Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok doğru söylüyorsun ipekim ne yaparsak kendimize yapıyoruz inanki sen eğlenmene bak insanları izle dalga geçin gülün,zatenb üzülmeye yetecek kadar çok dorun var etrafta birde biz böle yaparsak hayat çekilmiyor inan.bende takmıyorum bugünkü ruh halim devam eder umarım.sonuç itibariyle toce benim toce ev benim ev düzen benim düzen o sadece geçici bir misafir ve ben evime gelen bir misafir olarak görüp elimden gelenin en iyisini yapıcam hem tocemin mahçup olmaması hem kendi gönül huzurum için eee onun kötü niyeti varsa rabbim benden iyi bilkir ne yapacağını ben kendi hesabıma çalışıcam.hem farkediyorum aynadaki aksime bile yansıyor ruh halim kendimi daha çok seviyorum daha çok beğeniyorum böyle düşündüğümde aaynaya bakınca

iyi düşünmüşsün birden çok şey yapıp abartırsan herşey kalır
gidene kadar aynı şeyleri yemek zorunda kalırlar her gün azar azar bi şeyler yaparsın

ertesi gün için kalmazsa yemeğim ki az yapıcamki bitsin bi öğünde,sarmam vardı difrizde hazır onu pişiririm çorba olur yine bide kızartma yada türlü yaparım yanında.

ben çıksam artık ya ancak yaparım tatlıyı dinlensin hem biraz dimi.ama seni de yalnız bırakmak istemiyorum

tamam tontiş haydi gidiyorum ben sen de zaten drya gidicen nasıl olsa bens eni bırakmasam sen beni bırakıcan ha ha önce ben giderim o zaman haydi öptüm şeker sana da bana da bol şansisabır ve gamsız hayat dilyorum iyi tatiller

ben geldimmmmmm ..bugün pazar ne kadannn pahalıydı öyleee yaaaaohaoldumsmile ohaoldumsmile

meliş pazartesi göreve başlıyorsun çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun ..bu arada öğrencinin saçına sakız yapıştırmışsın benim eşimde öyle yapmıştı kaydirigubbakcemile3kaç defa uyarmış o öğrenciyi ertesi günü yine ağzında görmüş ağzından çıkarıp saçına yapıştırmışş

canlarr kusuraa bakmayınnn ne olurr kaynananmmm geldııı gıremıyorumm ust kata oturuyoo ama bı kaç gun bızdee kalacakk sanırıımmm sızlerııı o kadarr cokk sevıyorumkıı anlatamammm hepinizz benimm içinn çokk degerlısınızzz benıı unutmatınn kısarımm haaaaaaaayerimsenibenyerimsenibenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

üst katta ve sizde kalacak sana olan aşkı depreşmiş gııı oılsun canım benim sen misafirinle ilgilen müsait olunca gelirsin tatlım üzme kendinii
sende değerlisn canım biizm içinn

selam kıslar ben gelemedim bugün geldiğimdede tam okurken sitede onarım varmış oyüzden şimdi girebildim canlarım benim kasık ağrılarım artı iiice doktorumu aradım hafta çi gel dedi ben hafta içideğil yarın elmek istiyodum dedim yarın ameliyatlrım var dedi.....bende sinir oldum kızlar yaaaa yarın buraki hastanenin kadın doğumcusuna gitmeyi düşünüyorum.. doktorum büyük bi ihtimal enfeksiyondur dedi tıstım o yüzden gidim diyorum.... eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…