Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm kızlar kimsecikler yok bugün merak ettim sizleri şöyle bir geçmişe baktım gelişme yok hamie felanda yok kız nurcan bir kurşun dök topiğe temelli birbirimize baka baka iyice kısırlaştık İPEK nasıl acaba görüşen konuşan var mı yumurtsalar felan nasılmış döllenmişmi inşallah onun bariyüzü güler bu sefer rabbim yar ve yardımcınız olsun görüşmek üzere öpüldünüz sahi tubişte görünmüyo hepiniz dualarımdasınız dualarınızda benide unutmayın bu sıralar yine duygusallığım üstümde ağlama modundayım yani

haticecim nasılsın yaaa valla kaç dakikadır burdayım kimsecikler yok bende geçmişi okudum artık bişe bulamayınca ama herkeste bi karamsarlık ne bu yaa içim şişti kızıcam hepsine

Namaz kılan bir cemaatin önünde durup, "önümde diz çöküyorlar" diye böbürlenen bir deliden farkın yok! Var sen, sana secde ediyorum say. Oysa bakmayı bilmeyen gözlere, görünmeyenler var; Allah var; Aşk var.

Eskiden derdim ki ;insanın basına gelebilecek en kötü şey"bir gün yâpayalnız kalmasıdır" öğrendim ki ; hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey yâpayalnız hissetmesine neden olan insanlarla yaşamasıdır...

söslüüüüüüm varya sıkacam ümüğünü nerde sürtüyon yaaa geçmişimi okuyon aç yeni pencerede arada bak oraya çakıldın kaldınmı ne

yırtına yırtına saat ka oldu hah toce gelecek birazdan ben kaçar valla kendi kendime deli cici gibi yazıp okudum şimdide gidenziii

söslümmüsün nesin aloooo ses versene

söslüüüüüüm varya sıkacam ümüğünü nerde sürtüyon yaaa geçmişimi okuyon aç yeni pencerede arada bak oraya çakıldın kaldınmı ne

cnmmmmmmmmmmm kusurabakma olurmuu geçmişee daldımm ondann görmedimmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.Şeniz

herkese selam kıslar nasılsınız zemuszemus
biras geçmişi okudum bende çok üzülüyorum lütfen kızlar iyice damara bağlamışsınız yapmayın böyle bizimde yüzümüz gülcek hepimizin ayrı ayrı KADİR MEVLAM bizleri kadın olarak yarattı yaşatacak elbette o duyguyu yanlızca biras sabır dayanma gücü lazım kendimizi bırakmak yok lmaz: zor biliyorum ama mücadele etmeliyiz peşini bırakmakta yok lmaz: anlaştıkmı tatlişler
kızlar yaaaaaa grip oldum düğün üstü inşallah geçer gerçi ağar değil ayakta geçiriyorum ama yinede etkiliyo biras tabi üşüttüm kendimi evde temizlik yaparken :2:
bide bu hafta bursa yağmurluymuş cuma açacak dedi inşallah açar dua edin canlarım işler yoğun pek giremiyorum malum koşuşturmaca ama hep aklımdasınıs sisi çok seviyom öptüm kocemen fırsat olursa burdayım opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canımmmm benim dikkat et quzumm inşalahh güsel geçer günler ço öptüm canımm bizde seni seviyoss datlışş

iyi akşamlar....

melikecim canımm nasılsın geçmişi okuyordum şimdi gördüm yazdığını.. çok şükür iyiyiz tatlım... sen nasılsın bebişin seni üzmüyordur inşallah.. mide bulantın varmı..

hoşgeldinn datlummm iyi akşamalrrr
çok şükürr quzumm iyiym üzmüyoo teyzesii bulantı nadirenn oluyo pek olmuyo çok şükürr
bebişi kokla yerimizee

yeni resmi varda daha bilgisayara yüklemedim yaa... ama en kısa zamanda teyzoşlarına gösterecem..

bebişinin cinsiyeti belli oldumu tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…