canım okuycak kimseyi bulamadıysan ben okuyabilirim sanırım arada secde vardı onuda kılıyormusun cevabını bekliyorum arkadaşımopuyorumnanaktan
yok canim ya kimseyi bulamadim cok tesekkur ederim alllah razi olsun canim hayir namaz kilmiyorum
kızlar nerelerdesiniz kimse yok bu gün ...
tatlım secdeside var diye biliyordum hiç araştırdınmı eksik olmasın bu kadar emek veriyorsun(canım unutmadan bu arada hayırlı cumalar )allah cümlemizden razı olsun canım bu gündenmi başlıyayım kaç gündür okuyamıyosunopuyorumnanaktan
tamam canım allah ne dileğin varsa kabul etsin kaç yıllık evlisin hiç çocuk varmı
hayırlı cumalar canım olmazmı biz buradayız kurs bakacakmışsın buldunmu :1hug:
slm canlarım nabersiniz sevo nerde günlerdir yok ortalıkta ipem gelmicek galiba bi süre hmm bende 13 30da dr gidiyorum nurcanım sen nasılsın bebim
umudunu kaybetmeyen arkadaşım inan ben okurdum ama bugün adetimin 3.günündeyim canım ara verilniyomu okuyacak kimse yoksa sen temizlendikten sonra kaldığın yerden devam etsen olmazmı acaba
alahın duası keşke temiz olsaydımda okusaydım sevabınıda almış olurdum allah gönlüne göre versin canım
bilgisayar kursu bakıyorum olmadı elişi kursları var onlara bakıcam daha öncede gştmiştim zaten 1 yıl evde otur vakit geçmiyo değerlendirmek lazım zamanı
sagol canim allah razi olsun
allah hepimizin gonlundekini versin
4 yil oldu canim
maalesef cocugum yok
selam hatun güzelleri ben geldim inşallah artık saat dörtten sonra uğrıycam
iyiymm quzumm çok şükürrr hez maşalahh bu ara çoğaldık kıs emme eskilerden çok uğrayamıyolarr yaffamanın miniş kanguru gelmiş,kuzuuum nbrsin yaa karşılaşamadık ne zamandır topic baya bi kalabalık olmuş bi ara dedim yanlış adrestemiyim diye kapıları mı şaşırdım didim amma değilmiş nasılsın bızdıkım
he gözün aydın bebem o zaman cadı gitmiş:))dün akşam gitti şükür olsun balım yaa valla kazasız belasız atlattık bakalım ama tocenin dedesi var şimdi bizde çok seviyo toceyi kalmak istedi tek başına ama bende severim kendi halinde varlığı yokluğu belli değil garibimin.sen ne ettin noldu net işi ayarttınmı komşularını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?