hakkaten çok alıştık yaa ben sizsiz yapamam ki bacımm çatlarımm wallaa inşalahh kapatmaz bakalımm ikna etmeye çalışıyorummleydımm cnmm kapıyı benn actımm yazdıklarınızı okudumm sızlerrıı ozledımm okumamakk bıleee ıyı gelıyooo gıderken kapıyıı kapatırım hamnn ALLAH korusunn hırsızz fılan girerr
tubısımm zuzumm cokk gecmıss olsunnn cnmmm ALLAH acill şifalarr versınn cnmm
küçükk melıkee kısss yapmaa bacımm gıtme ne ederızz sensızzz ayy burdaa konuşmakk etmekk guzell ama baglanmakk olmasaa bıdee offfffffffffff offfffffffffffffffffffffff bırısıı net lafıı etsee odumm kopuyooo kımm gıdecek dıeee inşallahh kapanmazz zuzummm
buyukk melıkee oh h ohhhhhhh hayırlıı olsunn bacımmm
kısss nurcannn tamm anlattıgınn gıbıı o ornekk bıdee orlurkenn ornekk koyuyolarr çiçekii buyutuyolarrrr örerkenn benn degısıkkinii yaptımm bı gunn koyarımm odaa guzelllhemdee daha kolayy tıglaaa örülüyoo
sevdamm cnmm kendınııı yormuşsunn be kuzumm zatenn buunn gunn işee çalıştınızzz bidee evv zorr ALLAH yardımcınızzz olsunn yuvanızaa bı melek gelsın onunlaa uğraşınn emiii
ipekimmm zuzummmmm sernındee zorr bıı haftaa sonu beklıyoooo ALLAH yardımcınn olsunn ınşallah bu edavidee bebegın olurr cnmm
walla aplam benim için iyi olmaz kıs walla depresyona bilem girerrim kapatmasın diee ama bana yazı kyaa ben sisi çok seviyom derdim sevincim olduğunda kime açıp kimle konuşcamm wallaa akrabalarım sizin yanınızda halt etmişşş sizin hiç bişeyiniz olamazlar adamlar arayıp sormuyo nasılsın iyimisin bebek nasıl diee siz Allah razı olsun her seferinde soruyosunuz sizden bir sürü şey öğrendim daha da öğrencem inşalahh bakk kaynana bayramdan beri bi defa aramadı nasılsın diee çubuk çubuk diyomdaa o bizi çubukta istemiyor galibaaaaiyi akşamlarrr
küçük melikem demek net kapatıcaksınızz valla eşini ikna et olmazki netsizzz hem sen napcan evde canın sıkılır söyle eşineee yaa..
leydim geçmiş olsun bencede başka doktora gşt bekleme daha fazla canım
büyük melikemm hadi hayırlı olsunn okula başlıyomuşsunn ne güzel valla çok güldğm sakız olayınaa süpermişşşkaydirigubbakcemile3 bu arada kaynananlar gelmiştir artık sık gişremezsin sanırım
nurcanımm yine başın tuttuuu yaaa geçmiş olsun canım
tuğbişimm çok geçmiş olsunn canım hayırdır ne oldu bizim topikteki kızlara herkeşşşinn bir sorunu varr herkeşeee acil şifalarrrakannehir
leydim sen burdasın bu saatte hayırdırr canım
neyse ben kaçar bi bakayım dedim sizlere
aminn bebemmmmmcanım ya demek arkadaşının mevlidi var ALLAH analı babalı büyütsün canım..... darısı bizlerin başına inş..... :Saruboceq:
benn açtımm kapıyııı kimseler girememişş tırsmayın taamm mıben kapıyı kitledim sabah kim açarsa artık ... hadi byyyyyyyyy
OYYYYY BAŞIM OYYYYY :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:
Tubişimm geçmiş çok büyük geçmiş olsunn canım inşallah bir an önce atlatıtrsınn ..canım o çiçekleri sanırım tığ ile ayrı örüyorsun sonra yaptığın paspaslarına ekliyorsun (dikiyorsunn ) bide çiçeklerin içine elyaf koyarsan daha güzel gelicek kalıplı olacakk okiş .. önce ben bir yapayım tam olarak nasıl yapıldığını daha detaylı anlatırım bende daha önce hiç yapmadımm bakalım becerebilecemmi
ayy onu bi de yakından göreceniz harika bişi oluyooo komşular yaptılarr hepp yeşil kulandı onlarr beyazlar tığ ile değil apla şişle die hatırlıyorumm
hımm olabilirrCADIARZU diyorum ya hiç yapmadımm söylediğin iyi oldu şişle deniycem papatyaları..
