akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir
bebemm gözün aydın anacınlaa ne güsel vakit geçirirsinizz
canım benimm inşalahh geçersinn sınavı Rabbim gönlüne göre versinn inşalahhhhhhhhhhhh
evet şimdi yoldalar akşam 5 6 gibi burda olur inşallah
16 30da sınava giricez bakalım hayırlısı olsun bu arada işler karıştı dur yazayım temiz sayfada
bebemm gözün aydın anacınlaa ne güsel vakit geçirirsinizz
canım benimm inşalahh geçersinn sınavı Rabbim gönlüne göre versinn inşalahhhhhhhhhhhh
evet şimdi yoldalar akşam 5 6 gibi burda olur inşallah
16 30da sınava giricez bakalım hayırlısı olsun bu arada işler karıştı dur yazayım temiz sayfada
hayırdırr aplamm yaaa kıss içim bi tuhaff olduuuu
niye gıı ne dedimkihayırdırr aplamm yaaa kıss içim bi tuhaff olduuuu
hastamısın yoksa bebimmm
minicik annem kusura bakmazsan ben çıkıcam yalnız bırakmak istemiyorum ama saat yaklaşıyo yemek yapıp hazırlancam daha öpt hoşçakal bebimmopuyorumnanaktan
ayy aplamm hade hayırlısı olsunn gıııı hayırlısı neresiyse orası olsunn ahh ahh bende çalışmayı çok istemiştim emme velakin izin 2 sene çıkmadıı artık bitti zatenn çalışmaaannem memleketten banka için torpil yaptırdı sınavı banka yapıyomuş ama mülakatları özel şirket alıyomuş yani annem sınavdan geçtin say dedi ama mülakata torpil işlemiyo dedi neyse sınava giricez bakalım hayırlısı kısmetse olur karıştı işler dedim ya oda şöyle ben 1 ay önce bi mağazaya yönetici olarak müracat etmiştim haber çıkmamıştı aksilik bu ya akşam aradılar bugün gidip görüştüm kurumsal bir mağazada yönetici olarak işe başlamayı kabul ettim şartlar çok iyi çalışma saati maaş yemek ücreti yol ücreti vs.hem int var hihoyyyt
şimdi ikilemde kaldım bi yerle anlaştım diğer yerin peşindeyim aynı zamanda anaaam kafam karıştı bakalım hayırlısı en azından bank kesin değil şimdi istediğim yeri garantiledim olursa diğer taraf oranın şartlarına bakar ona göre hareket ederim diye düşündüm
düştü yine çenem dimi neyse canlarım ben çıktım yemek yapcam aney geliyoo yupii :sm_cool:
uzun bir aradan sonra tekrar çalışıcam bi yuppide bunu için yuppiii:sm_cool:
son olarak kasımda transferim var biliyosunuz belki erteleyebilim en azından yılbaşınadan sonrasına kadar hem maddi hem manevi toparlanmış olurum ama ama iş konusunda devam etmezsem ilk fırsatta bebemi almaya giderim bilmiyorum şimdilik zaman kaldı
de hadi çıktım ben öpüyorum şekerciklerim
niye gıı ne dedimki
hastamısın yoksa bebimmm
minicik annem kusura bakmazsan ben çıkıcam yalnız bırakmak istemiyorum ama saat yaklaşıyo yemek yapıp hazırlancam daha öpt hoşçakal bebimmopuyorumnanaktan
nann olumm kötü bişi oldu sandım bea aklım çıktıı yok bebem hasta değilim de kafada eccik bişiler var:))
ne dimek bebemm anniş geliyo çık tabi hazırlık yapp datlumm kusura bakmam:))
bende öptümm yavyummmmm
iyiyim dedim sustum bebimmopuyorumnanaktan
içim titredi desem yeridir etkilendim valla hatta ne düşündüm bi an biliyomusun acaba ben istyemeyimi bilmiyorum diyorum bi yandanda şu geliyor aklıma yüce allah kalpten geldiği gibi samimiyetle olmasını istermiş
çok tşkler paylaştığın için canımm
canım allah şifasını versin ben bir iki sure okudum allah kabul etsin acil şifalar geçmiş olsun acısını göstermesin rabbim
aboooooow yıldızım azerim gelmiş nerelerdesin sen gııı yıldız gacisi özledik beaaopuyorumnanaktanolan biten aynı bacıcım sabırla duaya istemeye devam bakalım bayanssulusmile
kız sen eşiniyon gene bak alsanaalsanasmileoo neoluyo ya az toparlan hafta geçmeden hüngür,hüngürsün canına yazık eşine yazık aferim sana ağlamış ıslak gözlerle asık suratınla eşine aç kapıyo onuda üz aferimm ister küs bana ister kız kusura bakma kızıcam sana BÖYLE YAPARSAN OLLLL MAZZZZZZZZ lütfen kendine gel toparlan niye kafayı yiyosun ya niyeeeeee:mymeka:hepimiz aynı durumdayız hayatım ama inan böyle yaparak olmaz moralli olmamız azım sabırlı olmamız lazım madem bu kadar yıpranıyosun tedaviye başla olmadı bitkisel bişeyler dene ama lütfen o çok kıymetli canını buı kadar yıpratma allahın gücüne gider
öpüyorum seni zeytin gözlü şeker parçasıŞeniz
