bulut gıı ne baktınki sen hele banada bakıver yütfeeen olcakmı olmıcakmı acepbilmiyorumkismilekız bu çinliler işi biliyor galiba..kafama takıldı...kime baktıysam doğru çıkıyorrrrrrrr .....bazende diyorum rabbimden başkası bilemez..bu çinlilerin takvimindede böyle çıkınca diyorum nasıl gerçek oluyor....akıllı adamlar...o çekik gözlüler....
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:özlicem seni hemdeçok ama biliyorum dayanamaz her fırsastta haberdar edersin bizleir herşeyin yolunda olğunu iyi olduğunu bilelimde sağlık olsun artıık minniikimmopuyorumnanaktanaman beaa bizim net bu ay sonuna kesin kapatılıyooooo(((((((((((
ayy wallaa çok üzlüyorumm yaa
kedersizim sultanımm bende bayıldım ya ben geçen kış düz paspas örmüştüm bunları görünce karar verdim yapmaya ama oörnekleri nasıl yapcamkiş çiçek böcek vs.bilmiyorumkismileyok canım daha hiç yapmadım bu zamana kadar. yapmayı düşünüyorum ama
sen düz örgü biliyonmu kankii sadece düz örgü oluyoo çok kolay oluyoo yane öyle tahmin ediyorum :))
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Bende 3 gibi çıkıcam doktora gidicem oradan da eve geçerim akşama
kına gecesi var bana dua edin bu haftasonunu çok bunalmadan yorulmadan
geçireyim
canım benim hayırlı olsun.. sus baklem mızmızlanmahayırlı cumalar güzel suratlar nasılsınız.daha yeni geldim eve bişeyler yiyorum pc başında,okula gidip baktık pazratesi başlıcam inşallah şimdilik 24 saat dersim salı günüm boş okul dağın başında resmen in cin bide ben ders yapıcaz zannımca neyse öyle işte sevdacıgım yurcanım ipekböcüküm hoşgeldim ben dimi
yavrum sen niye böle evhamlı sürekli panik halindesin ya çıkar eski düzen yerine gelir ama azcık sabırlı sakin ol beaa..ipemin önerisini deneyebilrsin bencede..slm şekerlerr ezan okunmadan bakım didimm nabersinizz
yaff söylemesi ayıp akşam balık yedikjk bulaşıklarıı kociş yıkadı çamaşır suyuylaa emme velakin koku çıkmadı evden delirecemm yaaaaaaaa
olmaz bebiş abdest olmuyormuş diye biliyorumminişim kısa ve öz ifade edeyim abdest almadan saçımı boyasam olur mu
oo kaynanayı sevmeyene bak sen bide kuzu çevirme yapsaydınneyse bi bakıyım netten belki bulurum.çok kalamıycam kızlar bugün tatlı falan yapıyım diyorum şekerpare düşündüm ama siz ne dersiniz bir de sirkeli kurabiye yapıcam çayın yanında yerler diye.
aplamm inşallah enfeksiyon değildirr bebemm Rabbim şifanı versinnselam kıslar ben gelemedim bugün geldiğimdede tam okurken sitede onarım varmış oyüzden şimdi girebildim canlarım benim kasık ağrılarım artı iiice doktorumu aradım hafta çi gel dedi ben hafta içideğil yarın elmek istiyodum dedim yarın ameliyatlrım var dedi.....bende sinir oldum kızlar yaaaa yarın buraki hastanenin kadın doğumcusuna gitmeyi düşünüyorum.. doktorum büyük bi ihtimal enfeksiyondur dedi tıstım o yüzden gidim diyorum.... eyvahedigeldismile
walla datlum bende ağlarım yaa sizsiz yapamam wallahaa aman bea ne var sanki net ücretsiz olsaaaküçük melikemiz canım bizi bırakıcan mı kıs ama ben çokkkkk ağlarım mafoldumben
inşalahhhhhhhhhhhhhhhhipeğim yarına güzel haberlerle dön inş.. canım dualrımızdasın..... :Saruboceq:
hayırlı yaşlarr datlumm miniğeee inşalahh o ciciler bebeğinede gelirrcanlarım ben çıkyım artık kociş gelir yemekleri hazırlayım.... yarın hayırlı haberler dönerim inş...... bide pazar günü kızkardeşimin kızının doğum gününü kutluycaz inş..... ona güzel ciciler alırım inş..... sizleri çok seveyrum hadi byyyyyyyyyy opuyorumnanaktan
bulut gıı ne baktınki sen hele banada bakıver yütfeeen olcakmı olmıcakmı acepbilmiyorumkismile
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:özlicem seni hemdeçok ama biliyorum dayanamaz her fırsastta haberdar edersin bizleir herşeyin yolunda olğunu iyi olduğunu bilelimde sağlık olsun artıık minniikimmopuyorumnanaktan
kedersizim sultanımm bende bayıldım ya ben geçen kış düz paspas örmüştüm bunları görünce karar verdim yapmaya ama oörnekleri nasıl yapcamkiş çiçek böcek vs.bilmiyorumkismile
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım benim hayırlı olsun.. sus baklem mızmızlanmalmaz:dün çok istekliydin artık inde gelse cinde gelse başlıyosun hayırlısıyla..allah utandırmasın şimdiden kolaylıklar ve başarılar canım.
yavrum sen niye böle evhamlı sürekli panik halindesin ya çıkar eski düzen yerine gelir ama azcık sabırlı sakin ol beaa..ipemin önerisini deneyebilrsin bencede..
olmaz bebiş abdest olmuyormuş diye biliyorum
oo kaynanayı sevmeyene bak sen bide kuzu çevirme yapsaydınafiyet olsun canım
kızlar bugün hastanedeydik kulağım için kulak zarım delinmiş ve iltihap toplanmış ağrım çok fazla hastane ev derken hiçhalimkalmadıki pc açayım...
çok öpüyorum herkesiiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?