yok melike merak etme hiç bi zaman çok fazla hoplayıp zıplayıp oynamazdım
şimdi zaten halim yok
az bişey yumuşatıcıyı suyla karıştırıp ocağın üstüne koy biraz kaynasın
ama buharını çok fazla soluma kimyasal nede olsa yumuşatıcı kokuyu içine çekme
ebett datlum kapattıracak netii malesefff gelirim datlumm duramam ki ben sizsizzz çok şükürr bebemm bi sorun yok şimdilik de içime kurt düştüü ya antibiyotik kullanıyorum ya inşalahh zararı olmaz datlum yaaminişim duyduğum doğru mu net iptal oluyormuş yokmu komşularda falan ara ara gelsen 3-2-1 ösleris beeee bu arada herşey normal çıkmış çoks evindim kuzum rabbim sağlkla kucağına almayı nasip etsin veledini hi hi hi
balıkesir 5 -6 saat sürer herhalde
diyorum ya işte şimdiki çocuklarla aşırı özgüvenle büyütülüyo
çocuklar her hakkı görüyo kendilerinde
sorms loliş insan bazen öyle tipler görüyorki çocuk yapmaya korkuyor ama aslında ub kadar çok uğralıyoruzda büyüdükten sonra başlıyo zorluklar en zoru eğitmek hele bu çevrede rabbim yardım etsin.
ya kızlar bişe sorcam ben bugün abdest alıcam ama belki yarına sarkabilir saçımı boyasam bişe olur mu malum misafşr varken boyayamam pazartesi okul var diplerim feci halde beyazlarım akın akın
melike doktorun hamile olduğunu biliyo sana zararı olan bebeğe zararı olan bi şey vermez
ilaçlarını vaktinde iç
yok melikem olmaz...için rahat olsun...
aminn datlummmm yaff ben şimdi kızları görünce dudağım uçukluyo nasıl bi giyim tarzı saç baç desenn abooo hele ki kaçç yaşında kızlarr ta ilişkiye bile giriyolar arkadaşlarıylaaa sokak ortasında öpüşmelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?