meraba canlar bende sizin gibi bebek özlemi çekiyorum hemde 12 senedir mafoldumbenbazen umudumda yitiyo yaşım 34 bazende çok umutlu olyorum ama bugün biraz umutsuzum herhalde beni en iyi sizler anlarsınız
aplamm inşallah enfeksiyon değildirr bebemm Rabbim şifanı versinn
enfeksiyonun kralını barındırıyomuşum meğer kulağımın içinde..dr ince bi camara soktu bende ekrandan gördüm abooow dedim bu kulak benimmi kulak zarım delikmiş bende diyorum sağ kulak niye az duyuyooşaka bi yana ciddi bir problem çıktı bakalım ne olcakk
ben senii varyaaaaa YİRİM YERRRR HIRRRRRRRRzemuszemussaol bebimm eksik olmatbişim canım geçmiş olsun bacım dikkat et kendine sen bizim kıymetlimissin bacımmmmm opuyorumnanaktan
ne oldiiiii bilmiyorumkismile guzucum geçmiş olsun ağrınmı tuttu yine ya:çok üzgünüm:OYYYYY BAŞIM OYYYYY :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:
saol anneeemm kolay atlatılcak bişeye benzemiyo nurcanım ya nasıl oldu anlamadım ama sol kulağımın zarı delinmiş ve kendiliğindne iileşmiş dr öle dedi şuan beni yataklara atan sağ kulağım ise oldukça genişlermiş bir delik vardı duyum azaldı içi iltihap dolu deli sancı yani anlatılmaz bişey bundan sonra hayat boyu dikkat ufacık rüzgardan bile korumam lazımmış su kaçmaması üşümemesi gibi hayırlısı artık ne yapalım alahtan geldi..hele bi yapta görelim banyo takımını işe girmezsem bu kış uğraşırım işte tabi senin kadar güzel yapamam ama denerizzsempatiksalakcinniTubişimm geçmiş çok büyük geçmiş olsunn canım inşallah bir an önce atlatıtrsınn ..canım o çiçekleri sanırım tığ ile ayrı örüyorsun sonra yaptığın paspaslarına ekliyorsun (dikiyorsunn ) bide çiçeklerin içine elyaf koyarsan daha güzel gelicek kalıplı olacakk okiş .. önce ben bir yapayım tam olarak nasıl yapıldığını daha detaylı anlatırım bende daha önce hiç yapmadımm bakalım becerebilecemmi
iyi akşamlarrr
tuğbişimm çok geçmiş olsunn canım hayırdır ne oldu bizim topikteki kızlara herkeşşşinn bir sorunu varr herkeşeee acil şifalarrrakannehir
saol cicimmmmzemuszemus benim kafa çatlaktı şimdide kulak delüüklü çıktıbende birgün aralıklarla duş alınca su kaçıvermiş bu lanet yerin soğuğuda eklenince yazık kulak iptal o ldu yanii..ağrısı dursa sağırlık değil sorunum geçmiyoo bu ağrı beaa:bbo:
tubısımm zuzumm cokk gecmıss olsunnn cnmmm ALLAH acill şifalarr versınn cnmm
saol zeytin gözlümm şeker parçammm allah dermansız dert vermesin bunada şükür tatlımmmmm
opuyorumnanaktan
meraba canlar bende sizin gibi bebek özlemi çekiyorum hemde 12 senedir mafoldumbenbazen umudumda yitiyo yaşım 34 bazende çok umutlu olyorum ama bugün biraz umutsuzum herhalde beni en iyi sizler anlarsınız
ablacım hoşgeldin herşeyden önce içinde bulunduğumuz ruh hali ne yazıkki bazen bizi umutsuzluğa itebiliyor... inancımız ve sabrımızla bu günlerin geride kalacağına inanarak sabır ve duayla pes etmeden vee umudumuzu asla kaybetmeden yolumuza devam edelim..12 yıl ciddi bi süreakannehir eminim kolay olmadı beklemek,ama elimizden dua edip yakarmaktan başka bişey gelmiyor ne yazıkkirabbim hayırlı sağlıklı tez vakitte anne olmayı nasip etsin hepimze inşaallah:Saruboceq:
