feci bel ağrım var ben pztsiyi beklerken kırmızılar gelcek gibi yaaa sancılar ufak ufak gösteriyo kendini ne etsek acep boshayallersmile
kimseler yok öpüyorum çok görüşürüz hanım sultanlar..
sanada iyi akşamlar canım
a.s.
meraba canım, nasılsın
bizim rapor hakkımız bitti maalesef canımm biliyorsun devlet 3 olan hakkı 2 ye düşürdü ..ege doğumu hiç duymadım en son ne zaman yapmıştın tüptedavisini ?raporlumu yapmıştın ?? bilmiyorum aslında illa özel olsun istemiyoruz bu merkezlerin methini duyup öyle karar veriyoruz eşimle .
amin canım inşallah hayallerimiz en kısa zamanda gerçeğe döner boshayallersmile..
hoşbulduk datlum minik annem opuyorumnanaktan güzel geçti ilk 2 gün yağmurluydu sonra açtı adapazarı karasu gezdik bol bol eşimin akrabalarına gittik tarlaya gittik mısır kırdık fındık ceviz üzüm topladık geldik ama evimi özlemişim yaaaaaaa insanın evi gibi olmuyo ne kadar olsadahoşgeldinn canımmm hayırlı olur tedavin inşalşahh canım Rabbim gönlüne göre versin çok saol canımm çok şükür atlattık bakalım az bi abse kaldıı inşalajh onuda atlatacazz bende öptüm canımm görüşürüzz
hoşgeldin canımmm nasılo geçtii tatil bakalımm snden ne var ne yok çok öptüm canımm bizde seni seviyoss quzuu
aman aman iyi olda canım en önemisi insan ağrısı oldumu gözü bişe görmüyo valla dikkat et iyi bak gendüe [ eşimin bazı akrabaları kendineye öyle der bende kıs kıs gülerim içimden hep] kaydirigubbakcemile3aaaaaaa damlaaa nerelerdeydinn sennn hoşgeldin canımmm tekrar aramıza .demek tedaviye başlıyorsun canım ne güzel Allah emeklerinin karşılığını versin inşallahh:Saruboceq: ..güzel haberim çok olmasada en son hamilemiz bynkutluay olduu. bizim ipekte tüptedavisne başladı yakında toplanır yumurtalarıı ben inanıyorumm ard arda verecez müjdeleriii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
serabımmm çok saol canımm benimmm iyiyim şimdii sen nasılsın ne var ne yok kızkardeşini evlendirdinizmii ?? ..oh ohh hepimiz toplaşıyoruz eskisi gibi ne güzellolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile [/QUOTE
üç beş güne ancak toparlanırım heralde bebim ya kulak aynı tempoyla ilerliyobebekim zatii eşim görmüş rüyasında aboo uynadırırken bana bakışları hala gözümün önündee yazık gı ben onun üstüne gül koklarmıyım :))
Allah amii kıss behlülü mü beğeniyonn benim kocam ona bin basarrrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hiç duymadım datlumm öle bişeyy bel çekmesi duydumm bende çektirdimm hattaa kadın senin vucüdun artık bebek istiyo 2 ayda olur dedi maleseff olmadıı yakı yapıştırdıı belime çalışmalarr full emme olmadıı inşalahh Rabbim nasib etsin canım peki yaptırmayı düşünüyo musun
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
o işin şakası dünya ahiret kardeşim olsun ama hoş çocuk
o benim kocamın tırnağı bilem o la mazzsositososito
geçmiş olsun bebem dikkat et gıı nasıl oldun daha iyisindir inşalahh ben iyiyim çok şükürr ağrım yok artıkk ama abse daha bitmedii beklemedeyimm
selam canım çok şükür tattil iyi geçti ve döndum artık buralardayım.canım bende duydum bu rahim kaymasını falan doktorlar anlamıyomuş diyolar ne kadar doğru bilinmez.bende bi arkadaştan duydum komşularının olmuyomuş bi kadına gitmişler oda zeytinyağıyla falan masaj yapıyomuş seans gibi bi kaç kere gidiyomuşun arkadaş banada dedi ama ben korkarım öyle şeylerden cesaret edemedim .bide bizim sorun spermler olunca eşime bi tedavi olması lazım yani enim bildiğim bu kadar canım görüşmek üzere
sen bilirsin ama bugün içtiysen yeterli limon kanı sulandırıyo biliyosun kekikte açıcı yani ikisi bir arada olsa iyi olurdu ama bence yarın tekrarla ablacımm dokunmasın sonrasakın üzülme canım bana dediğin gibi umudunu yitirme senin dediğin gibi inciri deniycem ama kekiğe limonu koymayı unuttum birtane dahamı içsem acabaopuyorumnanaktan
benim zeytin gozlüm gelmiş beaa nasılsın bebimmm
serap sen nabersin caniş
aha damla damladııı hoşgeldin canım..tatil nasıl geçti herşey yolunda istediğin gibi geçmiştir umarım..
