Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

leydımm cnmm kapıyı benn actımm yazdıklarınızı okudumm sızlerrıı ozledımm okumamakk bıleee ıyı gelıyooo gıderken kapıyıı kapatırım hamnn ALLAH korusunn hırsızz fılan girerr

tubısımm zuzumm cokk gecmıss olsunnn cnmmm ALLAH acill şifalarr versınn cnmm

küçükk melıkee kısss yapmaa bacımm gıtme ne ederızz sensızzz ayy burdaa konuşmakk etmekk guzell ama baglanmakk olmasaa bıdee offfffffffffff offfffffffffffffffffffffff bırısıı net lafıı etsee odumm kopuyooo kımm gıdecek dıeee inşallahh kapanmazz zuzummm

buyukk melıkee oh h ohhhhhhh hayırlıı olsunn bacımmm

kısss nurcannn tamm anlattıgınn gıbıı o ornekk bıdee orlurkenn ornekk koyuyolarr çiçekii buyutuyolarrrr örerkenn benn degısıkkinii yaptımm bı gunn koyarımm odaa guzelll hemdee daha kolayy tıglaaa örülüyoo

sevdamm cnmm kendınııı yormuşsunn be kuzumm zatenn buunn gunn işee çalıştınızzz bidee evv zorr ALLAH yardımcınızzz olsunn yuvanızaa bı melek gelsın onunlaa uğraşınn emiii

ipekimmm zuzummmmm sernındee zorr bıı haftaa sonu beklıyoooo ALLAH yardımcınn olsunn ınşallah bu edavidee bebegın olurr cnmm

hakkaten çok alıştık yaa ben sizsiz yapamam ki bacımm çatlarımm wallaa inşalahh kapatmaz bakalımm ikna etmeye çalışıyorumm
walla aplam benim için iyi olmaz kıs walla depresyona bilem girerrim kapatmasın diee ama bana yazı kyaa ben sisi çok seviyom derdim sevincim olduğunda kime açıp kimle konuşcamm wallaa akrabalarım sizin yanınızda halt etmişşş sizin hiç bişeyiniz olamazlar adamlar arayıp sormuyo nasılsın iyimisin bebek nasıl diee siz Allah razı olsun her seferinde soruyosunuz sizden bir sürü şey öğrendim daha da öğrencem inşalahh bakk kaynana bayramdan beri bi defa aramadı nasılsın diee çubuk çubuk diyomdaa o bizi çubukta istemiyor galibaaaa
canım ya demek arkadaşının mevlidi var ALLAH analı babalı büyütsün canım..... darısı bizlerin başına inş..... :Saruboceq:
aminn bebemmmmm
ben kapıyı kitledim sabah kim açarsa artık ... hadi byyyyyyyyy
benn açtımm kapıyııı kimseler girememişş tırsmayın taamm mı
OYYYYY BAŞIM OYYYYY :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:

ayy onu bi de yakından göreceniz harika bişi oluyooo komşular yaptılarr hepp yeşil kulandı onlarr beyazlar tığ ile değil apla şişle die hatırlıyorumm

ayy onu bi de yakından göreceniz harika bişi oluyooo komşular yaptılarr hepp yeşil kulandı onlarr beyazlar tığ ile değil apla şişle die hatırlıyorumm

hımm olabilirrCADIARZU diyorum ya hiç yapmadımm söylediğin iyi oldu şişle deniycem papatyaları..

meraba canlar bende sizin gibi bebek özlemi çekiyorum hemde 12 senedir mafoldumbenbazen umudumda yitiyo yaşım 34 bazende çok umutlu olyorum ama bugün biraz umutsuzum herhalde beni en iyi sizler anlarsınız

meraba canlar bende sizin gibi bebek özlemi çekiyorum hemde 12 senedir mafoldumbenbazen umudumda yitiyo yaşım 34 bazende çok umutlu olyorum ama bugün biraz umutsuzum herhalde beni en iyi sizler anlarsınız

canım benim hoşgeldinn aramıza Rabbim inşalahh meleğini en kısa zamanda gönderir kurban olduğum bütün isteyen kalplerin ateşini söndürsün inşalahh
ama umursuzluk günah biliyo musun

