Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

annem memleketten banka için torpil yaptırdı sınavı banka yapıyomuş ama mülakatları özel şirket alıyomuş yani annem sınavdan geçtin say dedi ama mülakata torpil işlemiyo dedi neyse sınava giricez bakalım hayırlısı kısmetse olur karıştı işler dedim ya oda şöyle ben 1 ay önce bi mağazaya yönetici olarak müracat etmiştim haber çıkmamıştı aksilik bu ya akşam aradılar bugün gidip görüştüm kurumsal bir mağazada yönetici olarak işe başlamayı kabul ettim şartlar çok iyi çalışma saati maaş yemek ücreti yol ücreti vs.hem int var hihoyyyt
şimdi ikilemde kaldım bi yerle anlaştım diğer yerin peşindeyim aynı zamanda anaaam kafam karıştı bakalım hayırlısı en azından bank kesin değil şimdi istediğim yeri garantiledim olursa diğer taraf oranın şartlarına bakar ona göre hareket ederim diye düşündüm

düştü yine çenem dimi neyse canlarım ben çıktım yemek yapcam aney geliyoo yupii :sm_cool:
uzun bir aradan sonra tekrar çalışıcam bi yuppide bunu için yuppiii:sm_cool:
son olarak kasımda transferim var biliyosunuz belki erteleyebilim en azından yılbaşınadan sonrasına kadar hem maddi hem manevi toparlanmış olurum ama ama iş konusunda devam etmezsem ilk fırsatta bebemi almaya giderim bilmiyorum şimdilik zaman kaldı
de hadi çıktım ben öpüyorum şekerciklerim

ayy aplamm hade hayırlısı olsunn gıııı hayırlısı neresiyse orası olsunn ahh ahh bende çalışmayı çok istemiştim emme velakin izin 2 sene çıkmadıı artık bitti zatenn çalışmaa
ama belki ilerde düşünürüzz
çok sevindim adına quzumm yaaa

sagol tugbacigim allah razi olsun
allah kabul etsin

esracigim bebisin cok sirin
ayyyyyy keske yanimda olsa simdi onu nasil oper koklardim
canim benim yerime bir defa onu koklaya koklaya op
ayyy simdi muhammed yigide sarilmak opmek insanin butun dertlerini alip goturur dimi canim
caanim simdi benim icin saril op

iyi akşamlar kızlarrr

tuğbacım işin hayırlı olsun ne güzel iş bulmuşsun diğer banka işide olursa sonra geçersin bişey olnaz.Bu arada annenler geliyomuş sanırım gözün aydın canımm

yaff in c.. topp aynamışş çift kalee hemideee nerelerdesinizzz yaaa çok tenha oldu tırsmaya başladımm bu arada biizmm net bu ay sonuna kapatılacak diyodu eşim herhal 1 ay daha uzattıı ısrarlarıma dayanamadı :))

bu ne güzel bir haberr öyleee canım benimm hayırlı olsun şimdidenn... bundan sonra ev hanımı değill iş kadını olacaksınn zemuszemusannen gelecekmiş hatta şuanda yanında herhalde gözün aydınnn canımmm iyi vakitler geçirin annenle boshayallersmile

hee gardaşım valla heçç kemselerrr gelmiyi artık topiğimeee ne oldu bu kızlaraaa yahuuu
canımm bence seninde eşini içinde yok kapattırmakk olsa şidiye dek çoktan kapattırmıştı :dance:

canim bence sen magazada calis cunku o senin alinterinle kazandigin is
torpille bankada calismak sana yakismaz sen kendi alin terinle kazandigin iste calis bence kmsenin hakki sennin uzerinde olmasin
ama yinede sen bilirsin canim hakkinda hangisi hayirliyisa o olsun

iyi akşamlar kızlarrr

tuğbacım işin hayırlı olsun ne güzel iş bulmuşsun diğer banka işide olursa sonra geçersin bişey olnaz.Bu arada annenler geliyomuş sanırım gözün aydın canımm
saol şehveti hatunumopuyorumnanaktanhayırlısı artık bakalım evet annecim geldi gece boyu dertleştik öpüşüp koklaştık ama bu sabah antalyaya uçurduk hayırlı gidip dönsün inş:Saruboceq:
:lepi::lepi:budur işte yahihoyyyt
canımmsın sen biliyosun dimii
hee ii garısı olcam bakalım ne kadar dayanabilcem
annecim geldi şükür saol canım güzel geçti zaman ama çabuk bitti ya su gibi akıverdi :çok üzgünüm:
canım benim mağazada olsa bankada olsa sonuçta ikiside alın terime olucak sonuçta bi emek veriicem ve karşılığını alıcam torpil konusu sadece erzincandan farklı bi bank müdürü burayı arayıp bu kişi tanıdığımız işi yapabilir uygundur dedi ki zaten dün sınavdan sonra öğrendimki torpil çok işlemiyomuş tamamen senin yetenek dikkat ve becerinle alakalıymış yani bu birilerinin elinden ekmeğini almak değilki kimsenin hakkı kalsın üzerimde neyse hayırlısı olsun bakalım tatlişimmm

hanımlar kimsecikler yok bi selam çakıp çıkayım dedmiştim neyse saat 3 te işe gidicem ve çok uykusuzum anneyle lak lak yapmaktan uyuyamadım bir saat uyuyup kendime geleyim çok öpüyorum allaha emanet olun hanım sultanlar çok öpüyorumopuyorumnanaktan

umudunu kaybetmeyen arkadaşım burdaymış şimdi farkettim nabersin cicim çıkıyodum bende çok öpüldün allaha emanetsin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…