Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canlarım ben çıkyım artık kociş gelir yemekleri hazırlayım.... yarın hayırlı haberler dönerim inş...... bide pazar günü kızkardeşimin kızının doğum gününü kutluycaz inş..... ona güzel ciciler alırım inş..... sizleri çok seveyrum hadi byyyyyyyyyy opuyorumnanaktan

bulut gıı ne baktınki sen hele banada bakıver yütfeeen olcakmı olmıcakmı acepbilmiyorumkismile
aman beaa bizim net bu ay sonuna kesin kapatılıyooooo(((((((((((
ayy wallaa çok üzlüyorumm yaa
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:özlicem seni hemdeçok ama biliyorum dayanamaz her fırsastta haberdar edersin bizleir herşeyin yolunda olğunu iyi olduğunu bilelimde sağlık olsun artıık minniikimmopuyorumnanaktan

yok canım daha hiç yapmadım bu zamana kadar. yapmayı düşünüyorum ama
sen düz örgü biliyonmu kankii sadece düz örgü oluyoo çok kolay oluyoo yane öyle tahmin ediyorum :))
kedersizim sultanımm bende bayıldım ya ben geçen kış düz paspas örmüştüm bunları görünce karar verdim yapmaya ama oörnekleri nasıl yapcamkiş çiçek böcek vs.bilmiyorumkismile
Bende 3 gibi çıkıcam doktora gidicem oradan da eve geçerim akşama
kına gecesi var bana dua edin bu haftasonunu çok bunalmadan yorulmadan
geçireyim
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım benim hayırlı olsun.. sus baklem mızmızlanma lmaz:dün çok istekliydin artık inde gelse cinde gelse başlıyosun hayırlısıyla..allah utandırmasın şimdiden kolaylıklar ve başarılar canım.
slm şekerlerr ezan okunmadan bakım didimm nabersinizz
yaff söylemesi ayıp akşam balık yedikjk bulaşıklarıı kociş yıkadı çamaşır suyuylaa emme velakin koku çıkmadı evden delirecemm yaaaaaaaa
yavrum sen niye böle evhamlı sürekli panik halindesin ya çıkar eski düzen yerine gelir ama azcık sabırlı sakin ol beaa..ipemin önerisini deneyebilrsin bencede..
minişim kısa ve öz ifade edeyim abdest almadan saçımı boyasam olur mu
olmaz bebiş abdest olmuyormuş diye biliyorum
neyse bi bakıyım netten belki bulurum.çok kalamıycam kızlar bugün tatlı falan yapıyım diyorum şekerpare düşündüm ama siz ne dersiniz bir de sirkeli kurabiye yapıcam çayın yanında yerler diye.
oo kaynanayı sevmeyene bak sen bide kuzu çevirme yapsaydınafiyet olsun canım

kızlar bugün hastanedeydik kulağım için kulak zarım delinmiş ve iltihap toplanmış ağrım çok fazla hastane ev derken hiçhalimkalmadıki pc açayım...
çok öpüyorum herkesiiopuyorumnanaktan

aplamm inşallah enfeksiyon değildirr bebemm Rabbim şifanı versinn
küçük melikemiz canım bizi bırakıcan mı kıs ama ben çokkkkk ağlarım mafoldumben
walla datlum bende ağlarım yaa sizsiz yapamam wallahaa aman bea ne var sanki net ücretsiz olsaaa
ipeğim yarına güzel haberlerle dön inş.. canım dualrımızdasın..... :Saruboceq:
inşalahhhhhhhhhhhhhhhh
hayırlı yaşlarr datlumm miniğeee inşalahh o ciciler bebeğinede gelirr

dayanabilirmiyim hiçç quzumm tabi kii her fırsatta gelirimm sizsiz aslaa aboo 1 gün giremeyincee aklım burda kalıyo acep nediyoar diyee inşalahh kapatmaz da kalır nett amma velakin çok kararlııı oyalıyodum kaç aydırr
bebemm geçmiş olsunnnn quzumm ilaç verdi mi kıss datlumm test yaptıktan sonra kullansaydın Rabbim esirgesinn Rabbim sanada banada bütün hastalara acil şifa versinn inşalahhh
ayy çok şükürr kokuu gitti denedimm oldu süpermiş wallaa

Tubişimm geçmiş çok büyük geçmiş olsunn canım inşallah bir an önce atlatıtrsınn ..canım o çiçekleri sanırım tığ ile ayrı örüyorsun sonra yaptığın paspaslarına ekliyorsun (dikiyorsunn ) bide çiçeklerin içine elyaf koyarsan daha güzel gelicek kalıplı olacakk okiş .. önce ben bir yapayım tam olarak nasıl yapıldığını daha detaylı anlatırım bende daha önce hiç yapmadımm bakalım becerebilecemmi

Leydim bence sen başka bir dr a görün bakalım o ne diyecek inşallah büyük bir sorun yoktur canımm

iyi akşamlarrr

küçük melikem demek net kapatıcaksınızz valla eşini ikna et olmazki netsizzz hem sen napcan evde canın sıkılır söyle eşineee yaa..

leydim geçmiş olsun bencede başka doktora gşt bekleme daha fazla canım

büyük melikemm hadi hayırlı olsunn okula başlıyomuşsunn ne güzel valla çok güldğm sakız olayınaa süpermişşşkaydirigubbakcemile3 bu arada kaynananlar gelmiştir artık sık gişremezsin sanırım

nurcanımm yine başın tuttuuu yaaa geçmiş olsun canım

tuğbişimm çok geçmiş olsunn canım hayırdır ne oldu bizim topikteki kızlara herkeşşşinn bir sorunu varr herkeşeee acil şifalarrrakannehir

leydim sen burdasın bu saatte hayırdırr canım

neyse ben kaçar bi bakayım dedim sizlere

leydin nurcan çıktı canım şimdş bende çıkıyorum çok yorgunum eve geldişm balkonları yıka 2 posta çamaşır as evi topla tozları al evi sil banyoyu yıka derken canım çıktı yarın arkadaşımın bebeğinin 40 lık mevlütü var oraya gitcem yapamam diye akşamdan yaptım ama çokk yoruldumm
,,
senide uyku tutmamışş canım hadi iyi geceler

hoşgeldin sevdacım uykum kaçtı da bi bakim dedim.... boshayallersmile
sen nasılsın bacım ne var ne yok senidemi uyku tutmadı ... boshayallersmile

canım güle güle kirlet bayağı yormuşsun kendini dikkat et canım .... sana da iii geceler canım...... opuyorumnanaktan

canım ya demek arkadaşının mevlidi var ALLAH analı babalı büyütsün canım..... darısı bizlerin başına inş..... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…