Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hiç toparlanma esracım rahat ol istediğin gibi devam bende evdeydim o zaman daha sık geliyordum ama artık işe başladım öğleden sonra uğruyorum

nisancım hoşgeldin aramıza tüp bebek tedavisi denemiş ve halen devam eden arkadaşlarımız var şahsen ben hiç denemedim iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama dr bekleyin olur dedi bekliyoruz bakalım.bu arada kocaelinin neresindensin

bu miniş veledin adını neymiş bakalım kaç aylık bu mercimek yaaa şuan bak tüçücük maşalllah maşallah nazarım değmez ama olsun önlemi allalım

yurcan gelmiş hoşgelmiş ya yurcan toce gelcek şimdi çıkıcam ya niye az daha önce gelmedin.

esracım pek güzel bi ismi varmış ismiyle büyüsün civan delikanlı.hımm yakınmış yaşlarımız ama ben merdiveni dayadım 30a ocakta çıkıcam kısmetse

canım aramıza hoşgeldin.... inşallah 4 .cü denemende meleğin sana süpriz yapar annesini çok üzmeden gelir...

inş. canım ya
eşimde bende çok yıprandık hem maddi hem manevi olmayacak diye cok korkuyorum artık
drum bıle cok şaşkın herşey çok yolunda gözüküyor ama sonuç...
senınkı tedaviylemiydi peki.allah yavrunu size bağışlasın

Allah razı olsun canım... inşallah tez zamanda sende bu mutluluğu yaşarsın.. bende büyük uğraşlar sonucu yavruma kavuştum... Rabbim isteyen herkese ve sanada nasip etsin...

amin canım.çok zor bi süreç
benim 4. olacak artık umutsuzluk başladı bende

sakın umutsuzluğa kapılma.. en büyük düşman stres... hatta tedavi sürecinde kafanı dağıtacak bişeylerle uğraş canım...stres yaparsan olmaz... nolursun rahat olmaya çalış biliyorum çok zor... neyse canım ben şimdilik çıkmam lazım ama yarın akşam yine burdayım... sende burda olursan görüşürüz...

kızlarr bende bugün eltinme gittim epeydir görüşmüorduk bu sefer hamileliğini çok gündeme getirmedi ama ben yine de onu öle görünce çok hevesleniorum neyse galiba halimden artık anlıor derken bebeği için aldıklarını önüme getirmesin mi bi oldum ki sormayın aslaaa kötü nietinden değil onunda hevesi işte ama beni bi görseniz kendime acıdım paketleri ben açıorum her şeyi ayrı ayrı inceliorum sırf kıskanıor yada çekemior demesin die ilgili davranıorum inş...üzerinde de görürüz bebeğin... içimdekileri şöle bi yazsam varya burdan uzaya yolll olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…