Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

umudunukaybetme canım ben evdeki dua kitabında okumuştum iki rekat namaz kılıp başlamak
daha iyi ama tabi sen bilirsin senin için okuduğumuz zaman namaz kılmazsın namaz kılmak benimde gözümde büyürdü çok karışık gelirdi ama inan öğrenmek hiç zor değil eğer namaz dualarını bilmiyosanda başlangıç için fatiha ve ihlasla bile kılabilirsin canım

canım sen bilirsin bu zaten içten gelen bişey seni bu konuda zorluyamayız ....hayır ben seni neden inançısız biri sanayımki hem öyle biri olsan şuanda burda yanımızda olmazdın dualrımıza katılmazıdın
ozaman sorunun cevabı kılmadanda oluyor canım boshayallersmile

Son düzenleme:
bugün kimsenin canı sohbet etmek istemiyor galiba boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

ben aslında etipufu çok merak ediyrum baksana bugünde gelmedi şu kıızn numarasını niye almadımkieyvahedigeldismile

DıĞer konuda soĞan suyu ÜstÜne oturmayı okuyodumya yaa bu soĞan ne kadar faydalı bıŞeymıŞ kızken aĞzım kokcak dıye yemezdım evlendım gene aynı malum kocıŞımı rahatsız etmesın dıye YıYEMıYORUM :))))))))))) ŞıMDı SUYUNU ıÇıYORUM BıDE ÜSTÜNE OTURCAM OHHHH :)))))))))

jolitta sanırım çok kokmuyor ağız bende denemiştim ağzına 1_2 tane karanfil attınmı kokudan eser kalmıyor :))

Kedersız ne gÜzel ev hanımısın sanırım benım evlendıĞımden berı 4 aylık bır ev hanımlıĞı dÖnemım oldu doyamadım valla Çok gÜzelmıŞ evde olmak....

kedersiz hamilelikte şeker çıkar ama önleminin mutlaka alınması lazım allah korusun tedavisi yapılmazsa sonuçları kötü olabilir

Kedersİz ne gÜzel ev hanımısın sanırım benİm evlendİĞİmden berİ 4 aylık bİr ev hanımlıĞı dÖnemİm oldu doyamadım valla Çok gÜzelmİŞ evde olmak....

nedense biz ev hanımları size, siz çalışan bayanlarda ev hanımlarına özeniriz aklinialirimsmileevde olmak bir yandan güzel oluyor bir yandan çok sıkıcı ev işleri bittikten sonra boş boş oturmak hiç hoşuma gitmiyor bende çalışmak isterim sizin gibi kendi paramı kendim kazanmak isterdim ama olmuyor işte ..gerçi ben boş durmayı sevmem sizinle yazışırken bile örgümü örüyorum :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…