Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

az bişey yumuşatıcıyı suyla karıştırıp ocağın üstüne koy biraz kaynasın
ama buharını çok fazla soluma kimyasal nede olsa yumuşatıcı kokuyu içine çekme

minişim duyduğum doğru mu net iptal oluyormuş yokmu komşularda falan ara ara gelsen 3-2-1 ösleris beeee bu arada herşey normal çıkmış çoks evindim kuzum rabbim sağlkla kucağına almayı nasip etsin veledini hi hi hi

ebett datlum kapattıracak netii malesefff gelirim datlumm duramam ki ben sizsizzz çok şükürr bebemm bi sorun yok şimdilik de içime kurt düştüü ya antibiyotik kullanıyorum ya inşalahh zararı olmaz datlum yaa
balıkesir 5 -6 saat sürer herhalde

aboo bu sıcaktaaa neyse hayırlısıyla git gelde

diyorum ya işte şimdiki çocuklarla aşırı özgüvenle büyütülüyo
çocuklar her hakkı görüyo kendilerinde

sorms loliş insan bazen öyle tipler görüyorki çocuk yapmaya korkuyor ama aslında ub kadar çok uğralıyoruzda büyüdükten sonra başlıyo zorluklar en zoru eğitmek hele bu çevrede rabbim yardım etsin.

kıss inşalahh çubuğa taşınırım daaa annemdede kaynanamda da net varr sırf buraya gelmek için zırt pırt giderimmm

ya kızlar bişe sorcam ben bugün abdest alıcam ama belki yarına sarkabilir saçımı boyasam bişe olur mu malum misafşr varken boyayamam pazartesi okul var diplerim feci halde beyazlarım akın akın

sorms loliş insan bazen öyle tipler görüyorki çocuk yapmaya korkuyor ama aslında ub kadar çok uğralıyoruzda büyüdükten sonra başlıyo zorluklar en zoru eğitmek hele bu çevrede rabbim yardım etsin.

aminn datlummmm yaff ben şimdi kızları görünce dudağım uçukluyo nasıl bi giyim tarzı saç baç desenn abooo hele ki kaçç yaşında kızlarr ta ilişkiye bile giriyolar arkadaşlarıylaaa sokak ortasında öpüşmelerr

melike doktorun hamile olduğunu biliyo sana zararı olan bebeğe zararı olan bi şey vermez
ilaçlarını vaktinde iç

içiyorum datlum aksatmıyorum da ama ne bilim içime kurt düştüü dra 4-5 defa sordummm muayne olurkenn habire açıklama yaptırdım olmaz deyoo eczacıya da sordumm alırkenn zaten hamileler için bu falan dedii ama işte ben telaşlıı

melike inşallah ailenin yakınına taşınırsın doğumdan sonra ailene yakın olman çok iyi olur
valla sen taşınma meselesini ilk söylediğinde kandil günühne yakındı kandilde dua etmiştim sana allah gönlüne göre versin

öyle canım öyle belli bir yaşa gelince peşinde de gezemezsin sonuçta küçüktern sağlam yetiştirip iyi arkadaşlar edinecek bilinci yerleştirmek lazım.hatırlıyorum çalıştığım bir lisede kız erkek sevgili derste elele oturuyolar sırada düşün ya hiç çekinme yok

bi şey olmaz melike merak etme bu doktorlar bu kadarda vurdum duymaz vicdansız değil
durumuna uygun ilaç vermiştir mutlaka unutma iltihapta bebek için çok tehlikeli eğer ilaç kullanmazsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…