kedersiz hamilelikte şeker çıkar ama önleminin mutlaka alınması lazım allah korusun tedavisi yapılmazsa sonuçları kötü olabilir
nedense biz ev hanımları size, siz çalışan bayanlarda ev hanımlarına özeniriz aklinialirimsmileevde olmak bir yandan güzel oluyor bir yandan çok sıkıcı ev işleri bittikten sonra boş boş oturmak hiç hoşuma gitmiyor bende çalışmak isterim sizin gibi kendi paramı kendim kazanmak isterdim ama olmuyor işte ..gerçi ben boş durmayı sevmem sizinle yazışırken bile örgümü örüyorum :hulya:
hadi hayırlı olsun tedavin...inşallah bebeğine kavuşursun...hangi iğneleri kullanıyorsun günde kaç tane..başka kullandığın ilacın varmı...adetin kaçıncı günü bugün....kısa protokoldü değilmi
sağolasın canım allaha şükür iyi olmaya çalışıyorum...yok canım etipufumdan haber yok..inşallah kötü birşey yoktur....bebekte o da iyidirler..bir fırsat bulsada bizlere haber verse....
baharım bende gelecek adetimi bekliyorum bir yandan..inşallah gelmez diyorum ..bebeğim süpriz yapar diye bekliyorum...ama nerde bende o şans...5 yıldır olmamışki şimdimi olsun...ikimizinde tedavisi iyi geçer inşallah...burda beraber kutlarız bebeklerimizin haberini...bir taraftan heycan...bir taraftanda korku var..sende öylemisin...bir türlü rahat olamıyorum...sters altındayım....ALLAHIM bu sefer emeklerimizi boşa çıkarmaz da inşallah minik meleklerimize kavuşuruz..aminnnnnnnnnn
evet canım bende ilk tedavimde tanıdık eczane sayesinde zorlanmıyordum..arıyordum ilacı getittiriyordu ..gidip alıyordum...allah yardımcın olsun..adetin kaçıncı günü başladın dedim anlamadın galiba..banada kısa protokol denmişti..2. gün başlanacak dediler..senin geçti değilmi..
senin bu ilk tüp bebek denemen olacak değilmi..yazdıysan hatırlamıyorum kusura bakma bitanem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?