bendee varr size vermedilerr bana özell bebekimmhani kız bende yok edit
iyi akşamlar kızlarropuyorumnanaktan
bir bakayım dedim seni ve esrayı gördümm sevindimolumunekankayizsmilekedersiziminn ışığı yanıyoo yaffffff
bir bakayım dedim seni ve esrayı gördümm sevindimolumunekankayizsmile
bir bakayım dedim seni ve esrayı gördümm sevindimolumunekankayizsmile
esra evdesin artık dimii .seni çok özledik yaww yiğit uyurken arada gel taamıı
iyiyim canım saoll..çarşıya çıktığım iyi oldu önce örtüyü kargoya verdim .sonra eşimin okuluna gittimm dersinin bitmesini bekledim onunla biraz çarşıda dolaştık.yarım kalan ipimdende buldumm ,paspaslarımı bitirdim çiçekleri kaldı yarın onlarıda bitiriimiyi bapmışsınn quzummmm naptın nasılsınn
şekerlerr ben kaçsammm kocişş gelecekk kendimi toplayım namazımı falan kılıyımm çok öptümm sizii hayırlı akşamalrr
tamam gardaşım ,bende çıkacam birazdan zatii .eşim oturacakmışşekerlerr ben kaçsammm kocişş gelecekk kendimi toplayım namazımı falan kılıyımm çok öptümm sizii hayırlı akşamalrr
ohh iyi yapmışsınn datlummm kafan dağılmıltırrriyiyim canım saoll..çarşıya çıktığım iyi oldu önce örtüyü kargoya verdim .sonra eşimin okuluna gittimm dersinin bitmesini bekledim onunla biraz çarşıda dolaştık.yarım kalan ipimdende buldumm ,paspaslarımı bitirdim çiçekleri kaldı yarın onlarıda bitiriim
tamam aşkito kendine çok iyi bak... bizlere dua etmeyi unutma.. kocaman öptüm...
amann gıı benimde eş gelir direk pcyaa sinir oluyomm he :))tamam gardaşım ,bende çıkacam birazdan zatii .eşim oturacakmış
3.2.1 güle güle gardaşımm
ohh iyi yapmışsınn datlummm kafan dağılmıltırrr
maşalahh datlum ya ne şanslıyım bak senin gibi becerikli bi gardaşımm varr
öptüm bende hem senii hemm bebişini Şenizamann gıı benimde eş gelir direk pcyaa sinir oluyomm he :))
seni öpmeden çıkarmıyım hiç quzumm seni koccaman öptümmmmm görüşüğrükk quzumm 3-2-1 çıktımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam tubişş iyiyim canım sen nasılsınn ..bu kromozon testini daha önce hiç yapmadığım için bilemiyecem canımm siz ne zaman yapıyorsunuz erzurumda yapıyorlarmı ?yoksa gittiğiniz merkezdemi yapılacak bu test
aramız iyii sana sormalıı sen yoksun kaç gündür msn yede gelmiyorsunn çağrı bırakmamaıza rağmen
slm arkadaşlar nasılsınız pufidik gelmiiş hoşgeldin anneeeem nasılsın herlşey yolundadır inşallah nurcanımmm sennasılsın canımherkes iyimi
bu arada ipemden haber varmı nurcan
kızlar bu kromozom testi nasıl bişey bileniniz varmı uzun sürede çıkıyomuşta nasış bişeyki öle uzun sürüyo merak ettim
azıcık çok az işim var halledip gelcem
nurcanıım aramız nasıl bebimm de bakem hele opuyorumnanaktan
merhabalara.s.iyiyim çok şükür allahım bu günlerimizi aratmasınmrb tuğbam bayadır denk gelemedik nasılsın keyifler iyidir inşallah tatlım kromozom testini bende yaptırdım 1 ayda çıktı muhtelemen seninkide öyle çıkar canım hadi güzel sonuçlar alırsın inşallah canım:Saruboceq::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?