söslümmüsün nesin aloooo ses versene
söslüüüüüüm varya sıkacam ümüğünü nerde sürtüyon yaaa geçmişimi okuyon aç yeni pencerede arada bak oraya çakıldın kaldınmı ne
herkese selam kıslar nasılsınız zemuszemus
biras geçmişi okudum bende çok üzülüyorum lütfen kızlar iyice damara bağlamışsınız yapmayın böyle bizimde yüzümüz gülcek hepimizin ayrı ayrı KADİR MEVLAM bizleri kadın olarak yarattı yaşatacak elbette o duyguyu yanlızca biras sabır dayanma gücü lazım kendimizi bırakmak yoklmaz: zor biliyorum ama mücadele etmeliyiz peşini bırakmakta yok lmaz: anlaştıkmı tatlişler
kızlar yaaaaaa grip oldum düğün üstü inşallah geçer gerçi ağar değil ayakta geçiriyorum ama yinede etkiliyo biras tabi üşüttüm kendimi evde temizlik yaparken :2:
bide bu hafta bursa yağmurluymuş cuma açacak dedi inşallah açar dua edin canlarım işler yoğun pek giremiyorum malum koşuşturmaca ama hep aklımdasınıs sisi çok seviyom öptüm kocemen fırsat olursa burdayım opuyorumnanaktan
iyi akşamlar....
melikecim canımm nasılsın geçmişi okuyordum şimdi gördüm yazdığını.. çok şükür iyiyiz tatlım... sen nasılsın bebişin seni üzmüyordur inşallah.. mide bulantın varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?