Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

minişim kendi mesaj takibine bak ordan bulursun

Allah şifa versin canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur rabbimin izniyle
bebekimm orası hiç aklıma gelmediiiiiiiiii :))))))))))
ohh iyi yapın bakalım keyiffsempatiksalakcinni

canım benimm babana ALLAH acil şifalr versin ..neyi var ?büyük bir sorunu yoktur umarım Allah babanızı başınızdan eksik etmesin canımm

aff bugünde bittiii eme kociş rahatsızz yaffff

tugbaa cnmm senimı goruyorummm
neeeeee kıslarr buu ovulasyon testlerının içinde 1 tanemı varyaa benı kocış almışşş 1 tanee

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ftsedp, s.tugba+
ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh nerdee tugbaa bitekkk fatoşş narr

saol canım benimm

datlum a.s hayırdır ne olduu quzuuu iyisin inşalahhh
iyiyim dedim sustum bebimmopuyorumnanaktan
içim titredi desem yeridir etkilendim valla hatta ne düşündüm bi an biliyomusun acaba ben istyemeyimi bilmiyorum diyorum bi yandanda şu geliyor aklıma yüce allah kalpten geldiği gibi samimiyetle olmasını istermiş
çok tşkler paylaştığın için canımm
canım allah şifasını versin ben bir iki sure okudum allah kabul etsin acil şifalar geçmiş olsun acısını göstermesin rabbim
aboooooow yıldızım azerim gelmiş nerelerdesin sen gııı yıldız gacisi özledik beaaopuyorumnanaktanolan biten aynı bacıcım sabırla duaya istemeye devam bakalım bayanssulusmile
kız sen eşiniyon gene bak alsanaalsanasmileoo neoluyo ya az toparlan hafta geçmeden hüngür,hüngürsün canına yazık eşine yazık aferim sana ağlamış ıslak gözlerle asık suratınla eşine aç kapıyo onuda üz aferimm ister küs bana ister kız kusura bakma kızıcam sana BÖYLE YAPARSAN OLLLL MAZZZZZZZZ lütfen kendine gel toparlan niye kafayı yiyosun ya niyeeeeee:mymeka:hepimiz aynı durumdayız hayatım ama inan böyle yaparak olmaz moralli olmamız azım sabırlı olmamız lazım madem bu kadar yıpranıyosun tedaviye başla olmadı bitkisel bişeyler dene ama lütfen o çok kıymetli canını buı kadar yıpratma allahın gücüne gider
öpüyorum seni zeytin gözlü şeker parçasıŞeniz
slm.. ben geldim ama şimdide sen gitmişsin...
ooo pufidiğim esram gelmiş nabersin taze annee özedik seni iimisin bebemiz nasıl herşey yolunda,ve istediğin gibidir inşallah

tubişimmm cnmm yaa eltım hamılee şimdii onaa ypılanlarıı fılaann goruncee aradaa uçuyomm iştee salaklıkk ne olacakk ama şimdi iyyiyiimmmmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

canişlerim nabersiniz
nurcanım hayatım ipemden haber varmı herşey yolundadır inşallah
kızlar yarın annem geliyo ayrıca yarın saat 16 30 da sınav var inşallah güzel geçerde evde oturmaktan kurtulurum
f.bank çağrı merkezine öylesine netten başvurmuştum iki gün önce sınava katılmanız uygun görülmüştür idiye sms ve e posta geldi en azından giidene kadar kafam dağılmış azıcıkta toparlanmış olurum
şimdilik tubinin diyecekleri bu kadar sizleri çok seviyorum opuyorumnanaktan
haa geçmişe baktımda nurcanımmm bana sitem etmiş azıcık :çok üzgünüm:sevoyla msn sohbeti hakkında nurcanım sandığın gibi değil ben sizlerle sabahlara kadar konuşsam asla yorulmam sıkılmam pc başında gülme krizine giriyorum kız nasıl sıkılayımŞeniz ama durum farklı yazarım özelden bebimmm ŞenizŞeniz

