hadi yaaa :2: aman iyi gönder sen dediğin gibi laf ederler sonra peki kaynananların ihtiyacı varmı bu paraya da bu adamın parasını alıyolar :1no2: gönderme madem dedede sizinle kalmak istiyosa bence vereliniortak
ayyy fantezi dedin de bugün lazım bi senaryo yımrıtlamada son günler çalıtır saksıyı parlak fikirler çıkars enden hade
aman yok be güzelim kayınpederin emekli maaşı var ev kendilerinin zaten kütahyada ne harcıcaklar ama olur mu eve bi maaş daha girerken ona da dalmaları lazım,dedenin maaşı için harcama buluyolar merak etme hatun koltuk aldı halı aldı fırın aldı taksitlere veriyolar,zaten vermezse adamı bezdiriyolar,derdi parasını yesin ama ben bakayım.aman insanların dini imanı para olmuş valla.bana uzak olsun da ne hali varsa görsün,yazık dede de diyoki vermicem onlara ben burdayım şimdi size vercem diyo.olmaz dedik hem bize laf ederler hem sana rahat vermezler geri dönünce diye,napsın sesini çıkarmadı öle deyince
aman be sevda noldu sana böle söndünmü byü mü yaptılar duruldun nerde o şuh hatun
doğaçlama bişeyler yapıcaz artıkın napalım kimseden fayda yok
tatlışım bidenem seksapelitesi sönen leydim ben kaçar toce arar birazdan kaç ekmek diye bende mutfak fantezisine başlıyım orama burama ketçap mayonez salça peynir felan mı sürsem acep töbeee senden eksilen bana mı yapıştı ne
bak şimdi oluyor mu ya ben gierayak bu hatun geldi bi yanım burda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?