Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

feci bel ağrım var ben pztsiyi beklerken kırmızılar gelcek gibi yaaa sancılar ufak ufak gösteriyo kendini ne etsek acep boshayallersmile
kimseler yok öpüyorum çok görüşürüz hanım sultanlar..

sakın üzülme canım bana dediğin gibi umudunu yitirme senin dediğin gibi inciri deniycem ama kekiğe limonu koymayı unuttum birtane dahamı içsem acabaopuyorumnanaktan

canım ben tepecik kadın doğumu kastetmiştim ben senin ikisininide özel yaptığını düşünmüştüm ama ege doğumda ilacı kendin alırsan diiğer tedavilerde indirim yaptıklarını duymuştum birdaha gittimmi senin için soracağım canım ben ilk tüp bebeğimi mayısta yaptım ikincisi bu ay olucaktı ama ben hipotroid hastasıyım endokrincim onay vermediği için kaldı buda bizim sskdan 2 .denememiz olucak

hoşbulduk datlum minik annem opuyorumnanaktan güzel geçti ilk 2 gün yağmurluydu sonra açtı adapazarı karasu gezdik bol bol eşimin akrabalarına gittik tarlaya gittik mısır kırdık fındık ceviz üzüm topladık geldik ama evimi özlemişim yaaaaaaa insanın evi gibi olmuyo ne kadar olsada
sen naptın yavrum ne zaman 3 lü test

aman aman iyi olda canım en önemisi insan ağrısı oldumu gözü bişe görmüyo valla dikkat et iyi bak gendüe [ eşimin bazı akrabaları kendineye öyle der bende kıs kıs gülerim içimden hep] kaydirigubbakcemile3
yok bidenem sağol 15 gün kaldı kısmetse ahh ah ne telaşe kardeşim geceleri uykuları kaçmış şimdikten napçaz nası olcak diye ALLAH yardımcımız olsun zor inanki opuyorumnanaktan

oooşgeldin beaa nabersin şeker nasıl geçti bakem.geçmiş olsun dileğini aldım başım üstüne goverdim saol anneeem en son minik melikemiz hamiş b, oğluşu olcak allah nasip ederse inşaallah biz yine aynı yerimizde sayıyoruz bakalım de hade kolay gelsin saaa öpt çok

oşbulduk gııııııııııııı iyi geçti ama malesef bitti bu tatillr neden çok çabuk biterki sanki yarn işbaşı siz bu msj okurken ben çalışıyor olacağııımmm
tubişim olsun bizimde o günlerimiz gelcek inşallah
eltim ikinci çocuğu istiyomuş yeni evlenen eltimde istiyormuş ooooooooof of benim daha bi tane olmadan millet bizden önce sıralıyor çocukları olur yani onların benden önce olur o kesin
neyse napalım ALLAH isteyen herkese hayırlısını versin
mende öptüm datlum kendine iiiii bak opuyorumnanaktan

üç beş güne ancak toparlanırım heralde bebim ya kulak aynı tempoyla ilerliyo

bende cesaret edemem ama denemeyi düşünüyorum açıkcası tabi korkularımda var kaç yaparken göz çıkarmayalım eyvahedigeldismilebizdekide sperm sorunu ama diyorumki şükür hepsi ölü değil e madem öleyse sağlamlar neden tutunmuyo acaba bendedemi bişey var ya tabi herşey nasip kısmet ama düşünücem ben bu konuyu hatta araştırmaya başladımmsositososito
sakın üzülme canım bana dediğin gibi umudunu yitirme senin dediğin gibi inciri deniycem ama kekiğe limonu koymayı unuttum birtane dahamı içsem acabaopuyorumnanaktan
sen bilirsin ama bugün içtiysen yeterli limon kanı sulandırıyo biliyosun kekikte açıcı yani ikisi bir arada olsa iyi olurdu ama bence yarın tekrarla ablacımm dokunmasın sonra

benim zeytin gozlüm gelmiş beaa nasılsın bebimmm
serap sen nabersin caniş

serap sen nabersin caniş

canım benim eşimdede aynı sorun vardı seninde eşinin hızlı hareketli sayısı düşük herhalde varikosel ameliyatını önermedimi dr benim eşim oldu biraz fayda gördük

cnmm nee bıleyımmmmmm yaaaaa aradaa gelıyooo iştee afakanlarr basıyoo adama ne bıleyımmm sımdıı ıyıyımmmmm alkisalkisalkisalkisalkisalkiskıss tugbaa demek adamı aradınn olee dedınnn haa delıı senii ne olacakklmaz:anaaaaaaa tugbaa bacımm senın aklınnn yerıdeee mii o nasıll olee kocakarıı ılacıdırr bacımm işee bolee ınsanlarrrbızımm gıbıı zzavallılarıı bulupp bıı ustunden paraa kazanırlarrrr ALLAH ıhsann eylesinnnn ne edelim ne denseee umut yoluu buluyoruzz kendımızee demee RABBİM en kısa zamandaa meleklerımızıııı karnımızaa koysunn inşallahhh bendee seninn gibii kalbii miss gibi temizz lan bırısıınıı doyasıyaa öpüyorummm quzummmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

slm kızlar nasılsınız eşim namaza gitti tuğbacım nasılsın seni görünce bi slm vereyim dedim fatoş sen nasılsın diğer arkadaşta yeni galiba hoş geldin canım sende

serap sen nabersin caniş

cnmmmmmmmmmmmmm güzellll kalplii gönlüü bolll arkadasımm nasılsınn kısss tugbaa vallaa özlemişimm kıss seniiiiiii ben iyiyiimmm zuzummm sen nasılsınn nasıl gıdıyoo inşalah o kırmızıılıklarr hiççç gelmezzzzzzzzzzzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız eşim namaza gitti tuğbacım nasılsın seni görünce bi slm vereyim dedim fatoş sen nasılsın diğer arkadaşta yeni galiba hoş geldin canım sende

kıss hatıcee nemm ıyyımm sen nasılsınn gecenn yatarkenn sen aklımaa geldınn bu kısss uzun zamandırr gelmıyooo ne olduu acepp dedım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım benim eşimdede aynı sorun vardı seninde eşinin hızlı hareketli sayısı düşük herhalde varikosel ameliyatını önermedimi dr benim eşim oldu biraz fayda gördük
evet bizde canlı ileri hareketli oldukça düşük ne varsa düşecekk.o ameliyatı önermediler bize ya çevremizdende yaptıranlar var ama faydasını gören yok ne bilem geçen ay tüp denedik olmadı kasım gibi dondurulmuşla denicez hayırlısını istiyorum,diliyorum hepimiz için
süle o afakanlara bidaha gelip basmasınlar..öle valla aradım söledim helallik alayım dedim rüyası bile kötü ayy allah helalimizden başkasınınasip etmesin..
valla para alırmı bilmem ama öle bişeyin aslı olmasa sölenmez heralde dediğin gibi ne deseler bi avuç tuz alıp koşar oldum umut işte bemde çok öpt ii olmana çok sevindim hep ii ol emi caniş

iyiyim bidenem takılıyodum öyle açık bırakmıştım sayfayı şimdi gördüm kusura bakma sen nasılsın
ii canım hastalıkla cebelleşiyorum işte ya
iiyim canişim hoşgeldin eskisi gibi sık gelmiyosun özledim valla o bıcır bıcır sesini duymayalıda uzun zaman oldu nasıl iyimisin herşey yolundadır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…