Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim hoşgeldinn aramıza Rabbim inşalahh meleğini en kısa zamanda gönderir kurban olduğum bütün isteyen kalplerin ateşini söndürsün inşalahh
ama umursuzluk günah biliyo musun

sağol canım umutsuzluğun günah olduğunu biliyorum ama 3 aşılama 1 tüp bebek yinede sonuç yok geçenayda prg düşük çıktı yumurtlama olmamış üstüne birde bu ay adetim gelmedi (gebelik yok)dr ilaç yazdı birazda umutsuzluğum daha doğrusu korkum bundan rabbim hepimizi sevindirir inşallah:Saruboceq:

ayyy Allahım ne yazmışım öylee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 BERABERDİK yazacaktım

bedne 2 aşılama 2 tüp tedavisi gördümm sonuç hep negatif çıktı ..bak sters yaptığın için adetin gecikmişş biraz daha sakin ol ne mucizlerr duyuyoruzz biri neden bizi bıulmasınkii ..

meraba canım yazdıkların için çok sağol canım inşallah testin pozitif çıkar benim hipotroidim var canım yumurtalıklarımı etkiliyor adetlerim düzenliydi ama bu ay 20 gün gecikti dr ilaç yazdı cuma günü ilacı almadan lekelenme olunca ilacı almadım3 gün oldu ama açılmadı pztsi ilacımı alıcam ama korku girdi içime ya adetlerim bozulursa bir o eksikti biz3 aşılama 1tüp bebek yaptık canım adet olunca 2.yi deniycez inşallah

bedne 2 aşılama 2 tüp tedavisi gördümm sonuç hep negatif çıktı ..bak sters yaptığın için adetin gecikmişş biraz daha sakin ol ne mucizlerr duyuyoruzz biri neden bizi bıulmasınkii ..

ah canım bir mucize ne güzel dedin aslında bukadar kafaya takmıyordum ama hiç beklemediğim kişiler sırtımdan vurdu belkide stresim bundan

ah canım bir mucize ne güzel dedin aslında bukadar kafaya takmıyordum ama hiç beklemediğim kişiler sırtımdan vurdu belkide stresim bundan
ahh şu çevremiz yokmu hep onlar yüzünden bu kadar takıyoruz kafamıza aslında..Allah kötü kalp insanları uzak tutsun bizden..
canım izmirde oturyorsun galiba tedavilerini izmirdemi gördün?? .ben 2 tüptedavimide izmirde irenbe merkezinde yaptımm drum DİLEK ASLANDI .bu merkez hakkında bir fikrin varmıı..eğer 3. tedavi için para biriktirebilirsek smyrnada yapmayı düşünüyoruz smyrna daha iyi diye duydumm .hakkımızda hayırlısı olsun boshayallersmile

tatlım smyrnaya hiç gitmedim ama bende iyi diye duydum ben tüp bebeğimi egedoğumda yaptırdım ege ünüversitesine gitcektim ege doğumu önerdiler 2.yide orda yapcaz inşallah sen neden sskdan faydalanmıyorsun bizim herşey dahil 1.5 milyara malolmuştu duruma göre 600 milyona yaptıranları gördüm illa özel diye düşünme umarım hayellerimiz bş çıkmaz canım:Saruboceq:

bizim rapor hakkımız bitti maalesef canımm biliyorsun devlet 3 olan hakkı 2 ye düşürdü ..ege doğumu hiç duymadım en son ne zaman yapmıştın tüptedavisini ?raporlumu yapmıştın ?? bilmiyorum aslında illa özel olsun istemiyoruz bu merkezlerin methini duyup öyle karar veriyoruz eşimle .
amin canım inşallah hayallerimiz en kısa zamanda gerçeğe döner boshayallersmile..

selam arkadaşlar ben geldim ama kimsecikler yok herkese iyi dilekleri için teşekkür edrim.sizleri çokkk özlemişim görüşürüzz.hepinizi çok çok öpüyorumm

aminn canımm inşalahhhh

aha damla damladııı hoşgeldin canım..tatil nasıl geçti herşey yolunda istediğin gibi geçmiştir umarım..
işten ayrılmışsın sebebin muhteşem ama inşallah emeklerinin hediyesini alırsın canım hadi bakalım ipemden sonra senden müjde bekliyoruz:sm_cool:
oooşgeldin beaa nabersin şeker nasıl geçti bakem.geçmiş olsun dileğini aldım başım üstüne goverdim saol anneeemopuyorumnanaktanen son minik melikemiz hamiş b, oğluşu olcak allah nasip ederse inşaallah:Saruboceq:biz yine aynı yerimizde sayıyoruz bakalım boshayallersmilede hade kolay gelsin saaa öpt çok opuyorumnanaktan