ooo pufidiğim esram gelmiş nabersin taze annee özedik seni iimisin bebemiz nasıl herşey yolunda,ve istediğin gibidir inşallah
bu ne güzel bir haberr öyleee canım benimm hayırlı olsun şimdidenn... bundan sonra ev hanımı değill iş kadını olacaksınn zemuszemusannen gelecekmiş hatta şuanda yanında herhalde gözün aydınnn canımmm iyi vakitler geçirin annenle boshayallersmileannem memleketten banka için torpil yaptırdı sınavı banka yapıyomuş ama mülakatları özel şirket alıyomuş yani annem sınavdan geçtin say dedi ama mülakata torpil işlemiyo dedi neyse sınava giricez bakalım hayırlısı kısmetse olur karıştı işler dedim ya oda şöyle ben 1 ay önce bi mağazaya yönetici olarak müracat etmiştim haber çıkmamıştı aksilik bu ya akşam aradılar bugün gidip görüştüm kurumsal bir mağazada yönetici olarak işe başlamayı kabul ettim şartlar çok iyi çalışma saati maaş yemek ücreti yol ücreti vs.hem int var hihoyyyt
şimdi ikilemde kaldım bi yerle anlaştım diğer yerin peşindeyim aynı zamanda anaaam kafam karıştı bakalım hayırlısı en azından bank kesin değil şimdi istediğim yeri garantiledim olursa diğer taraf oranın şartlarına bakar ona göre hareket ederim diye düşündüm
düştü yine çenem dimi neyse canlarım ben çıktım yemek yapcam aney geliyoo yupii :sm_cool:
son olarak kasımda transferim var biliyosunuz belki erteleyebilim en azından yılbaşınadan sonrasına kadar hem maddi hem manevi toparlanmış olurum ama ama iş konusunda devam etmezsem ilk fırsatta bebemi almaya giderim bilmiyorum şimdilik zaman kaldı
hee gardaşım valla heçç kemselerrr gelmiyi artık topiğimeee ne oldu bu kızlaraaa yahuuuyaff in c.. topp aynamışş çift kalee hemideee nerelerdesinizzz yaaa çok tenha oldu tırsmaya başladımm bu arada biizmm net bu ay sonuna kapatılacak diyodu eşim herhal 1 ay daha uzattıı ısrarlarıma dayanamadı :))
annem memleketten banka için torpil yaptırdı sınavı banka yapıyomuş ama mülakatları özel şirket alıyomuş yani annem sınavdan geçtin say dedi ama mülakata torpil işlemiyo dedi neyse sınava giricez bakalım hayırlısı kısmetse olur karıştı işler dedim ya oda şöyle ben 1 ay önce bi mağazaya yönetici olarak müracat etmiştim haber çıkmamıştı aksilik bu ya akşam aradılar bugün gidip görüştüm kurumsal bir mağazada yönetici olarak işe başlamayı kabul ettim şartlar çok iyi çalışma saati maaş yemek ücreti yol ücreti vs.hem int var hihoyyyt
saol şehveti hatunumopuyorumnanaktanhayırlısı artık bakalım evet annecim geldi gece boyu dertleştik öpüşüp koklaştık ama bu sabah antalyaya uçurduk hayırlı gidip dönsün inş:Saruboceq:iyi akşamlar kızlarrr
tuğbacım işin hayırlı olsun ne güzel iş bulmuşsun diğer banka işide olursa sonra geçersin bişey olnaz.Bu arada annenler geliyomuş sanırım gözün aydın canımm
:lepi::lepi:budur işte yahihoyyytyaff in c.. topp aynamışş çift kalee hemideee nerelerdesinizzz yaaa çok tenha oldu tırsmaya başladımm bu arada biizmm net bu ay sonuna kapatılacak diyodu eşim herhal 1 ay daha uzattıı ısrarlarıma dayanamadı :))
canımmsın sen biliyosun dimiibu ne güzel bir haberr öyleee canım benimm hayırlı olsun şimdidenn... bundan sonra ev hanımı değill iş kadını olacaksınn zemuszemusannen gelecekmiş hatta şuanda yanında herhalde gözün aydınnn canımmm iyi vakitler geçirin annenle boshayallersmile
canım benim mağazada olsa bankada olsa sonuçta ikiside alın terime olucak sonuçta bi emek veriicem ve karşılığını alıcam torpil konusu sadece erzincandan farklı bi bank müdürü burayı arayıp bu kişi tanıdığımız işi yapabilir uygundur dedi ki zaten dün sınavdan sonra öğrendimki torpil çok işlemiyomuş tamamen senin yetenek dikkat ve becerinle alakalıymış yani bu birilerinin elinden ekmeğini almak değilki kimsenin hakkı kalsın üzerimde neyse hayırlısı olsun bakalım tatlişimmmcanim bence sen magazada calis cunku o senin alinterinle kazandigin is
torpille bankada calismak sana yakismaz sen kendi alin terinle kazandigin iste calis bence kmsenin hakki sennin uzerinde olmasin
ama yinede sen bilirsin canim hakkinda hangisi hayirliyisa o olsun
umudunu kaybetmeyen arkadaşım burdaymış şimdi farkettim nabersin cicim çıkıyodum bende çok öpüldün allaha emanetsin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?