bu arada affına sığınarak sormak istiyorum ablam sizin problem ne tedavi oldunuzmu (aşılama tüp bebek microenjeksiyon)gibi...bilmiyorumkismile
aplamm inşallah enfeksiyon değildirr bebemm Rabbim şifanı versinn
enfeksiyonun kralını barındırıyomuşum meğer kulağımın içinde..dr ince bi camara soktu bende ekrandan gördüm abooow dedim bu kulak benimmi kulak zarım delikmiş bende diyorum sağ kulak niye az duyuyooşaka bi yana ciddi bir problem çıktı bakalım ne olcakk
ben senii varyaaaaa YİRİM YERRRR HIRRRRRRRRzemuszemussaol bebimm eksik olma
ne oldiiiii bilmiyorumkismile guzucum geçmiş olsun ağrınmı tuttu yine ya:çok üzgünüm:
saol anneeemm kolay atlatılcak bişeye benzemiyo nurcanım ya nasıl oldu anlamadım ama sol kulağımın zarı delinmiş ve kendiliğindne iileşmiş dr öle dedi şuan beni yataklara atan sağ kulağım ise oldukça genişlermiş bir delik vardı duyum azaldı içi iltihap dolu deli sancı yani anlatılmaz bişey bundan sonra hayat boyu dikkat ufacık rüzgardan bile korumam lazımmış su kaçmaması üşümemesi gibi hayırlısı artık ne yapalım alahtan geldi..hele bi yapta görelim banyo takımını işe girmezsem bu kış uğraşırım işte tabi senin kadar güzel yapamam ama denerizzsempatiksalakcinni
iyi akşamlarrr
saol cicimmmmzemuszemus benim kafa çatlaktı şimdide kulak delüüklü çıktıbende birgün aralıklarla duş alınca su kaçıvermiş bu lanet yerin soğuğuda eklenince yazık kulak iptal o ldu yanii..ağrısı dursa sağırlık değil sorunum geçmiyoo bu ağrı beaa:bbo:
ay aplamm benimm ya kıyamamm Rabbim acil şifa versinn inşalahh i,nşalahh bir an evvel atlatırsın ayy kıs orda olaydım bakardım sana wallaatubısımm zuzumm cokk gecmıss olsunnn cnmmm ALLAH acill şifalarr versınn cnmm
saol zeytin gözlümm şeker parçammm allah dermansız dert vermesin bunada şükür tatlımmmmm
opuyorumnanaktan
ablacım hoşgeldin herşeyden önce içinde bulunduğumuz ruh hali ne yazıkki bazen bizi umutsuzluğa itebiliyor... inancımız ve sabrımızla bu günlerin geride kalacağına inanarak sabır ve duayla pes etmeden vee umudumuzu asla kaybetmeden yolumuza devam edelim..12 yıl ciddi bi süreakannehir eminim kolay olmadı beklemek,ama elimizden dua edip yakarmaktan başka bişey gelmiyor ne yazıkkirabbim hayırlı sağlıklı tez vakitte anne olmayı nasip etsin hepimze inşaallah:Saruboceq:
bu arada affına sığınarak sormak istiyorum ablam sizin problem ne tedavi oldunuzmu (aşılama tüp bebek microenjeksiyon)gibi...bilmiyorumkismile
pek sessiz bizim ev bugün herkes nirelere kayboldukibilmiyorumkismile goca melike gaynanasının dizinin dibindedir şimdi kıyamaaam
ipem zati belli nirde olduğu oda sıkıntı stres olup gelmese bari:1rolleyes:
sevooo yorgundun bide mevlüt var ha allah kabul etsin cicim anladık sende yohsun:dilcikar:
kedersiz sultanım başına bağlamıştır yazmayı oy başım diyodur kurban olurum canım ya daha iisindir umarım opuyorumnanaktan
leydimde gece uyumadı şimdi horluyodur kesin sinekler uçuşuyodur
neyyse düşüverdi çenelerim bende çıkıp az uzanayım
bu aradaaa hanımlar dün ilaçları almadan önce test yaptım geçenki gibi nett belirmedi ikinci cızık çok sonradan yani 3 -- 5 dk sonra incecik ve çok silik belirdi pzts kan vereyim bakalım biliyorumki yok ama içim rahat etsin işte ..
