- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
SEVDAM YAPMA LÜTFENN KENDİNİ DURUP DURURKEN ÜZMÜŞSÜN BAK BİZ BURDAYIZ HEPİMİZ BUNUN ÜSTESİNDEN GELİCEZ İNŞALLAH DUALARLA BİRBİRİMİZE DESTEK OLACAZ RABBİM ELBET DUYACAK SESİMİZİ BİZDE ANNE OLACAZ HANİ PES ETMEK YOK YOLA DEVEM DİYORDUK :mymeka: :mymeka:
yapma arkadaşım yapma kendimizi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyo bu ağlamalarımız
bak ne güzel dualara başlıyoruz bu dualarımız zamanı gelince kabul olucak ve bizde bebek sahibi olucaz
öyle haklısınız herşeyin bilincindeyim dün nasıldım bugün nasılımm :kedi: ama içimde fırtınalar var bastırıyorum bastırdıkça canım daha da acıyo kolum kanadım kırık hiçkimseyi görmek bile istemiyorum buna ailemde dahilll..kimseye dayanamıyorumm artık.alsanaalsanasmile Rabbimmm bu dualarımızı kabul eyle ve teker teker bebişlerimizi bize ver.. verki nefes aldığımızı hisseddelim mafoldumben verkii hayata küsmeyelimmm guclubacismile
bende öyleyim canım bende hiç kimseyi görmek istemiyorum bende bi gün çok umutlu bi gün umutsuz oluyorum ama hayat devam ediyo işte üzgün görünmek tedirgin görünmek daha fazla acıyan gözler görmemize neden oluyo ne olursa olsun kuyruğumuzu dik tutmamız lazım bence çünkü çevredeki sözlerden bakışlardan (buna teselli sözleri ve dualarda dahil ben artık onlarada tahammül edemiyrum) ancak kendi oluşturduğumuz kalkanla korunabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?