demi bebemm bakalım ses yok şimdilik inşalahh kapatmıcakkhee gardaşım valla heçç kemselerrr gelmiyi artık topiğimeee ne oldu bu kızlaraaa yahuuu
canımm bence seninde eşini içinde yok kapattırmakk olsa şidiye dek çoktan kapattırmıştı :dance:
la gardaşım harikasın wallaha maşalahh tütütütütüttütühttp://www.kadinlarkulubu.com/kendi...takimlari-bakin-bakalim-begenecekmisiniz.html :hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :hulya:
yaniiii sınavına girdinn dimi datlum nasıl geçtii sınavvvvvsaol şehveti hatunumopuyorumnanaktanhayırlısı artık bakalım evet annecim geldi gece boyu dertleştik öpüşüp koklaştık ama bu sabah antalyaya uçurduk hayırlı gidip dönsün inş:Saruboceq:
:lepi::lepi:budur işte yahihoyyyt
canımmsın sen biliyosun dimii
hee ii garısı olcam bakalım ne kadar dayanabilcem
annecim geldi şükür saol canım güzel geçti zaman ama çabuk bitti ya su gibi akıverdi :çok üzgünüm:
canım benim mağazada olsa bankada olsa sonuçta ikiside alın terime olucak sonuçta bi emek veriicem ve karşılığını alıcam torpil konusu sadece erzincandan farklı bi bank müdürü burayı arayıp bu kişi tanıdığımız işi yapabilir uygundur dedi ki zaten dün sınavdan sonra öğrendimki torpil çok işlemiyomuş tamamen senin yetenek dikkat ve becerinle alakalıymış yani bu birilerinin elinden ekmeğini almak değilki kimsenin hakkı kalsın üzerimde neyse hayırlısı olsun bakalım tatlişimmm
nann bebemm hemencik başladın mıı anlat hele biiiiiiiiii nere işe gidiyonmhanımlar kimsecikler yok bi selam çakıp çıkayım dedmiştim neyse saat 3 te işe gidicem ve çok uykusuzum anneyle lak lak yapmaktan uyuyamadım bir saat uyuyup kendime geleyim çok öpüyorum allaha emanet olun hanım sultanlar çok öpüyorumopuyorumnanaktan
dün ipekle konuştum hepinize selamları varr ..kendini çok iyi hisediyormuş çok umutluu bu sefer güzel hişeyler hisediyorum dedi inşallah sonucuda güzel olur arkadaşımızın
uyyy kurban olsunlarr onaaa demek tekmeledi hee annesini, kızım valla çok duygulandımm bennn :gitme:a.s çok sevindim aplamm inşalahh kurban olduğum yüzüne gülsünn bak bunları yazarken bebe vurdu olacakk herhalll inşalahhh bende sana soracaktım aradınn mı diee
yüce Rabbimm bütün kardeşlerime nasib etsin inşalahhh
uyyy kurban olsunlarr onaaa demek tekmeledi hee annesini, kızım valla çok duygulandımm bennn :gitme:
uyyy kurban olsunlarr onaaa demek tekmeledi hee annesini, kızım valla çok duygulandımm bennn :gitme:
hayırdır gardaş ne özrü buu .özür dilemeni gerektirecek bir drum yok canım benimm olumunekankayizsmileya aplacımm özür dilerimmmm
hayırdır gardaş ne özrü buu .özür dilemeni gerektirecek bir drum yok canım benimm olumunekankayizsmile
o zaman bende özür dilerimm seni kötü hisettirdiğim içinaplamm bende kendimii kötüü hissettimm
o zaman bende özür dilerimm seni kötü hisettirdiğim için
nedense benimde hep aklımda .geçen gün arkadaş listeme baktımda melonun ışığı yanıyodu gece geç olduğu için yazmadım bendee .dedim nasıl olsa gelir topiğe bilgilendiri bizi ama gelmedi bilmiyorumkismilenazraca aplaa ne yaptı ki ya çok merakediyorumm
ahandaa 9.000 oldunn kıssssss
nedense benimde hep aklımda .geçen gün arkadaş listeme baktımda melonun ışığı yanıyodu gece geç olduğu için yazmadım bendee .dedim nasıl olsa gelir topiğe bilgilendiri bizi ama gelmedi bilmiyorumkismile
bbileğime kuvett guclubacismile guclubacismile guclubacismile
ikimiz aynı anda mesaj yazalımmı özelinee sempatiksalakcinnihakkaten mi melon apla yazardıı ama ne olduk ki acepp unutulduğunu mu sandı ki
doğum yapmış mıdırr ki
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
ikimiz aynı anda mesaj yazalımmı özelinee sempatiksalakcinni
iyi geliyorsa çık derimm üzerine hırka alırsın canımyürüyüşe çıkcam çıksam mı çıkmasam mı karasız kaldımm beaa hava da soğukk dün çıkmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?