Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şekerlerr ben kaçsammm kocişş gelecekk kendimi toplayım namazımı falan kılıyımm çok öptümm sizii hayırlı akşamalrr

bir bakayım dedim seni ve esrayı gördümm sevindimolumunekankayizsmile

esra evdesin artık dimii .seni çok özledik yaww yiğit uyurken arada gel taamıı

bende senin gelmene sevindim canımm...
valla bende bu ortamı çok özledim... bir yanım eksik gibi çok alışmışım sizlere... her fırsatını bulduğumda burda olacak tatlımm

iyi bapmışsınn quzummmm naptın nasılsınn
iyiyim canım saoll..çarşıya çıktığım iyi oldu önce örtüyü kargoya verdim .sonra eşimin okuluna gittimm dersinin bitmesini bekledim onunla biraz çarşıda dolaştık.yarım kalan ipimdende buldumm ,paspaslarımı bitirdim çiçekleri kaldı yarın onlarıda bitiriim

ohh iyi yapmışsınn datlummm kafan dağılmıltırrr
maşalahh datlum ya ne şanslıyım bak senin gibi becerikli bi gardaşımm varr
tamam aşkito kendine çok iyi bak... bizlere dua etmeyi unutma.. kocaman öptüm...

unuturmuyum hiç bidenemmm sizler her zmaan dualarımdasınızz
sende kendine ve fıstığıma iyi bakk quzuumm kokla yerimee öptüm koccamann

slm arkadaşlar nasılsınız pufidik gelmiiş hoşgeldin anneeeem nasılsın herlşey yolundadır inşallah nurcanımmm sennasılsın canımherkes iyimi
bu arada ipemden haber varmı nurcan
kızlar bu kromozom testi nasıl bişey bileniniz varmı uzun sürede çıkıyomuşta nasış bişeyki öle uzun sürüyo merak ettim
azıcık çok az işim var halledip gelcem
nurcanıım aramız nasıl bebimm de bakem hele opuyorumnanaktan

selam tubişş iyiyim canım sen nasılsınn ..bu kromozon testini daha önce hiç yapmadığım için bilemiyecem canımm siz ne zaman yapıyorsunuz erzurumda yapıyorlarmı ?yoksa gittiğiniz merkezdemi yapılacak bu test
aramız iyii sana sormalıı sen yoksun kaç gündür msn yede gelmiyorsunn çağrı bırakmamaıza rağmen

bende iyiyim şükür canım ya ben geçen gün dr gittimya ona sordum dedimki herşey normalken neden tutunmamış olabilir dr tüp bebe kesin çözüm gibi görünsede %40,50 şansı var dedi bende araştırma yapmıyıo merkez dedim dediki 2 , 3 başarısızlık sonucu araştırmaya gidiliyo bende dedimki 2.yaptırcam ama olmazsa (rabbim esirgesin)
daha sonra maddi açıdan zor yaptırırım dedim araştırma süresini erkene alamazmıyız dedim merkezine sor dedi bende bebe merkezini aradım konuştum durumu izah ettim onlarda kromozomla başlayalım o halde araştırmaya dedi devlet hastaneleride yapıyomuş ben nenehatun doğum hastanesinde yaptırcam sonucu faxlıcam merkeze bebimm...
canım arkadaşım inan 3 gündür halim hal değil kulağım bezdirdi beni ilaç kullanmama rağmen geçmedi bademciklerde şişti hastalıkla uğraşıyorum yani çağrıdan sonra topiğe mesj attım almadınmı bebim inan bana telefonun sesi kapalıydı bi elime aldığımda saat çok geçti yanlış anlama bebimm öpüyorum çok allaha emanetimsin canımmmopuyorumnanaktan

mrb tuğbam bayadır denk gelemedik nasılsın keyifler iyidir inşallah tatlım kromozom testini bende yaptırdım 1 ayda çıktı muhtelemen seninkide öyle çıkar canım hadi güzel sonuçlar alırsın inşallah canım:Saruboceq::1hug:

merhabalara.s.iyiyim çok şükür allahım bu günlerimizi aratmasın
evet hemen verilmiyomuş sonuç neyse kötü bişey olmasında bekleriz madem testi unutmazsak o süre içnde :roflol:ya içim iki gündür bi tuhaf korkularım var heyecanlarım var hayır olsun kızlar bilir normalde kendim için çok umutlu değilimdir ama azıcık minicik umut yeşerdi içimde hayırlısı bakalım
teşekkürer ablam hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun
sen nasılsın caniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…