Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersiz hamilelikte şeker çıkar ama önleminin mutlaka alınması lazım allah korusun tedavisi yapılmazsa sonuçları kötü olabilir

gelde teyzeme söyle aman bu doktorlarda abartıyor diyo yani okadar rahat bir teyzem var kaydirigubbakcemile3

HEY MAŞALLAH CANIM... BENDE EVLENMEDEN ÖNCE ÇALIŞIYORDUM EVLENDİKTEN SONRADA DEVAM ETTİM SADECE GEÇEN EYLÜLDE ÇIKTIM İŞTEN OH DEDİM İYİ OLDU EVDE KALDIĞIM DÖNEMLERİ DEĞERLENDİRİRİM BELKİ BEBEK ÇALIŞMALARINIDA HIZLANDIRIRIZ DEDİMbayanssulusmilebayanssulusmile SÜSLENİRİM PÜSLENİRİM EVİMİ TEMİZLERİM KOCAMI BEKLERİM FALAN AMA BU HAYAL DÖRT AYCIK SÜRDÜ SONRA GENE ESKİ İŞYERİMDEN ARAYIP İŞE ÇAĞIRDILAR SEVİNMEK VE ÜZÜLMEK ARASINDA KALIP BU DÖNEMDE İŞSİZLİKLE BOĞUŞANLARI DÜŞÜNÜP DEDİM GENE BAŞLİYİM İŞE. ŞÜKÜR ÇALIŞIYORUM EVET AMA EV HANIMLIĞIDA ÖYLE ÇOK SIKICI GELMEDİ GERÇİ BELKİ SIKILCAK KADAR EVDE KALMADIĞIM İÇİNDİR BİLEMİYORUMzemuszemuszemuszemus

sıkılacak kadar evde kalmamışsındır bencekaydirigubbakcemile3
şaka bir yanada bazen biz kadınlar ne istediğmiizi bilmiyorz bazen ev hanımı bazen iş kadını olmak isteriz gerçi ben ne kadarda istesem iş kadını olamamda ilk okul mezubuyum çünkü

Son düzenleme:
bende çıkayım kimse kalmamış benden başka hepinize iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan

durum ben birazdan çıkıcam iyi akşamlar canım doğumun şimdiden hayırlı olsun oğlunu sağlıkla kucağına almak nasip olsun bizi çok habersiz bırakma ilk fırsatta kısacıkta olsa bir haber yaz canım
allah bir avazda kurtarsın

kızlar selamlarrr
geçmişi okuyamadım kurstan yeni geldim. hemen yazim dedim
tedavim başladı
tahlil sonucu yüksek çıkmadı
iğnelerin ilkini oldum bile
ben şimdi akşam iğnesini vurulmaya gidecem
çok yoruldum bugün çok
yarın hep burdayım inşallah
ipeğim şu an sadece sen varsın
çıkacakmışsın canım iyi akşamlar opuyorumnanaktan

hadi hayırlı olsun tedavin...inşallah bebeğine kavuşursun...hangi iğneleri kullanıyorsun günde kaç tane..başka kullandığın ilacın varmı...adetin kaçıncı günü bugün....kısa protokoldü değilmi

sağolasın canım allaha şükür iyi olmaya çalışıyorum...yok canım etipufumdan haber yok..inşallah kötü birşey yoktur....bebekte o da iyidirler..bir fırsat bulsada bizlere haber verse....

baharım bende gelecek adetimi bekliyorum bir yandan..inşallah gelmez diyorum ..bebeğim süpriz yapar diye bekliyorum...ama nerde bende o şans...5 yıldır olmamışki şimdimi olsun...ikimizinde tedavisi iyi geçer inşallah...burda beraber kutlarız bebeklerimizin haberini...bir taraftan heycan...bir taraftanda korku var..sende öylemisin...bir türlü rahat olamıyorum...sters altındayım....ALLAHIM bu sefer emeklerimizi boşa çıkarmaz da inşallah minik meleklerimize kavuşuruz..aminnnnnnnnnn

sağol canımın içi Allah razı olsun Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
puregon sabah 150 cc
menogon 3 toz akşam kalçadan
bi de acayip gaz gördü ultrasonda bağırsak için çiğneme tableti verdi
böyle işte....
canım menogonu çok zor buldummm eczacım sağolsun çok uğraştı
böyle durumlarda tanıdık eczacı gerçekten iyi oluyo
her yılbaşı bu ilaç sıkıntısı oluyooo stok mu yapıyolar anlamadım ki..

evet canım bende ilk tedavimde tanıdık eczane sayesinde zorlanmıyordum..arıyordum ilacı getittiriyordu ..gidip alıyordum...allah yardımcın olsun..adetin kaçıncı günü başladın dedim anlamadın galiba..banada kısa protokol denmişti..2. gün başlanacak dediler..senin geçti değilmi..

sağolasın canım allaha şükür iyi olmaya çalışıyorum...yok canım etipufumdan haber yok..inşallah kötü birşey yoktur....bebekte o da iyidirler..bir fırsat bulsada bizlere haber verse....

inşallah hayırlı haberler çıkar Rabbim esracımı ve bebişini korusun...

inşallah sürpriz yapar be gülümm...
belli mi olur ama şu var sürpriz beklerken sürpriz olmuyo. kafamızdan sildiğimiz an iş bitiyo. diceksin ki nasıl silelim evet olmuyo işte ben de silemiyorum. o iğneleri yerken bebek düşünmemek elde mi. ama stres yapmıyorum inan... rahatım...olursa olur olmazsa üzülecem ama kahretmicem kendimi inanın bana...
hayatta sağlıktan daha değerli hiçbişey yok
kendimi teslim ettim en güvenilir, en merhametli, en lütufkar olan Rabbime...

benim bugün 3. günüm kısa oluyo heralde...

senin bu ilk tüp bebek denemen olacak değilmi..yazdıysan hatırlamıyorum kusura bakma bitanem...

evet canım ilk hiiiiç yanaşmıyodum tüpe ama bekle bekle nereye kadar...
niçin kusura bakim ki aşkolsun...sorup öğreniyoruz işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…