tubişimmm cnmm yaa eltım hamılee şimdii onaa ypılanlarıı fılaann goruncee aradaa uçuyomm iştee salaklıkk ne olacakk ama şimdi iyyiyiimmmmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
iyi ol tabi deli kıs
o muameleler sanada yapılacak inşallah biliyorum hevesleniyosun özeniyosun ama inan bana vakti gelince bizde kana kana yaşıcaz o anları inşallah
bebim erken kalkcam müsadenle çıksam alınmazsın dimi şeker yarın annem ve kuzenim geliyo memleketten erken kalkıp hazırlık yapmam lazım öğlen çarşıda işlerim var öğlen sonrası sınav var yarın yoğun geçicek anlıcağın çıkamda uykumu alayım hastayımda bi taraftan kulak boğaz gidik yani kafa çatlak göz patlak misali
öpüyorum şekercimopuyorumnanaktan

cnmm inşallahhh sınavıı kazanırsınn amaaaaaaaaaa bananeeeeeeee bendeee ıstıyommm o durummm nasıll bi durummuşşş bana daa yazzzzzzzzz bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:mymeka::mymeka:

tamammm cnmmm gidebilirrsinn amaa özletmedenn gelmee şartıylaaaa öptümm senii güzellll kalpli arkadaşım benımm mucukkkkkkkkkkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ftsedp
tekk kaldımm bariii bendee topıkınn kapısınıı kilitleyimm gideyimmm anahtarr bildiğinizz gibi paspasın altındaaa

tamammm cnmmm gidebilirrsinn amaa özletmedenn gelmee şartıylaaaa öptümm senii güzellll kalpli arkadaşım benımm mucukkkkkkkkkkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ftsedp
tekk kaldımm bariii bendee topıkınn kapısınıı kilitleyimm gideyimmm anahtarr bildiğinizz gibi paspasın altındaaa
deli kıs seniiopuyorumnanaktan
benim kızkardeşim yok ama öyle mutluyumki kk da birsürü bacıcıklarım var :enbuyukkk::asigim:

cnmm benimdeee kıs kardeşimm yokkk 1 sene öncee çokkk büyük kayıptıı ama RABBİM bana bissürü kıs kardeşş verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nennn güzelllllllll

Son düzenleme:
benim kızkardeşim yok ama öyle mutluyumki kk da birsürü bacıcıklarım var :enbuyukkk::asigim:

nurcikkkkk yengeyeee duyrulurrr topıkteeeee hayaletlerrr geziniyoooo çagresınee baksınnn gordugunuzz gıbııı tubişimmm yokk ama varmışş gibii yazıı yazıyolarr yarın bir günn benimm yerimedeeee giripp sizeee bişeylerr yazarsaaa karışmamm uykunuzdaa benii görünn vee korkunnn yaşasınn kötülükkk hahayyyyyyyyyyyyyyyyy

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ftsedp
aaaa kimm bu misafirrrrrrr cnmm bizz misafiriii severizz ama sendee evinee gitsendee bizdee yatıpp uyusakk yaniiii misafirliginn kısasıı makbuldurrr bebek özlemindee varsaa bırakk koşş gitt kocaanın yanınaa sarıl yatt ohhh dertlerden uzaklaşş sıkıntıdandaaaaaaa yiterrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaa yarınn görüşürüzzzzzzzz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

benimdee walla ne güselmiş bi de yakın olsak birbirimize süpperr olacakk demii gıı quzum
bebemm gözün aydın anacınlaa ne güsel vakit geçirirsinizz
canım benimm inşalahh geçersinn sınavı Rabbim gönlüne göre versinn inşalahhhhhhhhhhhh
ipek aplayı bende çok merak ediyorum iyidir inşalahhhh

günaydınn şekerlermelerimmmmmmmmmmmm

akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…