bende toplantı vardı ama izin aldım geldim,didimki müdüre gitmem lazım didim kk beni bekler didim topic kapancak yoksam birinin güncellemesi lazım didim o da didiki aaaa tebi tebi hemen gidin hatta ben arabaylan yetiştireyim didi...pufffff bi ton laf saydı var ya sanki borç istedim adamdan anten herif eve gelmem şart evde dede var adamcağız ben gelene kadar acıkıyo napıyım dimi ama
gidiyorum demeden gitmem burdayım sen sağa sola bakıp aldanma
eve yaşlı adam attım puahaha denişik bi fantezi töbe töbe bugün varya kafam bi dünya resmen,güzelcim tocenin dedesi kaynana kayınpeder gelirken o da geldi onlarla birlikte kalıyor zaten ve biraz durmak istedi yanımızda bizim toceyi ve beni pek sever sağolsun bizde kalsın dedik.
aynen kuzum kaynana gençken kendine hizmet istiyo eli ayağı tutarken bu garibim hiiiç yük olmuyo bile varlığı yokluğu belli değil.kaynana maaşını yicez diye bırakmak istemedi zaten.adama parası için katlanıyolar.dede toceye vermiş kartını çek parayı sende kalsın diye,dedim toceye sakın dedim ver annenlere ben hiç üç kuruş için laf ettirmem kendime.hatta biz istiyoruz kurbana kadar kalsın giderken götürürüz diye ama maaşını yollıycaz kayınpedere.mazallah laf istemem kimseden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?