işten ayrılmışsın sebebin muhteşem ama inşallah emeklerinin hediyesini alırsın canım hadi bakalım ipemden sonra senden müjde bekliyoruz:sm_cool:
oooşgeldin beaa nabersin şeker nasıl geçti bakem.geçmiş olsun dileğini aldım başım üstüne goverdim saol anneeemopuyorumnanaktanen son minik melikemiz hamiş b, oğluşu olcak allah nasip ederse inşaallah:Saruboceq:biz yine aynı yerimizde sayıyoruz bakalım boshayallersmilede hade kolay gelsin saaa öpt çok opuyorumnanaktan
şşşşştttt kız kara gözlü neoluyo bakem neeeekötükedihüso bumuydu senin sabrın bebimm nşiye böle kendini yıpratıyosun yazık değilmi o güzel gözleine,yazık değilmi eşine kurulan o yuvaya ne oldu yaşın 40 amı dayandı çarenmi yok allah korusun şükür en büyük avantajlar bizde her ay düzenli kırmızı kart görüyoruz, e yaşlarımız genç bunların tersi olsa ne yapcaktın de bakim hele
üzme bizileride hadi tatlişimmm azcık bi kendine gel daha çok dua et bu kadar zayıf kişiler değiliz biz..gel bi öpem içimden geldiii
ŞenizŞenizüfff çıtırı öpmekte başka oluyomuş haa:kedi:
delüüüneyseki msn ortamıymış sanal yanii desene temas olsa etkisinden kurtulamaz suçluluk psikolojisi içinde kıvrım kıvrım olurdun yazııık havalar sıcak ya üstümz açık kalıyokaydirigubbakcemile3 bende geçenlerde bu tarz bi rüya gördüm herif çok yakışıklıydı içim geçti
salak gibi aradım eşime dedimki aldattım seni istemedende olsa affet beni ama itiraf edeyim adam behlülden bile yakışıklıydı dedim ( behlülü beğendiğim için kızarda) 3 gün konuşmadı desem yeridir sen ne düşünerek yatıyosun diye sorguya çekti beni
sakın herife söleme o zman beklemez kapatır neti
hmm peki bu durum hipotroidemi bağlıymış...bitkisel bişeyler denedinmi
adet söktürücü olarak kekik suyu çok ii birebir kullandığım için biliyorum..
1 yemek kaşığı kekiği bir dilim limonla bir su bardağı suyla birlikte 3,4 dk kaynat süzgeçten geçir az tatlandır sıcak olarak iç eminim söktürücü olarak faydasını görürsün inşallah..
yumurtalar içinde incirin işlevi çok ii diye duydum istersen bi dene hem 2. denicekmişsin tedavi öncesi daha faydalı olur inş..
allah yardımcın olsun ne diyimki inşallah 2.denemen son olurda ikiz ikiz beblerin olur bize müjde verirsin..:Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim bidenem takılıyodum öyle açık bırakmıştım sayfayı şimdi gördüm kusura bakma sen nasılsınbenim zeytin gozlüm gelmiş beaa nasılsın bebimmm
serap sen nabersin caniş
benim zeytin gozlüm gelmiş beaa nasılsın bebimmm
serap sen nabersin caniş
hoşgeldin haticeeeslm kızlar nasılsınız eşim namaza gitti tuğbacım nasılsın seni görünce bi slm vereyim dedim fatoş sen nasılsın diğer arkadaşta yeni galiba hoş geldin canım sende
slm kızlar nasılsınız eşim namaza gitti tuğbacım nasılsın seni görünce bi slm vereyim dedim fatoş sen nasılsın diğer arkadaşta yeni galiba hoş geldin canım sende
hoşgeldin haticeee
evet bizde canlı ileri hareketli oldukça düşük ne varsa düşecekk.o ameliyatı önermediler bize ya çevremizdende yaptıranlar var ama faydasını gören yok ne bilem geçen ay tüp denedik olmadı kasım gibi dondurulmuşla denicez hayırlısını istiyorum,diliyorum hepimiz içincanım benim eşimdede aynı sorun vardı seninde eşinin hızlı hareketli sayısı düşük herhalde varikosel ameliyatını önermedimi dr benim eşim oldu biraz fayda gördük
süle o afakanlara bidaha gelip basmasınlar..öle valla aradım söledim helallik alayım dedim rüyası bile kötü ayy allah helalimizden başkasınınasip etmesin..cnmm nee bıleyımmmmmm yaaaaa aradaa gelıyooo iştee afakanlarr basıyoo adama ne bıleyımmmsımdıı ıyıyımmmmm alkisalkisalkisalkisalkisalkiskıss tugbaa demek adamı aradınn olee dedınnn haa delıı senii ne olacakk lmaz: anaaaaaaa tugbaa bacımm senın aklınnn yerıdeee mii o nasıll olee kocakarıı ılacıdırr bacımm işee bolee ınsanlarrrbızımm gıbıı zzavallılarıı bulupp bıı ustunden paraa kazanırlarrrr ALLAH ıhsann eylesinnnn ne edelim ne denseee umut yoluu buluyoruzz kendımızee demee RABBİM en kısa zamandaa meleklerımızıııı karnımızaa koysunn inşallahhh bendee seninn gibii kalbii miss gibi temizz lan bırısıınıı doyasıyaa öpüyorummm quzummmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
hoşbuldum datluuuuuum opuyorumnanaktanhoşbulduk canım sende hoşgeldin
ii canım hastalıkla cebelleşiyorum işte yaiyiyim bidenem takılıyodum öyle açık bırakmıştım sayfayı şimdi gördüm kusura bakma sen nasılsın
iiyim canişim hoşgeldin eskisi gibi sık gelmiyosun özledim valla o bıcır bıcır sesini duymayalıda uzun zaman oldu nasıl iyimisin herşey yolundadır inş.slm kızlar nasılsınız eşim namaza gitti tuğbacım nasılsın seni görünce bi slm vereyim dedim fatoş sen nasılsın diğer arkadaşta yeni galiba hoş geldin canım sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?