zeki gardaşım benimm olumunekankayizsmilebilirimm benn quzummmm 1 erkekk 2 geçen gün esramla konuşmussunuz msnde kesin o gönderdi didimm sen daha yüklemedenn bildimmmm ama maşalahh yaaaa
zeki gardaşım benimm olumunekankayizsmile
ben şunada topikte olan MELEGİM adlı üyeye el salladım sen ne sandınn :1rolleyes:ayy içim bi tuhaff olduu yaa melekkkkkkkkkkk
öylesin tabii, ee kimin gardaşısınn sempatiksalakcinniöleyimdir sölmesi ayıpppp sositosositosositosositosositosositosositososito
anladım bebemmm ben bebek için melekk dedimm aşşağıda meleğimi ben de gördüm quzummben şunada topikte olan MELEGİM adlı üyeye el salladım sen ne sandınn :1rolleyes:
öylesin tabii, ee kimin gardaşısınn sempatiksalakcinni
sen çıkarınca iyide ben çıkarınca kötümü oluyoo :dilcikar:anladım bebemmm ben bebek için melekk dedimm aşşağıda meleğimi ben de gördüm quzumm
amann hemen üstüne payy çıkarrrrrrrr ŞenizŞenizŞeniz
sen çıkarınca iyide ben çıkarınca kötümü oluyoo :dilcikar:
ne kusuru canım çıkabilirsin tabii bende bugün çok oturdumm uzanayım braz sonrada yemeğimi yapayım haden görüşürkk
amannnnnnnn gııııııııı şunlara bak sennn ne kaynatmışlar haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kıskandımmmm şimdiiii
amanın dağlara taşlara 2 kişi varmış topicte hemide pazar pazar nabersiniz güzeller,miniş,söslümmm nasılsınız pazar nasıl geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?