inşallah dunn duydugumdaa o kadarr sabırlıydık kıı ama bugunn o gucumunn hıcc bırınıı hıssetmıyorumm vee cokk yorgunum mafoldumbenmafoldumben
şşşşştttt kız kara gözlü neoluyo bakem neeeekötükedihüso bumuydu senin sabrın bebimm nşiye böle kendini yıpratıyosun yazık değilmi o güzel gözleine,yazık değilmi eşine kurulan o yuvaya ne oldu yaşın 40 amı dayandı çarenmi yok allah korusun şükür en büyük avantajlar bizde her ay düzenli kırmızı kart görüyoruz, e yaşlarımız genç bunların tersi olsa ne yapcaktın de bakim hele
üzme bizileride hadi tatlişimmm azcık bi kendine gel daha çok dua et bu kadar zayıf kişiler değiliz biz..gel bi öpem içimden geldiii
ŞenizŞenizüfff çıtırı öpmekte başka oluyomuş haa:kedi:
malaeseff canımmmmmmmmmmmmm arada bi ebuddyden açıyom ona da kociş kızıyoo
amann kıs msn demişken Rabbim korusun eşimi bugün rüyasında msnde aldatmışımm
delüüüneyseki msn ortamıymış sanal yanii desene temas olsa etkisinden kurtulamaz suçluluk psikolojisi içinde kıvrım kıvrım olurdun yazıııkhavalar sıcak ya üstümz açık kalıyokaydirigubbakcemile3 bende geçenlerde bu tarz bi rüya gördüm herif çok yakışıklıydı içim geçti
salak gibi aradım eşime dedimki aldattım seni istemedende olsa affet beni ama itiraf edeyim adam behlülden bile yakışıklıydı dedim ( behlülü beğendiğim için kızarda) 3 gün konuşmadı desem yeridir sen ne düşünerek yatıyosun diye sorguya çekti beni
sakın herife söleme o zman beklemez kapatır neti

hmm peki bu durum hipotroidemi bağlıymış...bitkisel bişeyler denedinmi
adet söktürücü olarak kekik suyu çok ii birebir kullandığım için biliyorum..
1 yemek kaşığı kekiği bir dilim limonla bir su bardağı suyla birlikte 3,4 dk kaynat süzgeçten geçir az tatlandır sıcak olarak iç eminim söktürücü olarak faydasını görürsün inşallah..
yumurtalar içinde incirin işlevi çok ii diye duydum istersen bi dene hem 2. denicekmişsin tedavi öncesi daha faydalı olur inş..
allah yardımcın olsun ne diyimki inşallah 2.denemen son olurda ikiz ikiz beblerin olur bize müjde verirsin..:Saruboceq::Saruboceq:

kızlaaaar nabersiniz sizelere soru

kara sakız hakkında bilgi lazım baa

birde rahim kayması,dönmesi hakkında bilgi
hemen konuyu açıyor ve noktalıyorummm

rahim kayması ve dönmesini güya dr lar anlamıyomuşş kocakadına gidip parmak yardımıyla rahmi düzelttirip adet bittikten hemmen sonra beline kara sakız yapıştırılıyomuş ve bir hafta kalıyomuş öle o ay çalışmalara sık sık devam sempatiksalakcinnive bi sonraki ay kırmızı kartı görmüyomuş:lepi: ( yaptıran)
akşam eşime denicem dedim balkondan aşağı atacaktı nerdeyse :dilcikarlmaz öle şey diye
yaptıran kişi dün söledi bi teyze 5 sene olmamış bebesi denedikten sonra peş peşe tam 4 tane olmuş ohaoldumsmile

feci bel ağrım var ben pztsiyi beklerken kırmızılar gelcek gibi yaaa sancılar ufak ufak gösteriyo kendini ne etsek acep boshayallersmile
kimseler yok öpüyorum çok görüşürüz hanım sultanlar..

bebekim zatii eşim görmüş rüyasında aboo uynadırırken bana bakışları hala gözümün önündee yazık gı ben onun üstüne gül koklarmıyım :))
Allah amii kıss behlülü mü beğeniyonn benim kocam ona bin basarrrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hiç duymadım datlumm öle bişeyy bel çekmesi duydumm bende çektirdimm hattaa kadın senin vucüdun artık bebek istiyo 2 ayda olur dedi maleseff olmadıı yakı yapıştırdıı belime çalışmalarr full emme olmadıı inşalahh Rabbim nasib etsin canım peki yaptırmayı düşünüyo musun
feci bel ağrım var ben pztsiyi beklerken kırmızılar gelcek gibi yaaa sancılar ufak ufak gösteriyo kendini ne etsek acep boshayallersmile
kimseler yok öpüyorum çok görüşürüz hanım sultanlar..

geçmiş olsun bebem dikkat et gıı nasıl oldun daha iyisindir inşalahh ben iyiyim çok şükürr ağrım yok artıkk ama abse daha bitmedii beklemedeyimm

selam canım çok şükür tattil iyi geçti ve döndum artık buralardayım.canım bende duydum bu rahim kaymasını falan doktorlar anlamıyomuş diyolar ne kadar doğru bilinmez.bende bi arkadaştan duydum komşularının olmuyomuş bi kadına gitmişler oda zeytinyağıyla falan masaj yapıyomuş seans gibi bi kaç kere gidiyomuşun arkadaş banada dedi ama ben korkarım öyle şeylerden cesaret edemedim .bide bizim sorun spermler olunca eşime bi tedavi olması lazım yani enim bildiğim bu kadar canım görüşmek üzere

kızlar ben geliyorum ama kimsecikler yok yaaaa nerelerdesiniz haftasonu diye heralde bu kadar sakin neyse görüşmek üzere ....

kızlar ben geldim acil kısmından da çıkıcam malum kaynana durumları.cuma gideceklermiş resmen stres topu gibiyim.kadın muhalefet partisi gibi neyseki yarın işe başlıyorum ama evde bırakıp gitmek daha sinir bozucu bi yandan neyse ara ara uğramaya çalılırım ama zor gibi

canım allah yardımcın olsun bu kaynanaların elinden nereye gitcez bilmemeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…