Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyiym sağol canım gününmü geçti inşallah umudun boş çıkmaz canım:Saruboceq:
güzel haberler verirsin:lepilumunekankayizsmile

iyiym sağol canım gününmü geçti inşallah umudun boş çıkmaz canım:Saruboceq:
güzel haberler verirsin:lepilumunekankayizsmile
ablaaaaaaaaaaaaa nerdesin sen şeker parçam günüm geçmişti 4 , 5 gün seviinir gibi olmuştuk hatta testte çift çizgi çıkmıştı sonra kanda boş çıkmıştı ama adet oldum yazmıştım hatırlayamadın galiba adetim bitti nerdeysebayanssulusmile içimdeki heyecan dediğim dondurulmuş embriyomu transfer ettirme zamanı yaklaşıyo ya ondan:dance: birde bu kromozom testi yapılıcak ya sanki bi sorun varmışta varmışta çözülecekmiş gibi hissediyorum kısacası tuhaf duygular içindeyim diyeyimde kafanı karıştırmayayım ablammopuyorumnanaktan

yettim eyyyyyyyyyyt çekilin yoldan geldim canım tatlım kaç gündür pcye girmiyodum hem bende hipotroid var çabuk unutuyom-tatlicadiarzu-ay sakın üzülme gülüm boş stres yapma kendini rahat bırak günah sanalmazh nr güzel hiç yumoşum olcakmı olmuycakmı sorunuda yok sadece transfer olcan gitcen bebişini alcan gelcen onun sana gelmesini istiyosan sende rahat olcan tamammı ablam a.s.

:roflol::roflol::roflol:ilahi valla bunların aynını adet haberimi yazdığımda yazmıştın canım yaa alınma sakın bende çok unutkanım hatta son zamanlarda konuşurken ne konuştuğumu muhabbetin sonunu nereye bağlayacağımı bile unutuyorumhayırlısı diyorum üzülsek ne oluyoki o kadar yıprattım kendimi yuvamın huzuru bozuldu ama elde ne var hiç yaradan görsün halimizi inşallah tez zamanda bizlerede nasip olur bu defa gerçekten çok dikkat etmeye kesin kararlıyım sadece yatıcam diğer sefer yaptıklarımı bu defa yapmıcam en azından kafamda soru işareti kalmaz onu bunu yaptım yada yapmadım diye..
bişey diyimmi tatliş şükür yumoş sorunu yok 1.kalite embriyo konuldu hemde 2 tane ama olmayınca olmuyo ne yapalım

canım çok güzel olduk valla körler sağırlar birbirini ağırlarkaydirigubbakcemile5canım sakın yuvanın huzurunu hiç birşeye değişme eşimde sperm kalitesi düşüktü birkez onun yanında üzüntümü belli etmedim sende ne olursa olsun eşini üzme onlarada günahopuyorumnanaktan

önemli bişey yazacaktım veee unuttum ya gerçekten erken bunama bendeki:çok üzgünüm:
neyse canımcım hatırlayınca yazarım çok öpüyorum allaha emanet ol yarın görüşürüz inşallah yalnız bırakmak istemem ama kociş mırıldanıyo net kolik oldu diyo çıktım ben kapıyı kilitlersin çıkınca iyi geceler

hah aklıma geldi şimdi dur yazayım hemmen dün gece rüyamda erkek bir çocuk evlatlık alıyorum nasıl oluyosa eve gelince yanında bitane daha var ama evlatlık aldığım bebek bi hayli iri bi çocuk yanındakide bebe ama o çok minik bunu niye anlattım hemmen söliyim yani o kadar takmışımki kafama artık son zamanlarda bu ve buna benzer çok rüya görüyorum yada rüyalıktan çıkmış düş hayal ne sayarsan say
amaaan belkide benim kasa açık kalıyodur
iyyi geceler caniş allaha emanetimsinnopuyorumnanaktan

bence sen kasayı iyi kapat büyük ihtimal bilinç altı rüyaları bunlar kaydirigubbakcemile3 hadi eşini kızdırmayalım iyi geceler canım allah dualarını kabul etsin canım:1hug:a.s.

aah ahh öyle hassaslaştıki öyle gerginki o sürekli gülen adam o espirili şen şakrak kocişime şimdilerde laf söylenmez oldu gece gündüz aynı şeyi düşünüyo oda benim gibi tam bir bunalımız yani allah başımdan eksik etmesin üzmemeye gayret ediyorum tabi ama insanız işte neyse çıktım abşam konuşuruz yine öptopuyorumnanaktan

hayır olsunn bidenemmmm rüyannn
eee kimin gardaşıyımmm kaydirigubbakcemile3

öptüm bende hem senii hemm bebişini Şeniz
ŞenizŞenizŞeniz

bidenemm benim inşalahh herşeyin üstesinden hayırlısıyla geleceksiniz ve hayırlısıyla hamileyim haberini vereceksin quzum umutsuzs yaşayamazki datlım insan yaa kolay değil yaşadıklarımız tabi ama işte umutsuz olmamak lazımm dimi bebemm

günaydınlarrrrrrr

melikemm bitek sen vrsın sanırım selam verip çıkıyorumm

aynı duru gibi oldummm günaydınn iyi akşamlarr

bu arada duru nezaman gelcekk yaaa :2:

esrammda uzun zamandır gelmedi yada ben karşılaşmadımm :2: unuttumuuu biziii Çok üzgünüm çoook

günaydınn datlımm bilmiyorum ki quzum durum ne zman gelecekk
esram dün akşam burdaydıı bebemm o da sizi çok özlemişş

canım ben tüp bebekten sonra doktor banada kromozom ve pıhtılaşma için test istemişti özelde 600 tl tutuyodu araştırmada yapıyomuş ama ben daha yaptırmadım .bildiğim kadarıyla sadece kan veriyosun okadar canım..tekrarlayan olumsuz tedavilerde bakılması gerekli bu testlere binde birde olasılık olsa o bir bizi bulabilir bencede yaptır canım bende tedaviden önce yaptırıcam inş.

yaaa keşke diğer kızlarda burda olsalardı hepsini çok özledim yaa... ne güzel sohbetlerimiz olurdu...

yaaa esrammm bende inann geçmişi oklumadan bizi unuttu demiştim önceki mesajımda meğer gelmişsinnn olumunekankayizsmile özledimm seniii yaaa karşılaşamadıkk :uhm: fırsat bulduğunda gel canımm yaaaa :teselli:

günaydınn datlımm bilmiyorum ki quzum durum ne zman gelecekk
esram dün akşam burdaydıı bebemm o da sizi çok özlemişş

evet canım gelmiş şimdi geçmişe baktım gördmmm :a015:

melikemm benim çıkmam gerek canımm öpüyorum seni ve oğluşunuuu Şeniz gelmeye çalışcam gün içerisinde :a015:

ooo bune sessizlik böyle neler oluyo bizim eve kimsecikler yok

slm kızlar yine kimsecikler yok işler bitmedi herhal tubiş senin bu sefer olacak inşallah canım bak dondurulmuşların bari var bende oda yok rabbim inşallah bu sefer denk getirir bende rapor çıkarmaya çalışcam da adet olunca gitmek gerekiyomuş adeti bekliyorum bakam olmazsa bende kromozom testi felan yaptırırım ama korkuyorum bu güne kadar ne yaptırdıysak hepsinde sorun çıktı neyse öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…