Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dün ipekle konuştum hepinize selamları varr ..kendini çok iyi hisediyormuş çok umutluu bu sefer güzel hişeyler hisediyorum dedi inşallah sonucuda güzel olur arkadaşımızın

hee gardaşım valla heçç kemselerrr gelmiyi artık topiğimeee ne oldu bu kızlaraaa yahuuu
canımm bence seninde eşini içinde yok kapattırmakk olsa şidiye dek çoktan kapattırmıştı :dance:
demi bebemm bakalım ses yok şimdilik inşalahh kapatmıcakk
yaww beebm iş sana düştüüü kurşun falan bişiler bapp gıı
la gardaşım harikasın wallaha maşalahh tütütütütüttütü
yaniiii sınavına girdinn dimi datlum nasıl geçtii sınavvvvv

nann bebemm hemencik başladın mıı anlat hele biiiiiiiiii nere işe gidiyonm
dün ipekle konuştum hepinize selamları varr ..kendini çok iyi hisediyormuş çok umutluu bu sefer güzel hişeyler hisediyorum dedi inşallah sonucuda güzel olur arkadaşımızın

a.s çok sevindim aplamm inşalahh kurban olduğum yüzüne gülsünn bak bunları yazarken bebe vurdu olacakk herhalll inşalahhh bende sana soracaktım aradınn mı diee
yüce Rabbimm bütün kardeşlerime nasib etsin inşalahhh

uyyy kurban olsunlarr onaaa demek tekmeledi hee annesini, kızım valla çok duygulandımm bennn :gitme:

uyyy kurban olsunlarr onaaa demek tekmeledi hee annesini, kızım valla çok duygulandımm bennn :gitme:

aplamm kurban olurum yaa Rabbimm inşalahhh siiznde yüzünüzü güldürecekkk siz şu sabrınızın innacınızınn sonunda yüzünüz gülecek inşalahh

nazraca aplaa ne yaptı ki ya çok merakediyorumm
nedense benimde hep aklımda .geçen gün arkadaş listeme baktımda melonun ışığı yanıyodu gece geç olduğu için yazmadım bendee .dedim nasıl olsa gelir topiğe bilgilendiri bizi ama gelmedi bilmiyorumkismile

hakkaten mi melon apla yazardıı ama ne olduk ki acepp unutulduğunu mu sandı ki
doğum yapmış mıdırr ki

yürüyüşe çıkcam çıksam mı çıkmasam mı karasız kaldımm beaa hava da soğukk dün çıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…