Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok canim ya kimseyi bulamadim cok tesekkur ederim alllah razi olsun canim hayir namaz kilmiyorum

tatlım secdeside var diye biliyordum hiç araştırdınmı eksik olmasın bu kadar emek veriyorsun(canım unutmadan bu arada hayırlı cumalar )allah cümlemizden razı olsun canım bu gündenmi başlıyayım kaç gündür okuyamıyosunopuyorumnanaktan

canim ben o kadarini bilmiyorum
ben hergun abdestimi alip meryem suresini okuyorum
41 gun okumam gerekiyormus
adetli oldugumda da bir baskasi yerime okumaliymis.
canim sanada hayirli cumlar
evet canim bu gunden basla hergun bir tane oku
adetim biterse ben devanm ederim

canım benim ben çok yoğunummm yaaa :gitme: asistan yok onun yerinede bakıyorum inan feleğim şaştı -tatlicadiarzu- o olmayınca zaten işler hep yoğun oluyo perşembe gelecek ozamana kadar çok sık gelemeyebilirim.birde vergilerin son zamanı falan kendi işimde çok var yanlış anlamayın lütfen senağlama
ipeğimide çok merak ediyom ne durumda hiç bilmiyom akşam girmeye çalışcam :lepi:

selam herkesee maşallah yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlerrrr olumunekankayizsmile

neyse ben kaçtımm çıkmadan bakayım dedimm öptümm sizlerii

bilgisayar kursu bakıyorum olmadı elişi kursları var onlara bakıcam daha öncede gştmiştim zaten 1 yıl evde otur vakit geçmiyo değerlendirmek lazım zamanı

iyi düşünmüşsün canım ahşap boyama düşünmezmisin zevkli birşeye benziyoropuyorumnanaktan

anam iki dakka evi süpüreyim dedim heen ce yapıp gitmişsiniz aşkol sevdam insan bi selam verir ya 5 gün uğramadık hemencik yok yazıldım heral

amanın miniş kanguru gelmiş,kuzuuum nbrsin yaa karşılaşamadık ne zamandır topic baya bi kalabalık olmuş bi ara dedim yanlış adrestemiyim diye kapıları mı şaşırdım didim amma değilmiş nasılsın bızdıkım

dün akşam gitti şükür olsun balım yaa valla kazasız belasız atlattık bakalım ama tocenin dedesi var şimdi bizde çok seviyo toceyi kalmak istedi tek başına ama bende severim kendi halinde varlığı yokluğu belli değil garibimin.sen ne ettin noldu net işi ayarttınmı komşularını

iyiymm quzumm çok şükürrr hez maşalahh bu ara çoğaldık kıs emme eskilerden çok uğrayamıyolarr yaff
he gözün aydın bebem o zaman cadı gitmiş:))
ayarlamaya çalışıyozz quzum gıı bugün biriyle konuştum kabul etti diğeriylede konuşacamm inşalahh kabul ederler yaff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…