melike inşallah ailenin yakınına taşınırsın doğumdan sonra ailene yakın olman çok iyi olur
valla sen taşınma meselesini ilk söylediğinde kandil günühne yakındı kandilde dua etmiştim sana allah gönlüne göre versin
şimdi ki nesill öle walla bende pek büyük sayılmam emme ağırdımm benn güselce sıyrıldım buldum kocayııöyle canım öyle belli bir yaşa gelince peşinde de gezemezsin sonuçta küçüktern sağlam yetiştirip iyi arkadaşlar edinecek bilinci yerleştirmek lazım.hatırlıyorum çalıştığım bir lisede kız erkek sevgili derste elele oturuyolar sırada düşün ya hiç çekinme yok
olmaz datlum bildiğim kadarıyla abdest almann gerekiyoo eğer beklersenn komşuma sorup söylerimmminişim kısa ve öz ifade edeyim abdest almadan saçımı boyasam olur mu
bi şey olmaz melike merak etme bu doktorlar bu kadarda vurdum duymaz vicdansız değil
durumuna uygun ilaç vermiştir mutlaka unutma iltihapta bebek için çok tehlikeli eğer ilaç kullanmazsan
hayırlısı olsun melikem
neyse bi bakıyım netten belki bulurum.çok kalamıycam kızlar bugün tatlı falan yapıyım diyorum şekerpare düşündüm ama siz ne dersiniz bir de sirkeli kurabiye yapıcam çayın yanında yerler diye.
ama şükürler olsun o ilk güne göree iyiyimm o gün ölüyom sandım bugün daha iyiymm dudak uçuğuna ne sürsem ki aceppp
canım su ve karbonatla kremsi karışım hazırla ve onu sür,sonra buz iyi gelir.bizim tocede bolca uçuk ve aft çıktığı için biliyorum
minnak şekerpare iyi bi seçim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bilmemek ayıp deel minişim öğrenmemk ayıp hemide ben öyretmenim ya he he he ya bişe dicem çok ilginç kaç gündür sinir stres yaptım gelecekler diye allah biliyo hiç istemiyorum ama bugün böle nedense vumanın hayrından mıdır nedir misafir gelecek diye bi sevinç var sanki deliriyormuyum ne
güle güle miniş kanguru allah şifanı versin diş iltihabı dışına vurdu demekki am aolsun iyidir öyle olması geçecek demekki
melike güle güle ....minnak bugünün ruh halin olman daha iyi daha önceki gibi
olursan söylediği herşey yaptığı her hareket batar bende şu düğün için aynı senin gibiydim
bugün biraz pozitifim geçip gidicek işte ne var hem sevdanın dediği gibi bulunduğun ortamı
istersen kendi lehine çevirmek önemli bunu eşimle eğlenmek için bir fırsat olarak görmek en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?