Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yapma arkadaşım yapma kendimizi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyo bu ağlamalarımız
bak ne güzel dualara başlıyoruz bu dualarımız zamanı gelince kabul olucak ve bizde bebek sahibi olucaz

öyle haklısınız herşeyin bilincindeyim dün nasıldım bugün nasılımm :kedi: ama içimde fırtınalar var bastırıyorum bastırdıkça canım daha da acıyo kolum kanadım kırık hiçkimseyi görmek bile istemiyorum buna ailemde dahilll..kimseye dayanamıyorumm artık.alsanaalsanasmile Rabbimmm bu dualarımızı kabul eyle ve teker teker bebişlerimizi bize ver.. verki nefes aldığımızı hisseddelim mafoldumben verkii hayata küsmeyelimmm guclubacismile

bende öyleyim canım bende hiç kimseyi görmek istemiyorum bende bi gün çok umutlu bi gün umutsuz oluyorum ama hayat devam ediyo işte üzgün görünmek tedirgin görünmek daha fazla acıyan gözler görmemize neden oluyo ne olursa olsun kuyruğumuzu dik tutmamız lazım bence çünkü çevredeki sözlerden bakışlardan (buna teselli sözleri ve dualarda dahil ben artık onlarada tahammül edemiyrum) ancak kendi oluşturduğumuz kalkanla korunabiliriz

aynenn canımm bende artık hiçbir söze teselliye duaya tahammül edemiyorum ozaman daha da üzülüyorum :gitme: haklısın güçlü görünmek lazım ama işte okadar uğraş çaba ama sonuç yok yıllardır..birgün iyiysek bir gün kötüyüz Rabbimm bize sabır verrrr güç verrr :Saruboceq:

slm kizlar gecmisi okum dedim ve okudum geldim
kizlar cok guzel ya bu resimler koptum
ya kizlar bu dua nasil okunacak ben bu duayi ezbere bilmiyorum hatta hic bilmiyorum
birde namaz kilmak sart mi
ben baska dua okusam olur mu

namaz kılmak gerekmiyor desemmi bilmiyorum ama sen namaz kılamaya başlasana canım inan namazda ALLAHA yakın olduğunu hisediyorsun için huzurla doluyor.. bence hemen bugün öğrenmeye başla (yine netten) öğrenebilirsin a.s

canim vallah bu konuda san soz veremem
ama oncelikle suna inan
ben gunluk 50 ihlas okur
hergun hergun omasada iki gunde bir kurani kerim turkce mealini okurum
oncelikle beni inancsiz tahmin etmeyin ama simdilik
yani ne diyecegimi bilmiyorum ama

neyse kizlar namaz kilinacak mi kilinmayacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…