haydi allahıma emanetsiniz güzel ve eşsiz yürekli arkadaşlarımmmm ko ma can öpt..opuyorumnanaktan
bencede aplam için rahat etsin ondan sonra başla ilaçlara yoksa Rabbim eisrgesinn bu arada ya ben kullanmıcamm antibiyotiği komşum saolsun içime nasıl kurt düşürdü anlatamamm onunda akrabasına kadın doğumcu önermiş bişiy lmaz demiş kuallan demiş şimdii sonuçç..........
aman Rabbim esirgesinn zatenn artık önceki gibi ağrımıyoo geçer bi kaç güne herhall
OYYYYY BAŞIM OYYYYY :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:
hoşgeldinn canımmm hayırlı olur tedavin inşalşahh canım Rabbim gönlüne göre versin çok saol canımm çok şükür atlattık bakalım az bi abse kaldıı inşalajh onuda atlatacazz bende öptüm canımm görüşürüzzselam arkadaşlar uızun zamandır yoktum sizleri çok özledim.tatil ordandan memleket derken uzun zaman geçti ama şükür burdayım artık.bu arada iştende ayrıldım tüp bebek tedavisine başlıycaz kısmetse salı günü kurula giricez bakalım allahım hayırlısını versin .sizler de ne var ne yok yeni hamişler var mı ? güzel haberlerinizi bekliyorum artık daha sık burdayım şu anda kimse yok ama herkesi kocaman kocaman öpüyorum .hasta olan arkadaşlar varmış çok çok geçmiş olsun allah şifa versin kızlar görüşmek üzere...
ben geldim bidenelerimmmmmmmmmm hihoyyytnasılsınız bugün geldim memleketten tatil bitti boshayallersmile
sizler nasılsınız çok özledim aklımın bi köşesinde hep siz vardınız bi ara kayınvalidemlerden girdim ama fazla vaktim yoktu daha doğrusu ev kalabalık olduğundan mümkün olmadı varmı yeni haberler geçmişi fazla okuyamadım
tubişim leydim nurcanım çok çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize zemuszemus
şimdilik biraz işlerim var çamaşırlar yerleşçek falan
pek kimselerde yok bu akşam hafta sonu diyemi acaba neyse görüşürüz canlar
sisi çok seviyooooooom opuyorumnanaktan
öptüm epinisi Şeniz
kıslar eltımm hamılee 5 aylıkk gelınn hamılee vee bennn hala yerımdee sayıyorummafoldumbenmafoldumbenbıdee sımdııı butunn akrabalarrr bakk oo senden oncee yaptıı tembell dıyeceklerr RABBİM dayanma gücü verrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
günaydınnn şekerlerrrrrrrrrrr ohh şimcikk hepinizz uyuyosunuzzz aman bea bizimkininde izin günü normalde sormadan mesai yazmışlar açılış yıldönümü varmış avmnin ahh ahh ne planlarım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?