pek sessiz bizim ev bugün herkes nirelere kayboldukibilmiyorumkismile goca melike gaynanasının dizinin dibindedir şimdi kıyamaaam
ipem zati belli nirde olduğu oda sıkıntı stres olup gelmese bari:1rolleyes:
sevooo yorgundun bide mevlüt var ha allah kabul etsin cicim anladık sende yohsun:dilcikar:
kedersiz sultanım başına bağlamıştır yazmayı oy başım diyodur kurban olurum canım ya daha iisindir umarım opuyorumnanaktan
leydimde gece uyumadı şimdi horluyodur kesin sinekler uçuşuyodur
neyyse düşüverdi çenelerim bende çıkıp az uzanayım

bu aradaaa hanımlar dün ilaçları almadan önce test yaptım geçenki gibi nett belirmedi ikinci cızık çok sonradan yani 3 -- 5 dk sonra incecik ve çok silik belirdi pzts kan vereyim bakalım biliyorumki yok ama içim rahat etsin işte ..
haydi allahıma emanetsiniz güzel ve eşsiz yürekli arkadaşlarımmmm ko ma can öpt..opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar uızun zamandır yoktum sizleri çok özledim.tatil ordandan memleket derken uzun zaman geçti ama şükür burdayım artık.bu arada iştende ayrıldım tüp bebek tedavisine başlıycaz kısmetse salı günü kurula giricez bakalım allahım hayırlısını versin .sizler de ne var ne yok yeni hamişler var mı ? güzel haberlerinizi bekliyorum artık daha sık burdayım şu anda kimse yok ama herkesi kocaman kocaman öpüyorum .hasta olan arkadaşlar varmış çok çok geçmiş olsun allah şifa versin kızlar görüşmek üzere...

ben geldim bidenelerimmmmmmmmmm hihoyyytnasılsınız bugün geldim memleketten tatil bitti boshayallersmile

sizler nasılsınız çok özledim aklımın bi köşesinde hep siz vardınız bi ara kayınvalidemlerden girdim ama fazla vaktim yoktu daha doğrusu ev kalabalık olduğundan mümkün olmadı varmı yeni haberler geçmişi fazla okuyamadım
tubişim leydim nurcanım çok çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize zemuszemus
şimdilik biraz işlerim var çamaşırlar yerleşçek falan
pek kimselerde yok bu akşam hafta sonu diyemi acaba neyse görüşürüz canlar
sisi çok seviyooooooom opuyorumnanaktan
öptüm epinisi Şeniz

hoşgeldinn canımmm hayırlı olur tedavin inşalşahh canım Rabbim gönlüne göre versin çok saol canımm çok şükür atlattık bakalım az bi abse kaldıı inşalajh onuda atlatacazz bende öptüm canımm görüşürüzz

hoşgeldin canımmm nasılo geçtii tatil bakalımm snden ne var ne yok çok öptüm canımm bizde seni seviyoss quzuu

günaydınnn şekerlerrrrrrrrrrr ohh şimcikk hepinizz uyuyosunuzzz aman bea bizimkininde izin günü normalde sormadan mesai yazmışlar açılış yıldönümü varmış avmnin ahh ahh ne planlarım vardı

kıslar eltımm hamılee 5 aylıkk gelınn hamılee vee bennn hala yerımdee sayıyorummafoldumbenmafoldumbenbıdee sımdııı butunn akrabalarrr bakk oo senden oncee yaptıı tembell dıyeceklerr RABBİM dayanma gücü verrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ay bitanem benim ya yapma nolurrr canımmm bu kadar üzme kendini hepsi geçecek tatlım sene paylaşacaksın hamile olduğunuu

günaydınnn şekerlerrrrrrrrrrr ohh şimcikk hepinizz uyuyosunuzzz aman bea bizimkininde izin günü normalde sormadan mesai yazmışlar açılış yıldönümü varmış avmnin ahh ahh ne planlarım vardı

cnmmm gunaydınnn varyaa bolee durularagıcık oluyorummm kım senıı dusunurkii patronnlarrr 24 saa durduraksızz çalışsan napıyosun dıee sormazlarr gıcıklarrr cnmm bosverr yaaa daha çokk hafaa sonlarıııı varr o zmn yaparsınn planlarınıı öpüyorumm quzummmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…