama allahtan ilk ben gitmişim üç program vardı seçtik arasından 12.sınıfları istemedi kaş göz yapıyo 9 -10 -11. sınıfları aldım bakalım.sen kaçta gidicen drya

liselilerle uğraşmak zor olur bence eşin haklı şimdiki çocuklar saygı sınırını aşıyo büyükleriyle
konuşurken hepsine aşırı bi özgüven verildiği için hakkını korumakla saygısızlık arasındaki farkı
bilemiyolar ..... 3 te gidicem doktora

ortaokulda çok yoruyo daha önce onlara da girdim türkçe dersine anammm insanlıktan çıkıyodum bi kere tokat bile attım sinirden birinin kafasına da sakız yapıştırmıştım çıkar diyorum hala çiğniyo napıyım vurmaktansa yapıştırdım güzelce ertesi gün tepe kırkılmış sakar inekler gibi geldi ehe ehe.

hayırlı olsun bebemmmm
Bende 3 gibi çıkıcam doktora gidicem oradan da eve geçerim akşama
kına gecesi var bana dua edin bu haftasonunu çok bunalmadan yorulmadan
geçireyim
inşalahh hayırlısıyla gider gelirsin aplaa çok oynama taam mııı

kaydirigubbakcemile3

slm şekerlerr ezan okunmadan bakım didimm nabersinizz
yaff söylemesi ayıp akşam balık yedikjk bulaşıklarıı kociş yıkadı çamaşır suyuylaa emme velakin koku çıkmadı evden delirecemm yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…